Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://www.rainfox.org/sprawdz/weblink.php

to ladnie dziala pogladowo

Nic tylko czekac na wprowadzenie tego w zycie

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Dlaczego ta tabela nie zaczyna sie od zerowej wartości?

Jak odczytać ilość punktow dla strony ktorej ze wzoru wyjdzie 5k?

A tak wogule czy ta tabela nie ma przesadzonej skali tak o jedno zero?

ps

Jak dawno temu w tym wątku nie przypominałem że nie można liczyć na wartości pobieranych z innych stron i na podstawie tego w 100% obliczać wartość strony?

A obecny algorytm oceny strony myślicie że jak długo podziała poprawnie?

.

XANN: Czy przed ostatecznym wprowadzeniem nowego algorytmu nowe wartości pojawią się w naszych panelach obok starych albo chociaż suma punktów wg nowego algorytmu ?

z tych 3 stron namnozy sie sie podstron :) bowiem pokaza sie juz nowe a jeszcze te ktore mialy 301 beda w indeksie.

Z tego widać naprawdę uważacie ze Xanoowiec nie wie co robi?? I ma coś z głowa :)

Nie wiem ale wydaje mi sie też ze w ewebie ostatnio sie pojawił bocik co sprawdza site i czy jest na nich system zainstalowany?? Na pewno sie myślę bo ja mam Dacie tylko, a nie Mesia :)

Co do Bl nie wiem ale na pewno ma już jakieś rozwiązanie.

Czaszka czytaj ze zrozumieniem :).

Chodzi ciagle o domene ktora ma robic BL a nie na ktorej jest zainstalowany system. A tam sobie moze chodzic bocik :).

Bocik chodzi i sprawdza site podpietych do Eweba, co ma do domen linkujacych :).

My tu od 5 podstron mowimy o domenie ktora bedzie dawala BL a nie bedzie wpieta do systemu :).

Ba rozwiazanie ?

Nawet bana ciezko bedzie mu dac bo to nie oszukiwanie :). Bo od kiedy domena linkowana odpowiada kto do niej linkuje i jaki ma BL.

Poprostu Algo jest wymyslony przez kogos :) po 3 drinkach albo amatora - juz go podal - teraz niech robi zeby bylo dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności