Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wyliczenia 8,700 / 123,973 / 128,532 / 1 są finalne

tyle ze u mnie na koncie pro jeszcze 75% stron tych wartosci nie ma mimo dodawania ponownie

wartosc uzyskanych PKT jeszcze nie ona zostanie jeszcze przeliczona na + lub - w zależnosci czy jest to strona pozycjonowana czy zaplecze.

a to czy jest to strona pozycjonowana czy zaplecze to stwierdzi kto?

bo skoro to algorytm ocenia strony i niby sa juz wszystkie 4 wartosci to i wartosc punktow powinna byc ostateczna.

mam rozumiec ze algorytm jest na tyle inteligentny ze potrafi rozroznic strone pozycjonowana od ostro linkowanego spamu?

czy tez stwierdzone to zostanie przez administratora?

a to czy jest to strona pozycjonowana czy zaplecze to stwierdzi kto?

Nasz system nie jest inteligenty ale nasz algorytm tak i to on to stwierdzi , z tego co wiem na pozycjonowanej stronie jest znacznie częściej bot Google niż na nie pozycjonowanej prawda ?

Marketing internetowy dla firm

Xann ja rozumiem, że chcecie wzmocnić system i nagradzać pozycjonowane i podlinkowane strony, to jest słuszne. Tylko za cholerę nie mogę zrozumieć dlaczego robisz to pod niby pretekstem spadku site. I jeśli już to nie nazwał bym tego spadkiem site i zaniżaniem go, tylko wyindeksowaniem stron, bo jakoś na razie nikt nie udowodnił, że nie wyindeksowuje, a zaniża. I również nikt nie udowodnił, że linki na takich niewidocznych w google stronach są coś warte.

xann - tak dla jasnosci - jestem w chwili obecnej zadowolonym uzytkownikiem konta pro i dlatego uwazam ze mam prawo wiedziec co sie dzieje i wypowiadac swoja opinie

Nasz system nie jest inteligenty ale nasz algorytm tak i to on to stwierdzi , z tego co wiem na pozycjonowanej stronie jest znacznie częściej bot Google niż na nie pozycjonowanej prawda ?

tzn ze co? ze zaczynacie zmieniac sie w linkorna i zliczac boty? (kolejny latwy sposob na nabicie)

jedna moja tylko pozycjonowana strona - pierwsze miejsce na trudne slowo.kilka podstron.w miesiacu jakies 25 wizyt bota.

miesieczny dmoz - tylko w tym miesiacu 12k odwiedzin googlebota.

i jak to swiadczy o pozycjonowaniu tych stron?szczegolnie ze ten dmoz pozycjonowany nie jest jedynie podlinkowany.

a do tego algorytmu nie poznamy bo nie - i mam teraz ufac w uczciwosc przydzialu punktow?

na pozycjonowanej stronie jest znacznie częściej bot Google niż na nie pozycjonowanej prawda ?

powodzenia przy wcielaniu dalszych odkrywczych teorii

stwierdzenie jest to bardzo dyskusyjne a jezeli takie jest to Xann nie zakladaj tego jako pewnika

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Róznica jest taka, że Xann czuje odpowiedzialnosc, a wy sobie krytykujecie.

Xann ma 100 informacji, o których my nie wiemy.

Xann na ich podstawie (zapewne) wprowadza jakieś zamiany, a nam mówi, że chce nagradzać dobre strony (proponuję wprowadzić XR - XannRank).

Xann jakiś czas temu mówił, że link to link, z dobrej czy złej, daje power, więc link jakieś podstrony forum będącej głęboko w strukturze ma taką samą wartość jak podstrona o Koperniku z kopii Wiki, więc nie ma powodu na sztuczne docenianie ów forum.

Xann chyba przestał już tak twierdzić, przy czym nie chce powiedzieć jak twierdzi.

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o.. punkty ;)

Xann nie chce powiedzieć dlaczego wprowadza zmiany i to jest największy problem. Tzn. powiedział, że dlatego, że google zaniża site, ale nie poparł tezy, że zaniża żadnymi dowodami. Ja nadal będę twierdzić że nie zaniża tylko wyindekoswuje, no chyba, że udowodni, że jest inaczej. Wtedy będę się czepiać tylko tego, że algorytm nie jest publiczny i dlaczego nie jest publiczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności