Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

pkt = rand(site_g, site_y) + user_id^2

a mi się tam podoba nowy algorytm

swoją drogą - skończcie tą jałową dyskusję

chcesie znać algorytm za szybko - po to tylko by ponarzekać. z każdą małą zmianą połowie się bedzie podobało, a drugiej nie. z każdą zmianą jeden będzie miał lepiej a drugi gorzej.

z tego co wiem to firma Xann zajmuje się sprzedażą kont do e-weblinka a nie pozycjonowaniem więc w mojej opinii zależy im na Waszym zadowoleniu - tzn. na Waszej kasie. więc ufajcie, że zrobią Wam dobrze :)

tym co sprzedają punkty - współczuję, że nie zadbali za czasu o dobre zabezpieczenie swoich interesów :) będzie lament i masa niezadowolonych klientów

@zgred - rzadko tu zaglądam ale za każdym razem czytam jaki jestes wspaniały i Ci site rosnie - ale się podziel nowinkami albo zniknij, bo to bezsensowna gadka. mnie to prywatnie g* obchodzi, skoto nie znam tego pseudo magicznego sposobu

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja nie mowie ze jestem wspaniały. ja mowie że w dobie tego śmietnika można znaleźc światełko w tunelu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@mrtn - piszę tylko to co przeczytałem. nie rzucę Ci linka gdzie to było - być może forum e-weblinka.

@zgred - ha ha ha. powiem Ci coś - szkoda Twoich 3 tygodni. sprawdzilem właśnie i moje spamy indeksują się bbbbaaaaałdzo ładnie, a nie robilem magicznej optymalizacji jak Ty :) chyba, ze ja umiem to stawiac, a Ty robiłeś prędzej glupię błędy to ok.

j.w - zastanawiam sie co Wy robicie, że niektórym site poleciał. może naprawdę google tylko czyści index a nie od razu przestaje pokazywać site

@mrtn - piszę tylko to co przeczytałem. nie rzucę Ci linka gdzie to było - być może forum e-weblinka.

To co Xann pisze, a co robi to są dwie różne rzeczy. W ofercie firmy ma cały czas pozycjonowanie i tyle.

@zgred - ha ha ha. powiem Ci coś - szkoda Twoich 3 tygodni. sprawdzilem właśnie i moje spamy indeksują się bbbbaaaaałdzo ładnie, a nie robilem magicznej optymalizacji jak Ty !!! chyba, ze ja umiem to stawiac, a Ty robiłeś prędzej glupię błędy to ok.

Nie oceniaj tak użytkowników jak nie wiesz ile i jakiego spamu mają.

może naprawdę google tylko czyści index a nie od razu przestaje pokazywać site

Co do tego, że czyści indeks to nie ma wątpliwości, to że przestaje pokazywać to tylko teoria.

Edycja:

A swoją drogą to fajny spam to xann.pl, że też bana jeszcze nie dali...

@zajadacz mi chodziło o to, że gadka kolegi @zgred'a w co drugim poście jak to mu spamy idą tylko w górę jest bezsensowna.

site ma to do siebie, że rzadko spada. oczywiście cieszę sie, ze kolega nie dostal jeszcze bana na rzadne ze swoich spamów, ale mnie to naprawdę niewiele obchodzi skoro mamy rozmawiać o e-weblinku

taka moja opinia - skupmy się na temacie i poczekajmy na nowy algorytm. potem sobie pogadamy czy warto zostać czy część została wykiwana !!!

P.S. z tego co narazie widzę to ilość punktów podawana na stronie progress. php dla nowego algorytmu się nie zmieni - posiadacze kont pro nie mają się czego obawiać

@sagitariusz: tez cie kocham !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Póki co ten algorytm jeszcze tak dziwnei wygląda - już teraz wiadomo, że trzeba będzie nowy przelicznik ceny/mocy obliczyć.

Bo stronka co ma staty:

36,500 / 33,905 / 121,408 / 12

teraz pkt.: 24,836

po zmianach: 26,719

Ale najgorsze jest to, że ta zmiana algorytmu i tak niewiele da, bo google banuje domeny, a te zarówno na starym jak i nowym algorytmie nic nie dają. A z samym spadkiem site się nie spotkałem - tylko banowanie się zaczeło.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

ptaq jeżeli się nie spotkałeś z ze spadkiem site zajżyj do statystyk eweblinka jaki jest przyrost nowych domen a jaki jest spadej site. Tam bardzo ładnie wszystko widać. Co do algorytmu to jest on testowany jak pisał xann więc nie wiem o co nie którym chodzi ? według trego co widzę to ilość pkt będzie mniej więcej połowę mniejsza niż jest obecnie o ile znowu coś się nie zmieni w tym nowym algo a jak czytam wypowiedzi róznych osób mają podobnie. w efekcie będziecie płacic nie 400zł za 100k netto tylko 400zł za 50k netto i tyle. Spadnie ilośc pkt w systemie, wzrośnie jego moc.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności