Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

na teorie wyłącznosc ma tylko Szook

A to tak od razu trzeba bylo a my sie tutaj wysilamy

:]

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wg. tego co napisał exploit bodajże (https://www.rainfox.org/sprawdz/weblink.php) za stronę z 9 podstronami linkowaną tylko e-weblink i pr0 dostane ... 9000 punktów, a wg. starego algo dostałbym 9 pkt ;)

/skrypt by Szook:

Ilosc przyznanych punktow po okresie 30 dni: 9

Ilosc pkt w systemie wg algorytmu mnoznika 180

logo-stat4seo-blue-small.png

Xann starasz sie mnie obrazac pisaniem o tym ze to teoria - to nie argumenty

Teoria - to wejdz prosze na konkurs ktory organizowales

sprawdz domene autokatalog ktora wygrala na site w Y.

Sprawdz jaka to byla domena

sprawdz jaki ma site dzisiaj w Y, sprawdz ze od czasu konkursu nie istniala, wczoraj zostala odnowiona po to by zrobic BL z niej.

Ja mysle ze kazdy logicznie myslacy czlowiek wie ze to nie jest teoria ze jak cos zaindeksuje tylko w Y i da linki do spamu dodanego do Eweba to zwiekszy BL w Y.

Jeżeli ktoś uwaza ze to teoria to ok ;).

Bo teraz to sie je latwo sprzeda jadac na marce, ale jak sie ich nabije sporo to wartosc punktow zleci i straca inni ktorzy nie nabijaja.

Przecież Wy Xannowi to od wczoraj tłumaczycie i do niego nie dociera.

w sumie racja :) - juz nie ma co tlumaczyc. Powiedział ze tak zrobi to ok, nalezy sie dostosować :).

Ide sie bawic dalej algorytmem :) wymyslilem kilka dodatkowych fajnych czynnikow - okolo 6.

https://83.19.186.26/chart/licznik.php?url=...w.e-weblink.com

dojdzie jeszcze :) BL ale liczony odpowiednio, pr, domena +bonus,subdomena domeny.

Sam jestem ciekaw jaki bedzie wynik oceny strony.

Fakt faktem czuć presje ze wzgledu na ciecie site'u.

Za jakis miesiac czy dwa jak ludzie zobacza jak ciezko sie indeksuje strony bo cos je przycina to zacznie sie dyskusja o zmianach, byc moze to tylko podpucha, ja juz dalem argumenty czekam na jakies oficjalne info a nawet zle ze cos sugeruje bo mialbym niezla ilosc pkt.

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności