Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

linki w yahoo maja marginalne znaczenie w nowym algorytmie takie mam zdanie gdy dodalem strone z duza ilosci BL w yahoo nie odstala oszalamiajaco punktów

liczy sie site w G plus Y dzielone przez (od 0 do 2 w zalezonosci od progu punktowego jaki wyjdzie z dodania wart site) plus do tego lub minus % za Lwy ustaolony

tak wedlug mnie wyglada nowy algorytm oczywiscie plus bonusy za PR i domeny główne (nie wiem tylko czy domeny główne dostaja 1000 gdy maja PR >=1 czy dostaja bez wzgledu na PR)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

a mi nawet site w google źle zliczyło ;) 6 stron gdzie w zależności od zapytania z / lub bez mam 600-1200 stron ;) i bądź tu człowieku madry

ok, wycofuje sie, że jeżeli w google jest 0 stron to nadal dostajemy punkty

jeżeli za każdą domenę dostajemy 1k, jak zrozumiałem - to super. kupuję 100 domen, punkty sprzedaję miesięcznie za 300 zł - rocznie 3600, a domeny kosztuja mnie w zależności od rejestratora 200-1200 zł :) to się nazywa biznes

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

a subdomeny dostają pkt za Page Rank?

i czy

"Suma punktów wg nowego algorytmu" które jest podana w panelu to jest już suma razem z bonusami za page rank i za domeny główne?

każda główna domena dostaje 1k punktów?

To można sobie kupić z 100domen po kilka złotych jedna i mam 100k punktów?

Czy ktoś komuś broni kupna 100 domen i zarabianiu na tym?

Tylko przypominam, że każda z tych domen, musi mieć chociaż stronę główną i być zaindeksowana w G przez cały czas. To tylko działa z korzyścią dla systemu, więcej domen, więcej mocy.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

jeżeli w google jest 0 stron to nadal dostajemy punkty

no to już dla mnie max.... pozycjonujemy Google nie mając tam stron, brawo za nowy algo, jest super......... lol

no muszę przyznać, że nieźle się nakręcacie, doradzam najpierw sprawdzić czy faktycznie ktokolwiek dostał punkty za domenę z zerowym site w google zamiast przyklaskiwać teoriom spiskowym :)

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Xannowcy, powiedzcie mi lepiej ile dostanę za stronę, która ma 5/20000/2000. Mogli byście również udostępnić skrypt, który by wyliczał liczbę punktów na podstawie podania wszystkich parametrów. Nie zwiększy wam to znacząco obciążenia, banów też nie dostaniecie, jeśli samemu się będzie podawać parametry normalnie pobierane z G i z Y.

Edycja:

Jeśli za 5/20000/2000 dostał bym tak jak myślę koło 5-6k to opłaca się wpuścić G tylko na kilka stron, a na pozostałe wpuszczać tylko Y. System dostanie totalnie po tyłku jak dużo osób tak zrobi.

każda główna domena dostaje 1k punktów?

To można sobie kupić z 100domen po kilka złotych jedna i mam 100k punktów?

tak ale musisz mieć:

- strone zindexowaną i odwiedzaną przez Google/Yahoo

- strone z zainstalowanym systemem

JEST TO BARDZO DOBRY BONUS, BO BARDZO POMAGA W MOCY SWL! Było tak w starym e-webie i bedzie w nowym z tą różnicą że nie ma już bonusów dla subdomen, co również jest wg mnie dobre.

A dlaczego bonusy dla domen głównych są tak pomocne w mocy SWL ?

Taki bonus promuje dodawanie małych stronek do e-weba, a takie są najcenniejsze, lepiej pozycjonują niż typowe kopiowane wiki czy dmozy. Taka główna domena, zindexowana w google, mając na stronie głównej linki e-weba na pewno znacznie pomaga w pozycjonowaniu i skuteczności SWL tak jak już powyżej napisał EDDY.

Myśl i bogać się

to ja jako programista juz obmyslam jak napisać skrypt do zarządzania masami domen, na której będą 2 podstrony - przy okazji wejdę w sprzedawanie domen oraz sprzedawania na potęgę punktów - a Wy będziecie się cieszyć ze wzrostu siły swl... ma ktoś pomysł jak to zrobić?

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Moim zdaniem wartosc pkt spadnie o okolo 50-60 %

Nie bedzie sie oplacalo dawac wiecej za 100 tys pkt niz 200 zl

Używaj Cuilla i Hakii

tak ja mam. Kup 1 000 domen i postaw tam strony z kilkoma podsronami. Zaindeksuj to i potem będziesz mógł się cieszyć trochę ponad 1 000 000 pkt.

życzę powodzenia

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności