Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przewidywany scenariusz

Xann wprowadza nowy sposob naliczania-> na łeb spada jakosc 1000 pkt co zarazem niesie za soba spadek ceny tak jak juz wczesniej pisalem 100-200 zl maks za 100 tys pkt-> zacznie sie era masowego kreowania stron pod Yahoo przynajmniej dla samego weblinka co jak juz pokazywalismy nie jest trudne.

Używaj Cuilla i Hakii

Jeszcze tylko pare testow, analiz i jechanka.

Nie chodzi tutaj o to zeby powiedziec "kreuj wiecej zarobisz" bo co z tego ze naklepie z milion pkt skoro beda one gów... warte

Ale skoro Xann tego chce to ja sie dostosuje, czesc wartosciowych stron bedzie trzeba wycofac bo ich trzymanie w weblinku bedzie nieoplacalne

Chodzi o to aby z tym samym zapleczem miec procentowo wiekszy udzial w systemie niz zza poprzedniego rozdania (gdy byl jeszcze stary sposob obliczania).

Używaj Cuilla i Hakii

Ajjj wszyscy przewidują wzrost ilości punktów w systemie a ja jakoś mam co do tego wątpliwości :P Bo myślę że wiele stron nie ma dużego site właśnie w Yahoo jak również BL...

Zresztą przydały by się jakieś konkretne dane z systemu dotyczące zmian w punktach ;)

W sumie w najgorszym wypadku ponownie zmienię profil swojej firmy :placze: Jak przeżyłem przejście z reklam w adsense na handel punktami to przeżyje i przejście z handlu punktami na (?) .................... (wstawić cokolwiek).

Zawsze cos się wymysli ;D Polak potrafi ;P

Może w końcu zajmę się pozycjonowaniem komercyjnym ;D Kto wie... ;d

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

to beda dodawac sitemapy do yahoo

Nalezy wpierw sobie odpowiedziec w czym latwiej jest zrobic wieksza ilosc BL i site'u... w Yahoo czy w Google?

Używaj Cuilla i Hakii

.....zacznie sie era masowego kreowania stron pod Yahoo przynajmniej dla samego weblinka co jak już pokazywaliśmy nie jest trudne......

Po pierwsze jak wiesz mi zależy na tym żeby masowo robić strony do eweba a tu taki przypadek będzie , chociaż w to wątpię bo obecnie można robić masowo strony pod google a robi to ok 7 osob w SWL co mają powyżej miliona oczywiście na handel. Nie wiem jak bardzo znasz Y ale wbrew pozorom nie jest takie jak mowicie Ci co uczestniczyli w konkursie na SITE w Yahoo mogą coś powiedzieć , strony konkursowe mają bany , to nie jest tak ze to tylko Google banuje a Y wszystko przyjmuje co sie da , Panowie czas przestać teoretyzować.

Handel pkt spowodował że ci co mniej znają sie na pozycjonowaniu po prostu sprzedają swoje zaplecze podpunkty obecnie za milon punktów można dostać od 4 tys zł miesięcznie , Panie i Panowie gdzie zarobicie 4 tys miesięcznie czytają PIO i leżąc brzuchem do góry cały dzień?

Ja zarabiam na kontach PRO wiec mi jak najbardziej zależy na tym żebyście wy sprzedawali pkt i wieżcie mi na bank nie zrobie tak zeby eweblink stracił na tym.

Podawłem wzór powiedziałęm ze jest w faze testów , testy mają wykazac żeby strony mocniej linkowane dostały o 5 % PKT wiecej od obecnie dostawanych i tak dostosujemy ten wzór , fakt stracą tylko CI co blokują Y ale jak juz powiedzialem i przyznaje racje Kawiorkowi nie mogę byc zalezny tylko i wyłącznie od jednego parametru to samobój

Marketing internetowy dla firm

Y! BL dla jednej z moich stron, ktora ma ledwo kilka podstron (dokładnie 12): 170587 - żyć nei umierać ;)

znalazłem drugą: 4 podstrony .... blisko 500.000 BL ek :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Y! BL dla jednej z moich stron, ktora ma ledwo kilka podstron (dokładnie 12): 170587 - żyć nei umierać

znalazłem drugą: 4 podstrony .... blisko 500.000 BL ek

Tak bardzo dobre strony po zmianie algorytmu nic tylko je dodawac do weblinka

Ale Xann kusisz tymi 4 tysiacami az nie moge wysiedziec spokojnie

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Xann i widzisz - dlugo nie czekać jak :P pisałem że zmienisz algo.

Teraz piszesz dostaną 5% wiecej - wcześniej Y site + G site :) /2 + Y BL.

Więc jak to jest w końcu - zdecydujesz się na jakiś algo - bo to tak wiesz, wprowadzisz zmiany nagle a ktoś np. blokuje Y i przez brak zdecydowania co chcesz zmienić komuś moga poleciec przelewy :).

Warto byś podał ostateczny algorytm :) tym bardziej że ludzie musza sie pewno dostosować.

Na całe szczescie ja tylko kupuje PKT, nie dodaje stron do Eweba, ale kupujacy pewno tez sie martwia :) ze sprzedawca przelewy moga znikac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności