Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zasada działania jest ta sama, site: subdomeny x.x.pl zwróci site wszystkich subdomen stojących za nią.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Ehh mam stronę site 250 pr tez trochę, ale bez www, a z www mam jedna stronę z pr0 :D...

Troche głupio bo tak to bym dodał z 50 domen, ale wszystkie bez www mam w sieci bo z lenistwa nie chce mi sie www wpisywać :(...

Nie mozecie jakiegos bota napiac co by sprawdzał podstrony?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Crash a zasponsorujesz im dedyka na to specjalnego ;p

A na lenia możesz takie coś zrobić i po następnym update PR masz wszystko z www i PR :D

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.domena.pl [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://www.domena.pl/$1 [R=301,L]

Freeup, ale do subdomen także można się przecież dostać przez prefiks www. Więc w czym problem?

Jak stawiam na subdomenie np. strona1.domena.pl to linkuje strona1.domena.pl a nie www.strona1.domena.pl i pewnie wiekszość tak robi, w tym problem.

W wolnej chwili zapraszam

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

CrashXT niestety Google udostępnia tylko 1000 wyników pod każdą frazę :D

Przemianowanie całego serwisu na www. przez Google trwa do 2tygodni przez redirect 301. Ale pamiętam że w google webmaster jest możliwość ręcznej zamiany, powinno być szybciej.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Ale na PR trzeba poczekać 3 miechy :D Ale nic podepnę dziś lub jutro z 50 domen i zobaczymy jaka ta moc jest :(

Już 2 domeny dodałem i za każdym razem gdy wciskam autoryzuj wyskakuje:

Skrypt zainstalowany na podanej stronie jest nieaktualny, prosimy o zainstalowanie najnowszej wersji skryptu.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

A jeżeli strona jest autoryzowana (kliknięty link autoryzuj) i po chwili już nie jest to oznacza to, że ktoś z środka dezaktywował stronę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności