Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Takie zmiany w systemie można wprowadzać, ale po dokładnym przemyśleniu i nie w panice.

Ponoć pozycjonowanie polega na analizie a nie panikowaniu i domysłach.

Spokojnie Panowie, piwko i luzik, samo się wyklaruje.

Miałem nie pisać, ale żal mi tej ogromnej rozpaczy jaką tu wylewacie 8)

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

źle :)

www.szookowirowka.pl na bazie site i BL z Y dostala 5 K - wiec musze zaindeksowac site: 1 w google by miec tyle pkt.

Domena szook.pl ;) dostala cale 41 PKT !!! - wiec ten algo zrobi tak ze w systemie beda nie istniejace od 6 msc szookowirowka.pl !!! z site 1 w google a dobre domeny nie !!!.

Przebicie miedzy tymi 2 domenami x100 w przydzielonych pkt - to samo za siebie mowi jak dobry jest ten algo !!!.

algo.jpg

Brawo za algorytm :) podoba mi się ta pkt za te dwa serwisy ;).

na jakiej podstawie uznajecie że BL z Yahoo jest odzwierciedleniem BL jakie Google widzi i na jego podstawie oblicza moc strony ?

nie my tylko Xann tak uwaza

Ile to jeszcze mam tlumaczyc zeby sie nie cieszyc wieksza iloscia punktow bo trzeba to przeliczac na ilosc punktow przypadajacy na pobranie..... i tez samo pobranie duzo nie mowi bo liczy sie na ilu to stronach tak naprawde link zostal wyswietlony

Prosze skonczcie z megalomania punktowa...... ot dzis Xann do kazdego konta moze dodac po dwa zera na koncu....oczywiscie wszyscy beda sie cieszyc ale i tak nic to nie da.

A moze zostanie opubliczniony nowy algorytm? Jezeli bedzie tam uwzgledniany site w Yahoo lub Inlinks to naprawde dosyc ladnie bedzie mozna tworzyc strony pod system czyli glownie majace dobre liczby w Yahoo co nie bedzie sie przekladac na wyniki w Google.

A wiec czekamy....

Używaj Cuilla i Hakii

Hehehe

Tak samo mozna powiedziec "A to udownij ze jezeli jakas strona ma w Yahoo 100 tys inlinkow i jakies 10 tys site'u to jest dobra w Google"

Ale coz wiecej nie bede mowil czekam na nowy algorytm

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Szook przecież wiesz ze za site = zero w G PKT nie będą liczone to ze możesz sobie na nie popatrzeć ile byś miał gdybyś miał to co innego :drink:

netelektyk przyznam ci nieskończoną mądrość jak mi opowiesz na pytanie : jak oceniasz i po czym konkurencyjnosc fraz jeżeli dostaniesz zapytanie na wózki widłowe

ps. jak byś był taki dobry w tym co piszesz i wiesz to dociekł byś ze szook Ci na rysunku pokazał ze nowy algorytm bierze pod uwagę Y ale oczywiście dla Ciebie to chyba za trudne żeby to odkryć Ty se po prostu pogadać lubisz :)

Marketing internetowy dla firm

Szook przecież wiesz ze za site = zero w G PKT nie będą liczone to ze możesz sobie na nie popatrzeć ile byś miał gdybyś miał to co innego :drink:

netelektyk przyznam ci nieskończoną mądrość jak mi opowiesz na pytanie : jak oceniasz i po czym konkurencyjnosc fraz jeżeli dostaniesz zapytanie na wózki widłowe

ps. jak byś był taki dobry w tym co piszesz i wiesz to dociekł byś ze szook Ci na rysunku pokazał ze nowy algorytm bierze pod uwagę Y ale oczywiście dla Ciebie to chyba za trudne żeby to odkryć Ty se po prostu pogadać lubisz :)

Mam pytanko : Jeśli jakiś czas temu zakupiłem milion pkt to po zmianach jak to będzie wyglądało...

Czy ceny np. z przed miesiąca za 100k pkt będą w najbliższych kilku miesiącach podobne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności