Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

ja zrozumialem ze nie bedzie tych dodatkowych punktów 500 za strone z PR ale Pr zostaja a bedzie teraz po 1000 za główna

bo jesli ma byc taka zmiana to przeliczenie kont musi nastapic szybciej gdyz to ma wejsc za tydzien a to jest chyba za malo czasu w takim przypadku - wiadomo nie moj system ale lubie wiedziec co jest grane

ps. dostalem odpowiedz ale zdarzylem juz napisac, aha czyli za domene główna z PR 0 - nie bedzie punktów dodatkowych

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Najwyżej oceniane są długo pozycjonowane domeny"

Ale pozcjonowanie czym i gdzie? Moze w samym weblinku? Może w innych systemach? A jak ktos jest pewny ze ma domene ktora pozycjonuje przez 5 lat a nie widzi bonusu to co wtedy?

Na jakiej zasadzie okreslany jest wiek pozycjonowania?

Używaj Cuilla i Hakii

mam nadzieje Xann że nie przedobrzyłeś z tym całym patrzeniem na site w Yahoo, na BL na tajemniczą "długość pozycjonowania" itp ;) bo jak juz Iguana i parę osób mówi, teraz po prostu wielu jakościowym subdomenom po prostu nie będzie się opłacać tutaj zostawać i ilość site: w statystykach systemu może dalej na ryj lecieć ale juz przez odejścia do SEO i innych SWL co działają po staremu jak dawny e-web.

Xann jak to w koncu jest z tym site w Yahoo, tak jak ludzie tu wyliczyli i spostrzegli na prawdę aż tak mocno ten algorytm go docenia? bo jak dla mnie to już bez sensu, BL to ok, ale po co wybijać w przeliczniku aż tak site z yahoo........

Bonusy za subdomeny ok, wierze że ludzie mogli nabijać tak system, ale powinny być za to bonusy takie jak za domene 1000pkt, dla roznych IP z tych subdomen co juz też pare osób sugeruje.

Myśl i bogać się

czekamy na podanie statow jakis stron z duzym sitem w yahoo zeby mozna bylo porownac

ja juz pare przykladow podalem

Używaj Cuilla i Hakii

Te zliczanie linków jest tylko z głównej rozumiem ?

Czyli co stawiam jako index stronę z jednym linkiem do reszty spamu w tej samej domenie, a spam indexuje przez swl i mam +25% boskie rozwiązanie %-)

Uważam, że przedobrzyliście i to ostro.

173 / 0 / 1,776 / 0

Może to się przyda do rozpracowania algorytmu - przed i po zmianach domena ma 173 punkty ;)

Zauważyłem również że Yahoo uwielbia kopie wiki :D

Może to się przyda do rozpracowania algorytmu - przed i po zmianach domena ma 173 punkty

A wiec system nie mnozy google site'a z yahoo sitem bo mnozone przez zero zawsze da zero a tam jednak jest tyle pkt ile ma google site. Podajcie ze 100 takich danych a mozna to dac na jakies forum matematyczne zeby opracowali jakies wykresy czy tez przyblizone wykresy.

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Te zliczanie linków jest tylko z głównej rozumiem ?

Czyli co stawiam jako index stronę z jednym linkiem do reszty spamu w tej samej domenie, a spam indexuje przez swl i mam +25% boskie rozwiązanie %-)

Uważam, że przedobrzyliście i to ostro.

173 / 0 / 1,776 / 0

Może to się przyda do rozpracowania algorytmu - przed i po zmianach domena ma 173 punkty ;)

Zauważyłem również że Yahoo uwielbia kopie wiki :D

szkoda że wylecą przy okazji wartościowe subdomeny...

Przykład:

29 / 27 / 86 / 14 PR3 38pkt (nowych: 73)

Nie będzie punktów za PR = nie będzie sensu trzymać ich w systemie

coraz więcej błedów w nowym naliczaniu punktów :( jeśli to szybko nie zostanie poprawione / całkowicie zmieniony system naliczania, to nie chce być złym prorokiem ale to wyrok dla e-weba bo za pół roku co będzie?

98% samych spamowych zaplecz pod yahoo a to co tygryski lubią najbardziej, cenne strony po 2-3k site, cenne subdomeny bez spamu itp.... wylecą bo zginą w tłumie. Prosze nie zabijajcie tak tego SWL, miał dobrą przyszłość... ;)

Myśl i bogać się

na dzien dzisiejszy mam gorzej niż mialem ... sporo wartościowych domen raczej wyjme z EWEBa ... więc ja jestem stratny.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jak dla mnie to moze nawet niektórym dawać 2x wiecej punktów, innym 2x mniej, ja mam wiekszosc okolo tego co było

widze gorszy problem który co chwile tu powraca i sie przewija: za pół roku obraz tego SWL to mogą być same spamy na yahoo które z chęcia połykają "głupsze" boty Y!, ucieczka wartościowych nie-spamowych subdomen i domen, i co sie w efekci z tym wiąże = wiecej połkniętych spamów w yahoo, punkty stawać się będą coraz mniej warte itp.

Myśl i bogać się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności