Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@nieelektryk Nie tracą sensu. W systemie są również strony z bardzo małym site, którym do wymiany linkami spokojnie wystarczy te 3-5k punktów. To właśnie bez tych bonusów nie będzie sensu trzymać tych stron dla kilkudziesięciu/kilkuset punktów.

Dajcie Xannowi dokończyć testy - pożyjemy zobaczymy.

@sylverand Podpuszczasz wszystkich, strzelając co chwilę nowego posta - gdyby tak nasi dzisiaj w pierwszej połowie :D

święte słowa z bonusowaniem tych małych stron bo te są najcenniejsze w SWL :)

netelektryk: typuje 9,600pkt !!!

Myśl i bogać się

ja wiem jedno ten algorytm bedzie szybko wprowadzony i problem bede mieli ci co blokowali yahoo - ja naleze do nich, teraz odblokowuje i jestem ciekaw ile czasu zajmie mi zaindeksowanie w yahoo wczesniej blokowanych stron :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

A mi to szczerze mówiac już teraz rybka... w przeciągu miesiąca dostałem "banany" na 80-90% zaplecza i to tak ładnie efektem "fali" mniej więcej w 3-4 etapach :)

Aktualny algorytm pokazuje mi spadek punktów o okolo 1/6.

Ja bym prosił aby w e-weblinku chociaż dla kont pro była możliwość kasowania masowo X serwisów bo obecnie jest to dość męczące i pracochłonne...

Hmm czyli z postu netelektryk'a wynika to że jednak największe znaczenie ma site w Y...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Hmm czyli z postu netelektryk'a wynika to że jednak największe znaczenie ma site w Y...

jeśli tak jest i na stałe to wejdzie, to pierwszy raz bardzo mnie rozczorwała polityka e-weblinka... BL jeszcze da sie przełknąć, ale priorytet site'a z Y! nawet nad tym z Google to juz no comment :) mam nadzieje ze jednak tak nie jest/nie będzie

Myśl i bogać się

Kolejnym pytaniem jest jak czesto beda obliczane punkty dla stron skoro teraz trwa to troche dlugo ale mam nadzieje ze jest to spowodowane pierwszym obliczaniem co pewnie dla tylu domen jest czasochlonne.

Ciekawe czy ludzie w Yahoo sie nie zdziwia jak przez tydzien dojdzie im map stron od 30 tys domen.

:]

to ile bedzie punktow i ile to bedzie kosztowalo to inna sprawa mam nadzieje ze system nie straci swego powera

Używaj Cuilla i Hakii

Xann dobrze tam gdzieś wyczytałem(nie chce mi się szukać teraz) że bonus za PR tylko za główne domeny? Czyli subdomena np z PR5 mi nic nie zaplusuje? Dla mnie trochę bez sensu no ale cóż. Ja tam na głównych domenach nie stawiam spamów bo jak lecą to wszystkie subdomeny z tej domeny a takto tylko subdomena.

P.S to to co lepsze trzeba będzie trzeba zawinąć chyba z systemu, lepiej zostawić na swoje linki albo dać w inny system(niby PR mało daje ale mieć na stronie z jakimś PR linka , a na stronie unranked to chyba trochę nie w temat) taka moja opinia, zwłaszcza że nie raz było pisane że subdomeny są traktowane jako osobne strony.

NO za ściągnięcie bonusu za sub domeny muszę przeprosić ale faktycznie teraz podczas tych wszystkich testów i obserwacji co jest w systemie wyszło nam w praniu bardzo wiele ciekawych rzeczy wręcz przeciwnych aniżeli żeśmy to zakładali . Okazało się ze jest grono osób które nabija sobie puste PKT za sub domeny , praktycznie nie wnosząc nic.

Podam wam jak w filmie przygodowym klucz do wzoru , i odrazy mówię ze nie jest to żarty tylko klucz jest prawdziwy: "Najwyżej oceniane są długo pozycjonowane domeny"

Panowie odnośnie cen PKT to jak dla mnie mozecie sprzedawac 100 po 100 ja mam zawsze stała cene (jak mam pkt ) 400 netto , jeżeli myślicie ze zmiana algorytmu nabije wam pkt razy dwa to się mocno mylicie :) są tacy co potracili na nowej wymiane są tacy co zyskali , nowy algo w chodzi w życie 20 czerwca.

Marketing internetowy dla firm

sttorm - dokładnie, wychodzi na to że główne tylko się będzie opłacało dodawać, a wiadomo jak lecą bany nie tylko na hardcorowe spamy to przynajmniej u mnie jak główna złapała bana to kilkanaście sub domen też. Także co rano stres czy nie dostałeś bana ale czy dostałeś kilkanaście będzie

(A mam też jakieś tam sub domeny na różnych IP) także też to mi trochę nie pasi, ale jak xann pisze że takie wały szły to widocznie tak musi być on tam najlepiej widzi co i jak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności