Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Gielo liczba punktow jak wyglada bedzie wieksza (zreszta o to Xannowi chodzilo ;) ).

Mozesz obserwowac bierzace wyliczenia na:

https://www.e-weblink.com/progress.php

(no moze chwilowo nie mozesz bo eweblink padl ;) )

Przynajmniej wczesniej widzialem ze liczba punktow po przeliczeniu 41% stron wynosi 106% w odniesieniu do tego co bylo.

Takze jak tak dalej pojdzie to beda po prostu przetasowania, jedne strony zyskaja inne straca a liczba punktow nieznacznei wzrosnie.

Ci ktorzy tworzyli algorytm wiedza gdzie ma wzrosnac ;)

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie zwiekszy sie moc punktów, moc systemu nie zalezy od ilosci punktów jakie zarabiamy (nie wazne czy strona dostanie w takim przeliczeniu 10 czy 10 000, jesli wszyscy tak beda dostawac moc systemu pozostanie bez zmian)

moc systemu zalezy od ilosci domen w systemie, ich jakosci oraz ile wlasciciele zabieraja dla siebie

cena przy sprzedazy bedzie poprostu odpowiadac temu jaki bedzie dany przelicznik stron w systemie, a cena bedzie zalezec od tego czy bedzie wiecej chetnych do kupna czy do sprzedazy, zwykle prawa rynku

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

no tak, ale jesli zmieniamy sposob naliczania, to jedyna zmiana jaka nastapi bedzie zmiana sposobu naliczania.

serwisy pozostana te same.

tak wiec moc systemu sie nie zmieni.

po prostu te same strony w dniu X dadza ABC punktow, a w dniu nastepnym (Y) dadza DEF punktow.

polish suicide flew 48 successful missions

No i niestety chwilowo serwer weblinka został odcięty od świata w wyniku usterki na światłowodzie, prace nad usunięciem usterki już trwają

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

zajadacz nie mogę zrozumieć jak można tak nażekać i zżedzic a jednocześnie używać ??? To tak jak bys na kaszanke mowił ze jest zielona śmierdząca i zgniata a jednocześnie stał w kolejce po dokładke, sorry to jest jakieś chore.

A co do reszty to nie spekulujcie o cenach bo one się nie zmienią zostaną w przedziale 300 - 400 netto

Nie wiem czy wiecie ale bany się sypią jak nigdy dotąd

Marketing internetowy dla firm

Nie wiem czy wiecie ale bany się sypią jak nigdy dotąd

bany za co i kto je naklada?

Używaj Cuilla i Hakii

Znowu padł wam ten światłowód co idzie po słupach energetycznych na trasie Kielce - Kraków?

Jak dobrze pamietam, to wtedy padło zasilanie w jednym z oddziałów naszego ISP który dostarcza nam światłowód :)

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

zajadacz nie mogę zrozumieć jak można tak nażekać i zżedzic a jednocześnie używać ???

Z zasady jadę po SWL-ach, których używam, niech właściciel się wykaże i zaoferuje coś użytkownikom :). Ty się jeszcze chociaż odnosisz to tego co tu się pisze i chwała Ci za to. Starasz się dbać o ten system, same zmiany w sobie nie są złe, tylko argumentacja ich wprowadzenia (spadek site) była durna :pytajnik:. Krupek ma w d*** system i chyba od początku do końca maja seonet nie aktualizował site.

To tak jak bys na kaszanke mowił ze jest zielona śmierdząca i zgniata a jednocześnie stał w kolejce po dokładke, sorry to jest jakieś chore.

Nie moja wina że nie ma nic innego do jedzenia (a nie stać mnie na stawianie własnej fabryki jedzenia)

Jak już wcześniej powiedziałem większy nacisk kładziemy na stare pozycjonowane domeny im starsza i dłużej pozycjonowana tym lepiej co nie znaczy ze nowa wiki nie bedzie punktowana będzie ale troszkę mniej

Że tak powiem mega śmietniki nadal będą w systemie z tym ze trzeba bedzie teraz zrobić 5 zamiast jednego lub dać jedną porządna stronę zamiast 3 dmozow.

wszystko dobre co idzie w dobrym kierunku :) przeczytalem ostatnie kilkaaa stron i nie widzialem takich 4 spraw:

1. czy wg nowego algo pozostanie jakaś nadal dolna premiowana granica site, tak jak jest obecnie do 10.000 (wymiana 1site = 1pkt, powyżej coraz niżej co jest dobre wg mnie) ?

2. w praktyce ile taka strona załóżmy półroczna (czyli młoda) z site 10.000 dostanie w nowym algo? bo w obecnym ma 10.000pkt

3. wiele osób logicznie pokazuje że ilość wizyt bota nie świadczy o linkach/pozycjonowaniu, baa strony z dużym site generują często wiecej wejsc googlebota (na rozne podstrony) niz te cenne jakosciowe LINKOWANE zwykłe strony, więc czy warto tak skarcić ten algorytm?

4. jak planujecie określać wiek domeny i doceniać to, skoro 2/3 zaplecza stoi na roznych starych darmowych hostingach, gdzie domena jest ładna i stara, a subdomeny nie zbada sie... ?

Myśl i bogać się

przejrzalem aż mnie oczy bolą i nie ma wielu spraw o które pytam, np. tej dolnej granicy w nowym algo 10.000 no i nie wiem jak można patrzeć na wiek subdomen na starych hostingach :pytajnik:

a podsumowując to myśle że w ostatecznej wersji nowego liczydła Xann i spółka :) nie wezmie jednak ilości odwiedzin bota, bo duże typowe śmietniki mają b.często więcej site: i tym samym wiecej wejsc niz pożądne mocne strony "normalne".

no i ten czynnik z Yahoo to też nigdy nie zrozumiem po co... :pytajnik: skoro w Polsce Y! praktycznie nikt nie używa, ma pozycje 20x słabszą niz taki onet czy netsprint, to o czym w ogole mowa. Tylko e-weblink straciłby normalne zdrowe strony i zyskał CELOWO montowane pod Y! śmietniki i spamy budowane TYLKO pod nowy wzór a wiele zdrowych stron i tak slabo stoi w Y!

Myśl i bogać się

stawiajcie wartościowe strony a nie spamy to Wam punkty nie spadną o polowe :)

wg nowego algorytmu i tego co widać u mnie w panelu to dostane 3x wiecej punktów :pytajnik: chyba zacznę masowo spam wtedy stawiac

mam nadzieje tylko, że bonus za pr zostanie bo mam co do niego fajne plany

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności