Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Teraz trzeba obserwowac pkt bo stwierdzenie ze beda wiecej pkt dostawac domeny pozycjonowane tez nam duzo nie mowi, byc moze pkt beda sie zmieniac z czasem (nie liczac zmian sitow G i Y wraz z BL).

Zacznie sie pewnie na nowo dyskusja o cenie punktow ale to mysle ze dosyc szybko sie ustali za jakies 1-2 tygodnie. Oczywiscie nie wyczujemy czy do algorytmu nie sa czasami wprowadzane jakies zmiany, bo go po prostu nie znamy.

A co do mocy systemu? Bedzie zalezalo kto ile bedzie miec pkt.

Takze czekamy na nowe rozdanie pkt i pierwsze refleksje po testach.

Używaj Cuilla i Hakii

Kwestia WWW nigdy się nie zmieni w tym systemie , to jest zaleta tego systemu i nie zostanie zmieniona, ceny PKT utrzymają się lub będą w granicach 400-500 pkt dlaczego ??? bo nowy allgo zabiera z systemu wbrew waszym oczekiwaniom ponad 10 mil pkt , na które zapewne będzie zapotrzebowanie

Marketing internetowy dla firm

u mnie tez jakies 50% w gore

ale w te ceny 400-500 to nie chce mi sie wierzyc rownie dobrze mozna powiedziec ze 600-700 za 100 tys pkt

Cene okresli faktyczne zapotrzebowanie na te punkty, a jezeli bedzie ono male to i cena 400-500 bedzie ciezka do osiagniecia.

Używaj Cuilla i Hakii

tydzień temu już sprzedawalem po 450, dziś mam kolejke chętnych kupić w tej cenie.

Nie rozumiem dlaczego cena 400-500 bedzie ciezka do osiagniecia, skoro ona jest osiągnięta.

tydzień temu już sprzedawalem po 450, dziś mam kolejke chętnych kupić w tej cenie.

a to wszystko wyjasnia sa chetni jest sprzedaz

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Nie rozumiem dlaczego cena 400-500 bedzie ciezka do osiagniecia, skoro ona jest osiągnięta.

gratuluje znalezienia aż tak ciemnych klientów :soczek: przecież nawet teraz jest pełno ofert po 300zl i taka cena dominuje 300-350zl na chwile obecną......

a jak będzie z mocą i ceną nowego algo zobaczymy juz w połowie lipca jak będzie obchodził swój 1 miesiąc

dlaczego jak site:Y! mi wskazywało normalnie to mialem +10% punktów, a teraz jest od 4 dni jakiś bug u mnie bo pokazuje dla yahoo: 0 podczas gdy zawsze jak sprawdzam mam sporo i normalny wynik jak zawsze...... z takimi bugami to duzo punktów nie będzie Xann? :)

odkąd pokazuje mi e-web ze dla site yahoo mam 0 to spadek punktów równo -50%, a jak pokazywał normalnie wynik taki jaki jest to było +10%...

Myśl i bogać się

taaa punktow bedzie nagle z dnia na dzien srednio 2-3 razy wiecje (bo tyle srednio wychodzi) i cena nie spadnie.

Juz to widze....

Wezcie pod uwage jeszcze ze te punkty beda słabsze - bo miejsca na linki ktore widzi google (a o takie link chodzi) w praktyce jest dalej tyle samo. Teoria z ukrywaniem situ jest wg mnie nie prawdziwa - site "nie jest chowany" tylko poprostu wyindexowywany.

Zmienia sie tylko sposob naliczania punktow to tak troche jak było za komuny z dodrukowywaniem pieniedzy ktore w koncu były nic nie warte bo nie miały pokrycia :soczek:

Raczej nadzieją w podwyzszeniu ceny jest dalsze szybsze banowanie stron uczestniczacych w systemie i dopiero to moze przyniesc znaczaca podwyzke czyli spadek ilosci punktow w obiegu.

Pierwsze slysze ze wzrost z dnia na dzien iloscu punktow( i to tak duzej) w obiegu moze powodowac wzrost ich ceny - to wbrew logice i ekonomii :)

W praktyce moze byc tak - kilka dni po nowym naliczeniu (kilka dni "po" - czyli jak juz punkty kupia ci co chcieli kupic) ceny za punkty pojda w dół.

Chyba ze nagle popyt zrobi sie tak wielki ze cała nadwyzka zostanie wykupiona ale to w praktyce niemozliwe po przyrost srednio 2-3 krotny punktow jest bardzo duzym przyrostem i obecny popyt tak duzej nadwyzki nie przełknie.

W ciagu 1-2 msc jak google bedzie dalej banował w takim szybkim tempie domeny i wyindexowywał site to ceny punktow po spadku moga pojsc znowu do gory.

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności