Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mnie denerwuje jedno iż bot szuka linków na skryptach WP np w /feed lub wp-login.php

i odrazu usuwa autoryzację

Ok, wprowadziłem małą poprawkę wykluczającą ze sprawdzania pliki pdf, swf, doc i rssy. Jeśli ktoś nadal będzie niezadowolony ilością otrzymywanych powiadomień można je wyłączyć w ustawieniach weblinka. W niedalekiej przyszłości planowana jest dalsza rozbudowa tego bota w kierunku wysyłania jednego maila dziennie z raportem dobowym odrzuconych serwisów.

Pozdrawiam,

Gatzec.

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

To jeszcze jedna poprawka: Niech bot nie szuka systemu na linkach ktore mają przekierowanie 301.

Bo mi tez ostatnio przysłał troche tego spamu i czepia sie że nie ma systemu na stronach, ktore fizycznie przecież nieistnieją, są to przekierowania na zupelnie inną domenę.

.

Jak już wspomnialem testujemy naszego nowego bota, sami widzicie ze potrafi wejść wszędzie, a bot jak to bot jest po to żeby podnieść skuteczność systemu, Ci co nie oszukiwali sobie tu dyskutują ale zapewniam was ze byli też inni :tancze: których nie ma już wśród userów ewelbinka.

System ewelbink jest i będzie rozwijany non stop , nie pozostawiamy go samemu sobie.

Bardzo dziękuję za wszytkie PW oraz emaile.

Marketing internetowy dla firm

Nie wiem dlaczego niektórzy denerwują się - dla mnie to duży plus, że SWL E-Weblink jest ciągle rozwijany. Trzeba także pamiętać, że bez testów nic ciekawego nie osiągnie się więc testujcie. A Ci co mają grzeszki Ci zawsze narzekać będą :tancze:

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Witam.

Mam pytanie : Czy w Raportach PDF można zmienić logo E-weblink na swoje?

Jeśli nie to czy można jako drugie dodać swoje czyli logo E-weblink + swoje logo...

Z góry dziękuje.

Tak już na dniach pojawi się uaktualnienie powodujące że do raportów w PDF będzie można dodać własne logo. No i pojawi się zakładka z satystykami systemu np ile jest pobrań dziennie za 1k,3k,5k, i 10k

Marketing internetowy dla firm

Tak już na dniach pojawi się uaktualnienie powodujące że do raportów w PDF będzie można dodać własne logo. No i pojawi się zakładka z satystykami systemu np ile jest pobrań dziennie za 1k,3k,5k, i 10k

Dziękuje za odpowiedź - ale będe wdzięczny za precyzyjną :) Czy logo E-weblink musi zostać i można tylko obok dodać swoje? czy w miejsce logo E-weblink można dać swoje ? :)

Nie musi byc go tam wogle :) moznadac swoje , niebawem bedzie to mozna zrobic przez odpowiednie miejsce na wklejenie logo

Czuję się usatysfakcjonowany supportem E-weblinka:) Panie i Panowie uczcie się od Pana Tomasza jak się prowadzi interesy/projekty :)

III. CZAS TRWANIA KONKURSU.

Konkurs trwa od dnia 5 maja do 1 września 2008 do godz. 21.00.

Data i czas dotyczą czasu środkowoeuropejskiego

Fraza konkursowa zostanie ogłoszona 1 września 2008 po godz. 21.00 na stronie konkursu, froum e-weblink i forum PiO

Tylka ja czegoś nie łapię ? :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności