Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

tak te informacje ulegną tam zmianie

chodzi mi aby stalo sie to jak najszybciej gdyz nowy przelicznik ma wejs za ponad tydzien i lepiej sie przygotowac do tego i wiedziec na czym sie stoi

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi wszystko poleciało pkt/2, poza świeżymi 20 dniowymi domenami.. tam wzrost x5 ;p G:ok. 300 Y:podobnie, 4k linków w Y - 1,5k pkt.

A tak przy okazji jakie są pomysły na indeksacje w Y? bo w G mam np 30k a w Y 2k -.-'

I chciałbym zwrócić uwagę, że w Y są ogromne różnice w podawaniu linków i sajta z www i bez...

Bardzo pięknie sie przelicza.

Owszem bardzo mnie intryguje jedno pytanie, a i tak Tomku nie odpowiesz, ale jednak:

jak wyglada stosunek procentowo site i bl?

Nawet można krócej, ile procent w punktach ma bl?

Wiesz, że jestem zwolennikiem bl :tancze:

martwi mnie terz tylko ze system nie pokazuje od razu ile jest punktów za dana strone tylko trezba ja aktywowac aby to zobaczyc

kolejna rzecz

widze ze przy stronach od razu pojawiaja sie punkty bonusowe za PR i domene głowna

trzeba bedzie poczekac na calkowite przeliczenie aby moc ocenic ile ma sie za obecne strony i tak naprawde wycenic punkty

BANERY REKLAMOWE

Dlaczego linki nofollow są liczone jak normalne?

Dlaczego link ze strony do tej samej strony jest liczony? (chodzi o to, że strona główna serwisu ma link do samej siebie)

no to jest nowe i na pewno ma jeszcze małe błędy jak te i tym podobne... ;)

ale spoko, jakby komuś nie pasowały nowe punkty e-weba to pozostaje nam jeszcze młody i bardzo dynamiczny i skuteczny SWL który jest jakby ulepszoną kopią starego poczciwego e-weblinka => SEO.net.pl hehe !!!

a co do naliczania punktów, to szkoda że przed instalacją/aktywacją serwisu nie pokazuje ile się za niego dostanie punktów, bo może w przypadku wielu stron to gra nie warta świeczki :D

mam nadzieje ze NOWY e-web będzie jeszcze mocniejszy od poprzedniego, ale z tym Yahoo to ciągle nie mam przekonania :D zobaczymy za miesiąc pierwsze poważne spostrzeżenia. :)

Myśl i bogać się

Testowanie nowego algorytmu zajmie moze maks 1 miesiac no chyba ze ktos wczesniej sie ladnie wygada i wyłozy kawe na ławe, cena pkt oczywiscie pojdzie ladnie w dol mysle ze bedzie to jak sam szook powiedzial 100-200 zl ale nie wiecej bo nie jest to tyle warte.

Bonusy za PR oraz za sume PR traca sens przykladowo strona z PR 3 moze uzyskac wedlug nowego algorytmu jakies 66 tys pkt gdzie bonusy to jakas znikoma czesc

Komus kto chce sie bawic w matematyka mala lamiglowka

Strony z PR=1

6,330 / 122 / 103,757 / 0 = 6,844

6,830 / 665 / 9,489 / 0 = 7,377

co oznaczaja wedlug kolejnosci

1.site google

2.site yahoo

3.linki w yahoo

4.cholera go wie jakis tam procentowy przelicznik

a wiec linki w Yahoo w nowym algorytmie maja male znaczenie wieksze i jak widac nawet najwazniejsze znaczenie ma site w Yahoo

Byc moze ktos kiedys obliczy to jak te liczby od siebie zaleza

Mozna to testowac w ten sposob np podajac 100 domen i ukladajac je w kolejnosci ktora ma wiecej pkt -czasami jakies ciekaw wnioski sie nasuna

:]

Używaj Cuilla i Hakii

a wiec linki w Yahoo w nowym algorytmie maja male znaczenie wieksze i jak widac nawet najwazniejsze znaczenie ma site w Yahoo

być może jestem pijany po meczu w piątek 13-go ale wg tych liczb co ładnie podałeś itp. to najbliżej mi do stwierdzenia że nadal, co sie chwali, główną role odgrywa site: ale googla :) a nie yahoo... hm?

Myśl i bogać się

dokladnie tez stwierdzilem ze linki w yahoo sie w sumie nie licza

liczy sie zaleznosc site i yahoo - w jakim procencie ktorego nie wiem

prosze pamietac ze masz tu tez od razu pokazane punkty za PR oraz za domene główna (nie wiem czy tu sa podane subdomeny czy główne.)

BANERY REKLAMOWE

@nieelektryk Nie tracą sensu. W systemie są również strony z bardzo małym site, którym do wymiany linkami spokojnie wystarczy te 3-5k punktów. To właśnie bez tych bonusów nie będzie sensu trzymać tych stron dla kilkudziesięciu/kilkuset punktów.

Dajcie Xannowi dokończyć testy - pożyjemy zobaczymy.

@sylverand Podpuszczasz wszystkich, strzelając co chwilę nowego posta - gdyby tak nasi dzisiaj w pierwszej połowie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności