Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witaj zoozool,

Informujemy iż na stronie:

system wykrył nieprawidłowo zainstalowany skrypt e-Weblink lub też jego brak! Jeśli sytuacja będzie się powtarzać cały serwis zostanie na stałe usunięty z systemu e-Weblink (tzw. ban).

Sprawdźcie czy dobrze podaje adresy w mejlach bo dostałem takiego bez adresu :pisze:

sygnaturka.png

Mam pytanie, a w zasadzie propozycję... czy Xann Design ma w planach utworzenie SWL dla witryny wyłącznie anglojęzycznych (np. skierowanych do klientów z USA)? Wielu użytkowników tego forum posiada strony anglojęzyczne, więc na pewno byliby zainteresowani - zwłaszcza jeśli zachodnie systemy mają dość marną opinię. A jeśli skuteczność takiego systemu byłaby porównywalna do e-weblink, to sukces murowany

Tak ale musisz miec na mysli geolokalizacje nie wystarczy jakas domena z anglojezycznym anchorem skoro 90 % linkow prowadzacych do niej to "polskie" linki.

Musi to byc system z wieloma userami z zagranicy i tyle, no chyba ze ktos kolejna Carrambe chce stworzyc

Używaj Cuilla i Hakii

..... dla witryny wyłącznie anglojęzycznych (np. skierowanych do klientów z USA)? Wielu użytkowników tego forum posiada strony anglojęzyczne, .....

Wyszło w praniu ze nie musimy robić podziałów takich jak w carambie , obecnie w systemie jest zaplecze anglojęzyczne , niemieckojęzyczne , czy jeszcze tam jakieś inne , wszystko jest w jednym kotle, osobiście jak niektórzy już zauważył wiele osób pozycjonuje się na zachód usa, uk itp i to z bardzo dobrym skutkiem (wiem coś o tym bo sam robie na UK ) tylko musimy pamietac ze SWL jest dopalaczem jeżeli tak go będziemy używać to będą wysokie pozycje.

Niebawem jak już wcześniej wspomniałem logo w PDF bedzie można wymieniać na dowolnie inne obecnie pracujemy nad tym.

giker' Xann - można zainstalować skrypt na domenie z polskimi znakami ?

Tak oczywiście

Marketing internetowy dla firm

Sorry - sporostowanie - obecnie nie można systemu dodac na polskich literach tj np www.wódka.com

Mozna do systemu dodać polskie domeny - sam osobiście mam dodane w e-weblinku ze 4 domeny z PL znakami jedynie musisz podpiąć do w odpowiednim kodowaniu np dla wspomnianego www.wódka.com będzie to https://www.xn--wdka-qqa.com/.

Pozdro

Kapania Adwords -  https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl

No nie będę sie upierał ale powiedzmy ze jest "róznica" www.xn--wdka-qqa.com a www.wódka.com. Poprostu się nie zrozumieliśy ale ok tu akurat mieliśmy oboje racje :) Można dodac polskie domeny ale pisane tak jak sie wyśweitlają pod FF a nie pod IE

Marketing internetowy dla firm

No nie będę sie upierał ale powiedzmy ze jest "róznica" www.xn--wdka-qqa.com a www.wódka.com. Poprostu się nie zrozumieliśy ale ok tu akurat mieliśmy oboje racje smile.gif Można dodac polskie domeny ale pisane tak jak sie wyśweitlają pod FF a nie pod IE

Hmmm... do linków można dodać adres www.wódka.com natomiast dla serwisów to nie ma raczej żadnej różnicy?

Kapania Adwords -  https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl

Xann - to w ewebie jest taki spam:

https://dir.teksty.xon.pl/14723_6497_19697_..._5860_570_.html

Mam podlaczona akurat te strone do eweba i seonetu i nie wiem na kogo sie wqrwić...

patrzac na różnice w ilosci zaindeksowanych podstron miedzy site:dir.. a site:www.dir z miazdzącą przewagą na to pierwsze, stawiam na system konkurencyjny

a swoją drogą Kyo, czegoś Ty sie w tych systemach spodziewał ? site to site

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności