Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Netelektryk tyle ze ciecie sajtu dotyczy duzych www czy srednich.

Nie zauwazylem by mi jakas www ktora ma naturalnie site:10,20,100,200 spadla.

Wiec moze sie zmieni tendencja stawiania i naliczania pkt ale czy komenda site zle dziala.

Dziala tak samo jak zawsze - zawsze zle dzialala. Kiedys zawyzala, pozniej odwrotnie - szczeg. przy duzych site gdzie nie bylo mozna tego sprawdzić.

Dlatego ja sam poobserwuje Xanna jak wyjdzie z tej sytuacji.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mówisz, kolos na glinianych nogach... :)

a rozwiązanie jest proste, zliczać tylko site do np. 5k, i jakiś bonus za PR,

a co jak Google zupełnie pomiesza licznik albo nie będzie to wiarygnodne? wtedy liczyć na podstawie ilości kolejnych podstron w SERP Goooooooooooooooooogle - te na pewno nie zniknie :)

wyniki są do 1k, więc będzie trzeba do tej wartości przycinać :)

--

przy okazji należy sprawdzić, czy na tych ostatnich podstronach jest zainstalowany system...

minus tego taki, że na pierwszy rzut oka ludzie mogą nie chcieć dawać większych serwisów, ale na to też jest prosty sposób...

---

hmm... proste to i oczywiste jak drut :)

Kaviorek Xann ma mase możliwości, mase danych pytanie czy potrafi z nich wyciagnać odpowiednie informacje.

To prawda ze obecnemu algo daleko do doskonałości, ale nie jest nie mozliwym zrobic choć w 10% algorytm naśladujący czynniki które brane są pod uwage w Google.

10% pewno mało - ale zawsze więcej niż jest to dzisiaj - dziś nic nie jest analizowane.

Nawet paczki z pkt są takie same dla kazdej witryny a powinny być dynamiczne, jak i czas ich wysyłania powinien być dynamiczny.

System jest poprostu zbyt sztywny - ma dziś sporo mocy po spadkach site, kwestia co sie z tym zrobi.

A moze by tak zrobic jakas kampanie i sprobowac nakrecic klientow by chcieli pozycjonowac sie w Yahoo ?

Wówczas pozycjonowanie w Yahoo mozna by robic w eweblinku a pozycjonowanie w gogole w innych systemach ?

Co wy na to by taka akcje przeprowadzic - by uswiadomoc potencjalnych klientow ze Yahoo to rowniez wyszukiwarkak z potencjałem i całkiem mozliwe ze wkrotce wejda oficjalnie na polskie rynek.

Wowczas eweblink mógłby byc typowo tylko pod yahoo.

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

Co wy na to by taka akcje przeprowadzic - by uswiadomoc potencjalnych klientow ze Yahoo to rowniez wyszukiwarkak z potencjałem i całkiem mozliwe ze wkrotce wejda oficjalnie na polskie rynek.

Wpierw niech zdobedzie jakis konkretny udzial w rynku to potem mozna klientow namawiac na ta wyszukiwarke.

Używaj Cuilla i Hakii

Jak juz wspomnialem obecnie trwają testy nad nowym przeliczaniem punktow w ewebie, nowy wzór bedzie mniej wiecej opierał sie na dla site > od zero w G ( ( G site + Y site) / 2 + BL yahooo ) , wynik odczytujemy z tabeli

site.jpg

Ci co wiedzą jak go "oszukac" mogą już zacząć produkować nowe domeny w celu nabicia sobie dużej ilości PKT.

PS. im szybciej zaczniecie je produkować tym macie szybsze szanse je sprzedać bo jak widać w dziale handel jest masa potrzebujących a stary xann nie ma juz punktów żeby im opchnąć :) liczę na wasza pomoc

Marketing internetowy dla firm

Yeden chodzi mi o to ze skoro odnajdziesz fraze to znaczy ze tyle pol reklamowych zostalo zauwazonych przez Google.

Nie wnikajac juz w to co sie daje, to tylko dodatkowy element kontrolny. Ktory wydaje mi sie byc ciekawym pomyslem.

Xann :) wiemy ze taki algorytm, liczymy że sie z tego nie wycofasz :)

czyli dla przypomnienia byś pozniej nie mówil

site Yahoo + Site Google /2 + BL Y! :)

ciete od 10 K.

Wiekszosc domen i tak bedzie sie znajdowac w przedziale do 30 tys pkt

Co z tego ze zaczniemy generowac strony i nabijac sobie pkt skoro po miesiacu dwoch nikt nie bedzie chcial tego wziasc za 100 zl nawet

Ja na jednym spamie mam 30 tys pkt a wiec byloby to jakies 30 zl miesiecznie i na tyle oceniam wartosc linkow na tej stronie. 10 takich spamow i juz jest 300 zl, 100 to ladna kasa czyli 3 tysie, naprawde nie jest to trudne, i do tego ban w Google to bedzie pryszcz

Czegos w wykresie nie rozumiem sa tam tylko 2 zmienne site (czego site) i pkt a we wzorze mamy site yahoo i google i dodatkowo BL Yahoo, jak jedno ma sie do drugiego?

Używaj Cuilla i Hakii

xann a co z PR - dalej chcesz go brać pod uwagę ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności