Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, że się wtrące, ale zajadacz stajesz się monotematyczny - czytam to dzisiaj już któryś raz - tak każdy już wie, że żadasz dowodów na to, że google zaniża site - to już ustaliliśmy.

Ja od siebie powiem tylko, że to co poleciało to poleciało - nowe spamy się indexują - więc zamiast prowadzić tą jałową dyskusję postawcie Sobie parę kopii Wiki, parę dmozików i odrazu Wam się lepiej zrobi ;)

Peace

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann znowu twoje niesmaczne żarty, trzeba wiedzieć kiedy można żartować. Niektórych to kosztuje sporo nerwów.

Dobrze, że zajmujesz się SWL bo marketingowiec z Ciebie nie będzie.

Co do algo to jego skuteczność odbije się pewnie na pkt właściciela. Xannie, za bardzo panikujesz z tym site lub miałeś dawno w planie zmianę naliczania. Nie jestem zadowolony ze zmian, obecna sytuacja w systemie jest prawidłowa.

Przepraszam, że się wtrące, ale zajadacz stajesz się monotematyczny - czytam to dzisiaj już któryś raz - tak każdy już wie, że żadasz dowodów na to, że google zaniża site - to już ustaliliśmy.

A myślisz że dlaczego się tak domagam tego? Mam wierzyć socjotechincznym zabiegom Xanna, który powiedział, że tak jest , tylko po to żeby mieć pretekst do zmiany algorytmu?

Wreszcie się punkty pojawiły na normalnych kontach i wychodzi, że na większości więcej będę miał niż teraz co jest zaskakujące, bo wszyscy marudzili, że tragedia i, że będzie mniej.

Aktualny algorytm wyliczania: pkt = rand(site_g, site_y) + user_id^2 ;)

Jaj proszę sobie nie robić z użytkowników systemu ;)

Xann znowu twoje niesmaczne żarty, .......

Pisałem pare stron wcześniej ze żadnych bliższych informacji nie mogę udzielic bo sami testujemy i jeszcze to co robimy może się zmienic pare razy , obecnie prowadzimy wszyscy spekulacje i sobie gadamy ;)

Jak juz będę pewny na 99,99% jak bedzie wyglądało końcowe liczenie to dam definitywnie znać obecne wasze PKT na koncie nie odzwierciedlają jeszcze tego co będzie w przyszłości

Jak już wcześniej powiedziałem większy nacisk kładziemy na stare pozycjonowane domeny im starsza i dłużej pozycjonowana tym lepiej co nie znaczy ze nowa wiki nie bedzie punktowana będzie ale troszkę mniej

Że tak powiem mega śmietniki nadal będą w systemie z tym ze trzeba bedzie teraz zrobić 5 zamiast jednego lub dać jedną porządna stronę zamiast 3 dmozow

Może Xanowi sie nie uda zmienić trendu robienia pożądanych spamiarki ale na pewno spróbuje bo obecnie to zaplecze składa się z 500 wiki na 10 domenach.

Marketing internetowy dla firm

ludziska skończcie juz ... ile jeszcze nabazgracie storn zanim coś Xann skonczy ?

Halo - czy jest na sali lekarz ? Może by uciął to wszyskto chirurgicznych CIACH ?

Poza tym ide kupić marchewke ... dla dzieci bo do zupy nie styknie ;)

BTW: a mnie SITE w G rośnie - nawet tych spamowych - nie powiem dlaczego - sami potestujcie (mnei to zajęło 3 tygodnie ale warto było !)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności