Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

po rozmowach z innymi i z tego co tu ludzi pisza to w przypadku wiekszosci uzytkowników jest jednak znaczny wzrost punktow.

Niektorzy jak np jubi maja wzrost o ok 75%.....

To moze niech kazdy kto ma konto i swoje strony w eweblinku napisze czy po nowym przeliczniu ma wiecej punktow czy mniej ?

Oczywiscie nie patrzymy na pojedyczne strony tylko na całosc.

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sylverand, prosze cie, bądż odpowiedzialny za to co piszesz.

za 300zł. kupie dosłowinie każdą ilość punktów, ale mówie tu o kupowaniu a nie o walkowaniu.

Kupiem w ciągu miesąca punkty u 4 osób i 4 osóby stracili punkty.

Jedynie Kob22 uczciwie mapisał, że ma klopot z punktami, odpisałem, że ok, nie ma problemu i tylko jedyny Kob22 szybko i sprawnie zalatwił problem.

Reszta po sprzedaży punktów znikneła i nie odzywa się. Mam dział "Transfer z konta" pełny czerwonych kresek.

Swoją droga dobrze by było, żeby Tomek pomyślił - wprowadził opcje zabiespieczenia na taki wypadek, skoro deklaruje aż tak poważne podejście.

Pisze o punktach dziś i o cenie dziś, nie po przeliczeniu.

za 300zł. kupie dosłowinie każdą ilość punktów, sylverand, halo? Czekam na kontakt.

p.s. bardzo mi się nie podoba, sylverand to twoje okreslenie - "ciemnych klientów"

Nie chciał bym od ciebie kupować czegoś, skoro tak piszesz o klientach.

Moje klienci dla mnie sa ważne, lubie ich, szanuje, przedłużam im punkty z rabatem i dokładam wszelkich starań żeby mój klient nie stracił kupione punkty.

Niektorzy jak np jubi maja wzrost o ok 75%.....

Mam tam sporo dosyć starych stron i całkiem nieźle imvho podlinkowanych (jak na spamy) - ostatnio nawet zauważyłem, że moje spamy mają takie quality, że ludzie sami do niego linkują... Moim zdaniem ten wzrost mi się po prostu należał jak psu buda :(

Wśród moich znajomych sporo osób ma dosyć świeże zaplecze i oni są bardzo niezadowoleni z nowego algorytmu, bo ucina on im punkty, ale nie ma co się dziwić - porównanie mocy strony z naturalnym linkowaniem, katalogowanej od 2 lat i obecnej w google od 3, do strony, która dopiero od pół roku jest ostrożnie indeksowana, wypada ewidentnie na korzyść strony dłuższej stażem.

pawka, osobiście znam osoby które kupują punkty od paru forumowiczów tutaj i nawet mimo strat punktów wywiązali się z umów i jak sprzedali 1 maja po 100k pkt za 300zl tak się wywiązali, więc nie mów mi tutaj że dzisiaj ceny są TERAZ po 450-500zl bo padam... :(

może po 500zl to będzie w lipcu/sierpniu ale na pewno nie teraz maj/czerwiec bo ceny są po 300zl i normalni profesjonalni sprzedawcy się wywiązują z takich umów myśląc perspektywicznie że mogą stracić punkty a nie sprzedawać do ostatniego centa/punktu

ode mnie nic nie kupisz i tak bo nie sprzedaje i nigdy nie będe w tym kierunku szedl, bo mam inne podejście :)

jak chcesz moge ci podac pare sprzedawców na priv co mają cennik normalny jak ogół po 300zl za 100k i się wywiązują / przynajmniej w maju jeszcze się wywiązywali z umów /

Myśl i bogać się

sylverand, znowu wprowadzasz ludzi w błąd, ale trudno, widocznie lubisz to robić.

przeczytaj co napisałeś -

:( przecież nawet teraz jest pełno ofert po 300zl i taka cena dominuje 300-350zl na chwile obecną......

Zadałem cie konkretne pytanie - prosze podać adresy stron na których jest pełno ofert po 300zl Kupie każdą ilość.

Piszesz, "ode mnie nic nie kupisz i tak bo nie sprzedaje i nigdy nie będe..."

a ja właśnie sprzedaje i dlatego odpowiadam za to, co pisze, przynajmniej staram się odpowiadać.

Skoro nie kupujesz i nie sprzedajesz punktów, to tak napisz, nie znam się na tym, ale z tych ogłoszeń co kiedyś widziałem, mnie się wydaję żę...

No i jak? Konkretne pytanie, konkretna odpowiedz.

Podasz adresy stron z ogłoszeniami? W miare aktualne?

1. System źle zlicza linki wychodzące, zlicza na przykład podlinkowane logo :(

Dawno to pisałem, że liczy link jak strona linkuje do samej siebie. I jeszcze zlicza nofollow jak normalne. Ale widocznie tak ma być :)

[...]

jak chcesz moge ci podac pare sprzedawców na priv co mają cennik normalny jak ogół po 300zl za 100k i się wywiązują / przynajmniej w maju jeszcze się wywiązywali z umów /

Takie ceny to chyba w maju mieli, bo teraz wystarczy wejsc na forum eweb i popatrzec jakie jest zapotrzebowanie na punkty i tak naprawde malo kto chce punkty sprzedac. Mysle, ze obecnie ceny ksztaltuja sie w okolicach 400zl. Liczba stron w systemie od tego czasu spadla bardzo drastycznie, czesc osob jak juz wspomnialem wcale nie ma ochoty sprzedawac punktow, wiec zupelnie nie wiem skad takie dane bierzesz.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

sylverand luknij na to https://www.e-weblink.com/forum/index.php?board=4.0 i powiedz mi gdzie jest to te pełno ofert sprzedaje bo jak na razie to ja widzie pełno ofert kupuje.

Podoba mi się jedno :( jest cześć userów co oczywiście gada gada i gada a druga nic nie mówi tylko rozmnaża się jak króliki ciekawe kto na tym wyjdzie lepiej ? Wy myślicie ze te domeny w systemie to się tak same przez począczkowanie rodzą ?

Marketing internetowy dla firm

pavka, kob itp. - chcecie to podam wam namiary na priv tak jak już dziś 2 osobom co pytały odnośnie tematu, po 3zł za 1pkt z pewnością dotrzymania terminu do 1-2 osób, przecież nie bede tu publicznie im robił reklamy skoro nic z tego nie mam, ale takich ludzi na chwile obecną 1pkt = 3zł rzetelnych jest sporo, bo ceny jeśli wskoczą to dopiero z nowym algorytmem więc pavka nie przesadzaj z tym wciskaniem ludziom za 500zl bo to już przegięcie miesiąca i nigdy bym po tyle nie brał :)

dla mnie koniec tego wątku bo nie będe za darmo sprzedawcom klientów szukał :(

Xann: co z tymi błędami że pokazuje np. Yahoo:0 u mnie i u paru innych osób jak widać powyżej ?

Myśl i bogać się

pavka, kob itp. - chcecie to podam wam namiary na priv tak jak już dziś 2 osobom co pytały odnośnie tematu, po 3zł za 1pkt z pewnością dotrzymania terminu do 1-2 osób, przecież nie bede tu publicznie im robił reklamy skoro nic z tego nie mam...

Chyba coś kłamiesz.

Feci Quod Potui Faciant Meliora Potentes...

Podoba mi się jedno jest cześć userów co oczywiście gada gada i gada a druga nic nie mówi tylko rozmnaża się jak króliki ciekawe kto na tym wyjdzie lepiej

Sa tacy co gadaja, robia i gadaja i robia i tez dobrze na tym wyjda

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności