Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

wg nowego algorytmu i tego co widać u mnie w panelu to dostane 3x wiecej punktów chyba zacznę masowo spam wtedy stawiac

u mnie wzrost punktow o jakies 200% a wiec czekamy na oficjalne wprowadzenie algorytmu

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czy takie pytanie już padło więc pytam.

Czy na strony (dodane do systemu) z site=0 pobierane sa i wyswietlane paczki z linkami ?

Jesli tak to nie bardzo widze w tym sens - bo jesli link na stronie z site=0 (zbanowana...?)

jest nic nie wart to po co sa tam linki wyswietlane.

A takich domen w systemie jest pewnie z kazdym dniem coraz wiecej.

Na wszelkiego rodzaju pytania będę odpowiadał jak będzie gotowy algo , od dawna chcieliśmy wprowadzić nowy przelicznik ale jakoś zawsze coś innego wypadało aż wreszcie wymiana nowych maszyn w G spowodowała mega zawirowania w site ( o czym nikt nie wiedział na początku co jeset przyczyną )

Nie wiem czy błędem było robienie tego tym razem na waszych oczach (bo zawsze robimy na testowym serwerze potem uaktualniamy) nie mniej stało się i macie powody do spekulacji.

Jak juz wcześniej powiedzialem nowy algo promuje stare pozycjonowane strony , bonus bedzie tylko za domene głowną 1000 pkt (za subdomeny nie bedzie juz przyznawany) , Bonusy za PR zostana tak długo jak bedzie istniał PR , nie mniej ostrzegam przed dodawaniem fałszywych PR bo za to grozi odrazu ban na konto nie na domene przykład za PR6 www.ftspaces.com widac podpis ( ban strony wymiana linkow odrzucono przez system wymiana linkami strona zbanowana )

Marketing internetowy dla firm

wymiana nowych maszyn w G

ot ciekawe..... czy to oficjalna wersja Google?

Nie wiem czy błędem było robienie tego tym razem na waszych oczach (bo zawsze robimy na testowym serwerze potem uaktualniamy) nie mniej stało się i macie powody do spekulacji.

Tez juz o tym mowilem... ze jak juz cos wprowadzac to na pewnego a nie jeszcze 3 razy algorytm zmienic i jeszcze go utajnic...

a na weblinku nadal widac spadek stron z dnia na dzien... spadek zaczal sie od okolo marca takze cos dlugo ten sprzet wymieniaja

Używaj Cuilla i Hakii

Google sprzęt wymienia i dostawia regularnie przy tych TB danych z youtube, gmaili, googlebotów itp :D Ostatnio widzialem jak Page sie cieszył że tak tanie są obecnie dyski bo bardzo im spadły koszty utrzymania danych.

Te widoczne mega-wielkie spadki site na weblinku, to po prostu niezliczone bany na wiele śmietników, nie owijajmy tego w bawełne :(

Myśl i bogać się

mi tylko dwie strony zbanowalo w ostatnim miesiącu :D jeśli założyć pewnik że site:0 i brak wyników = ban, to troche tych banów musi być, a z drugiej strony również troche wielkich spadków site bez bana...

Nie wiem czy takie pytanie już padło więc pytam.

Czy na strony (dodane do systemu) z site=0 pobierane sa i wyswietlane paczki z linkami ?

Jesli tak to nie bardzo widze w tym sens - bo jesli link na stronie z site=0 (zbanowana...?)

jest nic nie wart to po co sa tam linki wyswietlane.

A takich domen w systemie jest pewnie z kazdym dniem coraz wiecej.

Myśl i bogać się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności