Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

i przez tego buga spadly mi punkty wg nowego aż 2x w dół

co tlumaczy moja teorie ze nalezy dbac o site w yahoo

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
[...]

Czemu jak strony paru osób mają G site=0 to tez mają punkty podobno bazując na Y site=.... przecież to próżnia dla pozycjonowania opierać sie na yahoo.

Niestety tak dobrze nie ma, jesli gSite jest 0 to i punktow takze ma sie 0, nie wiem skad takie reweacje masz !!!

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

sylverand

Jeżeli SITE w G wynosi zero , punkty nie są naliczane .

Bonusy w systemie są za sumę PR na koncie razy 1000 pkt oraz za każdą domenę główną z PR > 0 (domena głowna z PR=0 nie będzie bonusowana) czyli nie bonusujemy żadnych świeżych precli dziś postawionych nawet jeżeli są na domenie PL czy waw.pl

netelektryk właśnie debatujemy co z toba zrobić, jak widzisz domena electrician24.info za która pobierałeś ok 6k PKT nie ma podłączonego systemu w stopce. Prawdopodobnie zostaniesz poproszony o opuszczenie systemy gdyż Twoja postawa mija się z naszą polityką a nie szanowanie nas oraz innych userów ma swoje skutki , nie tolerujemy oszustów i naciągaczy.

Marketing internetowy dla firm

Do czasu sprawdzenia wszystkie domeny zostaly wykasowane, domeny zostana dodane gdy system bedzie na wszystkich podstronach.

Czy system moze ujawniac domeny uzytkownikow? Dodatkowo przydaloby sie narzedzie ktore informowaloby o tym gdzie nie ma systemu, bot jest dobry ale lepszym rozwizaniem byloby udostepnienie narzedzia ktore szybko by to sprawdzalo.

Dodatkowo zauwazylem ze ciece situ juz chyba sie skonczylo.

Używaj Cuilla i Hakii

he he he... czy tylko ja mam wrażenie, że algorytm zmienił się przez tą noc? w panelu weblinka nie widzę by mi site skoczyl mi to na dwóch stronach mam więcej punktów. nie żebym się skarżył, że jest ich więcej, bo co najmniej jedna z nich to wartościowy blog, ale takie huśtawki mi się nie podobają

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Wow...A ta liczba unikalnych IP w systemie wczoraj poszla o 800 (mimo spadku domen), skad to sie wzielo ?

Liczba pozycjonerów pijących kawę przy monitorze i sprawdzających statystyki site w ewebie zmalała o jakieś 23.5%

Już niedługo dobijemy się do 300 podstrony tematu..

I z pewnością Xann wynagrodzi pierwszego postującego na 300 podstronie kontem super extra pro

sądze że to szook rozpoczął testy :soczek:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności