Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Xann, zaproponuj im zrobic wlasne swl i w nim realizowac pomysly.

Na razie weblink wlaśnie taki jaki jest , jest mocny, a to że punkty w nim są za tanie, to to się zmieni już za pare tygodni.

Tuż za nim - seo net, różnicy w skuteczności prawie nie widze, jedynie bot od Krupka wlazi rzadziej.

Każdy dla siebie decyduje, chce linki z bardziej "wartościowych"stron - niech ewentualnie idzie do linkme elite.

Tylko że w nim pozostalo niemalo kwaitkow sprzed podziału na elite i slim. No i te różne kody na różne strony.

Jak mam wstawić swl na 500 domen - no to w linkme mam pobrać 500 rónych paczek plików i wstawić 500 różnych kodów.

potem trzeba czekać, czy admin zaakceptuje, czy też nie, czy też napisze "strona plytka merytorycznie"

Jak wgrywam na serwer 500 wp czy też 500 księgarni, czy też 500 wiki (dla przykładu pisze, wp, księgarni, wiki), to juz wgrywam wraz z plikami i kodami

weblinka i seonet. Tylko potem zmieniam chmody i gotowe, dodaje do weblinka i seonet i nie wracam i nie patcze na te strionki juz nigdy!

Czasem moze tylko zerkne za pare miesęcy jak tam site rosnie.

A jak mnie z serwera wywalą, ( co jest ostatnio niczym nadzwyczajnym), no to na nowy wgram te same "dystrybutywy" i zaimportuje gotową baze danych

A z linkme - zmiana serwera - to dramat i strata doby pracy.

(co nie oznacza że linkme nie lubie, tylko jakby to powiedzieć ... nie moge sobie na niego ostatnio pozwolić, nie mam tyle czasu)

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ogromny jest ten spadek ilości stron i wzrost ilości domen... niezłe czystki google zrobiło.

Natomiast 20 maja zyskaliście chyba dużego gracza, ktoś dodał swoje zaplecze 5000 domen :)

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Miałem z 900k, w zeszłym tygodniu straciłem chyba z 300-400k, nie wiem no bo staram się dokładać nowe stronki i dokupywać.

Tak to wygłąda u mnie, u 1 osoby, raczej wygłąda to na trend google.

Jak na moje doświadczenie spadku site - to spadek site w systemie jest bardzo mały.

świetny wynik ilości site na domenę (niecałe 3k), powinno to się przekładać na moc linków,

mógłbyś Xannie podać bardziej szczegółowe statystyki? np. jaki procent domen ma site do 3k? a jaki powyżej 50k?

brakuje też danych dotyczących globalnej ilości punktów w systemie :)

no i pogratulować publikacji ów danych, nowe standardy powstają :P musicie twardo stąpać po seo-gruncie :P

pewnie większości będzie to mało obchodziło, ważne, że system będzie dla nich skuteczny, ale ładnie wygląda i pewnie będzie się więcej gadać o systemie, z czasem na blogach i w innych stronach powinny się wykresiki pojawiać :)

i tego na jakich skryprach stoją ;)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności