Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy wy nie rozumiecie ze jak nie będzie zmian w naliczaniu punktów to zaraz nie będzie co liczyć??

Jak mi wreszcie coś spadnie to uwierzę. Słyszę dzisiaj tylko że wszystkim gwałtownie wszystko leci, ale u siebie jeszcze tego nie obserwuję. Owszem jakoś w lutym mi wszystko o połowę poleciało, ale teraz nic takiego nie zauważyłem.

Bonusy wszyskie zostają zmienia sie tylko przelcznik

Nowy przelicznik jest brany tylko pod uwagę dla site większsego od zera

Site G czy site Y ?

I czy nie będzie to zbytnim ułatwieniem dla osób tworzących strony pod SWL? Jak ktoś wykmini że jedna z tych wyszukiwarek o wiele lepiej indeksuje, to dlaczego by tak nie zablokować bota tej drugiej i wyindeksować strony...

Dot nie rozmiesz SITE bedzie (zaczyna) byc markowane w google czyli google bedzie pokazywac tak samo jak z linkami (wszyscy wiemy jak je pokazuje) jeżeli natomiast domena wgoogle bedzie miała site = zero czyli jest zbanowana to nie bedzie brana pod uwagę

Google nie waczy z śmieciarkami wywalając je poprostu markuje prawdziwe SITE na wszyskim

Marketing internetowy dla firm

Ten wzór to piekna sprawa ;) Nie walczcie z tym wzorem :P

domena A,B,C,D,E dodana do eweba

site 1: w Y

site 1 w google

BL 10 K w Yahoo dla kazdej

= 50 tys pkt

teraz domena tworząca BL dla domen ABCDE site w google 0 = Ban w Y 10 K bo daje BL dla domen ABCDE .

Czego chcecie więcej :P

Dobra zmiana :P Myśle, że punkty nie stanieją, a jeżeli już to nie zancznie ... przecież już teraz widać na forum handel e-weblink : na całą strone ofert, jedna sprzedam - reszta kupie.

Site spada, nie widzę żadnej zasady wg. której - ale widze, że leci i to ostro :P

google przestraszyło się rosnących systemów wymiany linków ? Możliwe - tonący brzytwy się chwyta....

/edit : no proszę,

21 Użytkowników czyta ten temat
;)

SWL 4ever !!

/psst: Skłaniam się ku teori Xann`a, że google robi z site to samo co z linkami, tłumaczyłoby to dlaczego leci wszystko w dół. Szkoda. Ciekawe tylko, jak długo ten ewentualny proces potrwa....

logo-stat4seo-blue-small.png

Edyy, Gazy ;) zerknijcie na podany wyżej przykład.

Przeciez domena ktora dostanie 10 K pkt wcale a wcale nie bedzie lepiej wypromowana.

Zobacz eddy masz spama 10 k podstron i przy okazji jest on w Y dajesz na nim linka do spama nr 2

Spam nr 2 dostaje 10 tys BL ze spamu numer 1, spam numer jeden dostaje bana w Google, w BL dalej bedzie widoczne w Y.

Domena nie jest w zaden sposob mocna, posiada np. site: 1 w google i y i BL 10 K ze zbanowanej domeny.

Gdzie tu sens i moc takiej domeny.

Badz robisz specyficzny rodzaj spamu tylko pod Y dla generowania BL dla domen ktore beda dodane do Eweba, ten BL nijak sie ma do mocy.

I dla przykladu specyficzny rodzaj spamu wyglada tak

Blokada dla Google, 50 out link do domen ktore maja miec site 1 w google i w Y, indeks w tylko w Y = 10 K.

w ten sposob powstaje 50 domen site = 1 z bl 10 K = za co dostajesz 500 k pkt.

A ja mam obawy ;) Bo jak patrzyłem site mam mniejsze w Y niż w G...

Swoją drogą przydało by się oszacowanie ile każde konto będzie miało punktów po zmianie przeliczania, bo nie chciałbym obudzić się pewnego ranka i zobaczyć informacji że przelewy klientów zostały anulowane...

Dodatkowo trzeba bedzie na nowo oszacować wartość punktów...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Google nie waczy z śmieciarkami wywalając je poprostu markuje prawdziwe SITE na wszyskim

Na razie to tylko spekulacje.

A do tego wszystkiego trzeba dodać konkretny bonus na całe konto za ogólną ilość unikalnych domen i unikalnych IP dodanych na tym koncie.

Raczej nie, bo można przecież założyć kilkadziesiąt kont i na każde dać po jednej z subdomen a różnych IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności