Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

FIkas :) to banal to co pokazywalem 1/10 algo liczy linki out i mnoznikowo punkty

tutaj masz z liczeniem linkow zewn. + bonus za domene mozna dac bonus za pr i jeszcze mega wiele czynnikow.

https://83.19.186.26/chart/licznik.php?url=...w.e-weblink.com

Tak czy tak - tak to jest jak ktos nie ma pojecia jak dziala y! i daje to jako czynnik kluczowy 1pkt = 1 BL.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i zaraz bedzie kopia linkme :) a wtedy DC i BAN za kopię :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ostatnio na świeżą domenę z prawie pustym cms nałożyłem 20k pkt i po 7 dniach miałem ~6k bl w Y!, więc przy takim rozwoju sprawy bardzo szybko system spuchnie punktami a wartość 1pkt w systemie będzie o wiele mniejsza...

Xann będzie miał dużo/więcej punktów w systemie, cena za 100k i jakość systemu poleci w dół :)

mela, fikas - ale w tym wypadku to nawet szkoda linkowac to z Weba zeby nabic BL.

Zrob sobie fikas spam pod Y! daj na nim linka do drugiego spamu ktoryu jest w webie zobaczusz ze to tanszy koszt produkcji BL.

Y! to tylko site explorer :). A jak znam życie to xann tego nie wprowadzi bo wymysli ze y! im bana daje na IP :) i ze nie maja jak zapytan robic do Y!.

Co z tego że site spada (niektórym)? Tyle się tu naczytałem o tych spadkach, a mi np. site zwiększył się o 100%. Nie ma co krytykować wielkiego G - bez powodu tych cięć nie dokonują. Najwyżej mniejszymi ilościami punktów będziemy "pozycjonować".

Szook - tak wiem, chciałem tylko pokazać jak ładnie idzie sobie "nadmuchiwać" punkciki tym sposobem :)

Kupujesz sobie 100k pkt od kogoś, linkujesz do 5 świeżych stron po 20k pkt i po 7 dniach masz ~30k pkt w webie za free :-)

Czysta inwestycja :-)

Jak to dobrze, ze skończylismy na logarytmach. Całkowania i rachunku różniczkowego bym chyba nie strawił. A już liczby urojone w temacie zliczania site to byłoby totalne przegięcie

Ten log to jednak moje urojenie. We wzorze siedzi sqrt ;-)

Poprawiona wersja: https://www.rainfox.org/sprawdz/weblink.php

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Nigdy się na bawiłem w y! czy dobrze rozumiem, że np. jedna domena, 100 podstron na każdej link do strony zaplecza i wtedy w y! ta strona (po indeksacji wspomnianej domeny w y!) dostanie 100 inlinks :?

GIP: 9, YIP: 9, YBL: 8974

(9+9)/2)+8974=8983

Szacowana ilość punktów rzeczywistych: 8983

super :)

logo-stat4seo-blue-small.png

około mela około ale zblizona wartosc.

generalnnie jak zaindeksujesz w Y domene i masz do niej linki do spamu ktory jest w webie dodany to masz szanse na 80% links z tego site:

Zobacz link:https://www.itpart.pl - wiekszosc linkow z PIO 20 K - i bedzie roslo. Dalem kilka dni temu linka na PIO i michal dal buttona.

no ja was nie rozumiem :) daje wam malutkie okienko do popisu a wy okoniem stajecie ze nie checie :) a wiecie dlaczego ? bo tak naprawdę to sobie tylko gadacie jak to będziecie robić strony pod Y a blokować boty G :)

No ja już to widze jak blokujecie boty G a klepiecie tylko pod Y :)

Wogle jaki jest sens blokowac G ??? przecież taka domena bedzie zerowa w G ? :)

No ale jeżęli już jakieś osoby się uprą żeby blokować G a nawalać w Y to też dobrze :) , bo te domeny będą tworzone specjalnie i wyłącznie do eweblinka a nie do wszystkich innych SWL też ;)

Osobiście i prywatnie to ja osobiście zarabiam na zbanowanych domenach w G jeszcze długo na Y z adsa i z tego co wiem nie tylko ja :)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności