Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ps. za 2 tyg. chetnie bede sprzedawal BL w Y :) za 100 K bl 200 zl - to daje 100 k pkt w weblinku wiec okazja bo mozna je bedzie sprzedac za 400 ;).

to nie da ci 100k w ewebie bo przycina nadal po 10k i po drugie jak cena będzie za 2 mc nikt nie wiem.

sprzedam 100 K w sensie z domeny 10 K :) 10 linkow out do 10 spamow z site 1 w google.

wiec bedzie 100 k BL i 100 k pkt.

Ja sie zastanawiam kto Xannowi ten algo wymyslil bo to wyglada jakby to Seo net mu to podeslal jak konia trojanskiego.

No tak przy tym rozwiazaniu pewno zrowna sie z seo netem po 80 zl bo latwosc zdobywania 100 k zrobi sie taka sama ;).

Czacha bede ale jaki to ma zwiazek ?

Co to ma za przekaz miec ? = ze z powodu iz kupuje pkt :) nie umiem logicznie myslec ?

Juz ci odpowiadalem na to pytanie - jedni kupują mercedesy a jedni je skladaja.

Ty sprzedajesz pkt ja je kupuje ;) bo moge sobie pozwolic na to zeby nie musiec podlaczac stron do weblinka a jak chce pkt to moge kupic je od takiego kogos jak ty ;)

Widzisz roznice bo ja tak :).

Trotyl a co w nim rewelacyjnego ? :) ze bedzie wiecej pkt na rynku ? i Czaszka bedzie mogl je sprzedawac.

Jezeli lekarstwem na lecacy site jest zmiana algo ktora utrzyma ilosc pkt i ceny - czyli wygeneruje pkt to zadne rozwiazanie :).

a marchewke kupiliście ? :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

hahaha hahah

:)

tak hd ready marchewka.

Jak dla mnie algo rewelacja ;) - mi to pasuje, sprzedajacym pasuje bo beda mieli znow pkt na sprzedaz ktorych im brakuje bo im site polecial, klienci na pkt beda zadowoleni bo beda mogli kupic bo beda na rynku.

Wszyscy zadowoleni ;).

Ps żeby juz nie dyskutować o tym co bedzie. Xann wprowadzi to będzie się wtedy analizowało.

Ja chetnie zobacze taka zmiane algo w tej wlasnie formie.

czy zatem za serwis, ktory ma obecnie site 274 000 w google, 37 000 w yahoo i 50 000 linkow w yahoo dostane ((274000+37000)/2+50000) = 205 500 punktow?

czy mozecie zatem zrobic ten skryp dla .net? z checia zdobede w waszym systemie ze 2 miliony punktow.

polish suicide flew 48 successful missions

Po co te dywagacje i komplikacja sprawy. Nie eweblink zapuści swojego robota i zaindeksuje stronę tak jak mógłby to zrobić google. Nastepnie porówna site z własnej indeksacji z rzeczywistym site google i już ma gotową wartość strony. Proste?

Eksperyment Discover.pl

Jezeli lekarstwem na lecacy site jest zmiana algo ktora utrzyma ilosc pkt i ceny - czyli wygeneruje pkt to zadne rozwiazanie

ale jak dodrukowujesz pieniadze to one traca na wartosci. tak wiec punkty stanieja. jedynie zamiast 5000 na fraze bedziesz uzywal 50000.

bo jest przycinanie site powyzej 10 K jak obecnie.

ok, czyli: bede kupowal seonety i carramby po 50 i linkowal do oporu w kazda strone serwisu majaca rowne niewiele podstron. wazne, by Y! zaindeksowal rotacyjne linki wielokrotnie co nabije mi punkty w e-weblink.

Trotyl a co w nim rewelacyjnego ? :) ze będzie wiecej pkt na rynku ? i Czaszka bedzie mogl je sprzedawac.

Jezeli lekarstwem na lecacy site jest zmiana algo ktora utrzyma ilosc pkt i ceny - czyli wygeneruje pkt to zadne rozwiazanie ;).

Szook jak byś czytał co pisze to byś wiedział ze chodzi o jakie kolwiek zmiany naliczania punktów.

Chodzi o to ze jak tak dalej pójdzie to za miesiac czy dwa nie będzie nad czym sie zastanawiać bo w ewebie będzie 30k domen z site 150k.

I co wtedy??

Xann musi coś zmienić i widać z tego ze zdaje sobie z tego sprawę. Przy takim naliczaniu punktów nie zajedzie daleko.

teraz jest w systemie: domeny: 24,386 | strony: 74,940,611 a jak miał sie sprawa 7 dni temu i jak będzie to wyglądać za 7 dni. Wszyscy co sie interesują tym to widza co sie dziej.

Tytanik tonie. jedyny sposób to załatać dziurę w jakiś sposób, albo zostawić to jak jest i iść na dno.

Na mercedesa mnie nie stać i dlatego sprzedaje punkty i zbieram w skarbonkę na razie nazbierałem na Dacie ;)

Jeżeli chodzi o kupowanie punktów to pisze to po to ze łatwo napisać ze to proste i sie szybko robi gorzej samemu to wykonać.

Mimo takich ciec site to jak myślisz ktoś munie z kupujących mail raz chociaż cofnięty przelew punktów ??

Czy podniosłem im cenę ??

Ja sobie punkty zawsze na robie jak będę potrzebował, ale co z innymi ?? Już mi kilka osób mówiło ze odejdą z eweba jak sie nic nie zmieni bo maj 30 domen i ze 100 ka zostaje im już tylko 10 czy 20k wiec nie widza sensu tam tkwić dalej.

Według mnie zmiany muszą być czy to takie czy inne ale musi sie zmienić system naliczania punktów jezeli nie to Tytanik zatonie, a orkiestra...........

idolw dokladnie bo chodzi o nabicie w Y BL

Ale jak chcesz lepszy sposob na BL w Y

TO jak masz spamy to na spamie dawaj 10 linkow do innych spamow albo lub spam na subdomenach linkujac do domeny taki ktory bedzie tylko dla Y! ladnie ci bedzie zliczal BL.

Idolw wiem ze traca ale nie odrazu :) a problem jest taki ze szumnie sie za tym opowiadaja ci ktorym dzis brakuje pkt na sprzedaz. Sa klienci punktow brak ;). Cena sie winduje bo punktow brak - mozna fajnie zarobic na dodruku.

Fakt faktem moc pkt wzrosla znacznie po spadka site to plus. ALe to nie wymaga zmiany algo.

Bo prawda jest taka niech Czaszka sam powie czemu jest za - bo wlasnie przez spadki site nie ma co sprzedawac.

Yeden nie do konca - mapa indeksacji nie wiele wniesie, choc mozna byloby analizowac strukture do 3 klika jako jeden z elementow. Bowiem Googlebot nie wszystko co przemieli to uzna.

Wiec jako jeden z elementow mozna by to wprowadzic zeby poznac strukture do 3 klika i uznac ze te linki zostana szybko zauwazone.

Czacha bo nie widzialem posta

OK zgadza sie site leci, punktow brak - ale czy to wymaga zmiany algo - wystarczy albo podniesc cene albo uswiadomosci klienta ze dzis 100 k jest jak 300 k.

Blad robia sprzedawcy ze sprzedaja 100 k klientowi ktoremu wczesniej sprzedawali.

Xann powinien poprostu zmienic mnoznik i tyle skoro wartosc pkt sie zwiekszyla zeby nie windowac cen.

Bo tak naprawde poza spadkiem nic sie nie zmienilo, no spadlo site - bywa. Wiec skoro teraz w systemie jest wiecej domen site 5 K to znaczy ze nalezy zrobic jakis mnoznik zeby wyrownac moc i sprzedajacy mieli podobne ilosci co do mocy i ceny.

Czachapl - z tego co piszesz wynika, ze punkty maja wartosc sama w sobie. nie maja. maja wartosc wynikajaca z ich sily nabywczej. za ich pomoca kupujemy linki ergo pozycje w serpach.

jesli system wytwarzania pkt bedzie powodowal, ze serwisy bez wartosci beda mialy duzo pkt to ogolna wartosc pkt zmaleje, wiec zmaleje tez ich cena.

Cena punktow wynika z efektywnosci systemu. Jesli system nie bedzie dzialal, punkty nie beda drogie, wiec nawet jak je bedziesz mial, nie bedziesz w stanie zarobic dobrze.

BTW. moj ulubiony sprzedawca ostatnio mi napisal "google czysci spamy, spada liczba punktow -> system jest mocniejszy" :-)

Czyli co panowie, mam system z 20 stronami w nim. Sprzedaje po 1k za pkt ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności