Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Co do niemożności zliczania punktów na domenach i subdomenach bez "www" na początku, to sugeruje rozwiązanie, które mogłoby pomoc (może już ktoś próbował z Was? - nie wiem, nie chce mi się czytaj 25 podstron, więc z góry sorry :) ).

A więc wykonać taki myk, by sprawdzać czy na danej domenie są jeszcze jakieś subdomeny - można to zrobić badając w LIVE za pomocą operatora domain - dla przykładu podajemy domain:google.com - jest kilkanaście subdomen(wyświetlają się wszystkie subdomeny + max po jednej podstronie z każdej i za pomocą prostego preg_match można wyznaczyć więc czy są inne subdomeny na badanej domenie), a więc taka strony nie przechodzi testu i nie może być dodana do systemu. Ale weźmy dla przykładu domain:maps.google.com - jako że subdomen juz nie ma "przed" badaną domeną zwracany jest jeden rezultat i taką stronę można by przyjmować.

PS1: testowałem dla kilku przypadków więc nie wiem czy nie jest to bez błędów - dlatego jeszcze raz podkreślam - rozwiązanie, które mogłoby pomoc

PS2: skrypt jest bardzo łatwy do napisania, jak coś mogę pomóc(po weekendzie, gdyż po przeprowadzce nie mam neta w chacie na razie), ale myślę, że dla Was to nie problem

PS3: jakby coś pomogło i byście to zastosowali to możecie wrzucić kilkanaście punktów na moje konto :)

Pozdro

Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

podaję nowy błąd - chyba że nie doczytałem - na paru domenach zdjęło pr do 0 - mimo że wszystkie narzędzia pokazują właściwy

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

podaję nowy błąd - chyba że nie doczytałem - na paru domenach zdjęło pr do 0 - mimo że wszystkie narzędzia pokazują właściwy

W takim przypadku , proszę odczekać z 30 min aż przeskoczy system na inne DC i ponownie dodać stronę do systemu.

W niedalekiej przyszłości, będzie możliwe dodanie "warunkowo" stron bez "WWW" , pracujemy nad algorytmem.

500x62.gif

pewnie - wchodzić przynajmniej raz dziennie - spr czy nie zdjęło pr (w tej chwili na dodanych 50 - zdjęło z 8) - odczekać 30 minut i ponownie dodać - UCIĄŻLIWE

usunąłem 1 serwis - 1 faza pr=2, po aktywacji pr=0 , sprawdzam wszystkie dostępne dc - wszędzie pr-2, chyba bierzecie wyniki z własnego DC lub coś się sypie

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Fakt, obecny algorytm od przeliczania PR się coś "popsuł", ...

Co Ty piszesz??? Używam skryptu sprzed 2 lat i jest wszystko w porządku. Pisałem już do Was, wiele DC jest nieczynna lub odmawia współpracy - prawie wszystkie z 216.x.x.x oraz duża część z 66.x.x.x. Do niedawna w tych klasach było bardzo dużo DC, jeśli to nie to, to nie jesteśmy jasnowidzami, pokaż ten algorytm, albo przywróć wersję sprzed 2 lat, ale uwaga na 64 bity :)

Ponadto odnoszę wrażenie, że można dostać teraz tymczasowego bana za zbyt dużą aktywność na konkretnym DC a nie od razu wszędzie. No i zawsze można skorzystać z Google API, proxy i ..... naprawdę, co jak co, ale Page Ranka to można bez problemu pozyskiwać w hurtowych ilościach. :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Pisałem już do Was, wiele DC jest nieczynna lub odmawia współpracy - prawie wszystkie z 216.x.x.x oraz duża część z 66.x.x.x. ..........

Dzięki, rzeczywiście mieliśmy w puli jedno 216.x..... - taka pierdoła a tyle czasu żeśmy się głowili. THX

Ilość pobieranych linków została zrestartowana, wprowadzana jest poprawka.

500x62.gif

Wprowadzone zostało także sortowanie w zakładce Linki, i to co było dostępne dla użytkowników LinksPos czyli anchor stał się linkiem do Google.

I oczywiście wersja 1.1.1 LinksPos by się nie krzaczyło.

https://www.fanclub.e-weblink.com/GreaseMonkey-LinksPos-1-1-1

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Ciekawe kiedy serwer by padł gdyby była opcja "Aktualizuj"

nie sądzę żeby od czegoś takiego mógł paść serwer ;) Prędzej Google mogłoby dać bana na IP służące do sprawdzania site, gdyby użytkownicy ze zbyt dużą częstością to robili.

Sprawdzając site systemowo można ustawić odpowiednie opóźnienia między kolejnymi sprawdzeniami, co minimalizuje ryzyko bana na IP.

Wprowadzone zostało także sortowanie w zakładce Linki, i to co było dostępne dla użytkowników LinksPos czyli anchor stał się linkiem do Google.

Dzięki. Jeszcze jedna mała prośba - uwaga. Gdyby dało się zaznaczać poszczególne linki i np. za jednym zamachem zmienić priorytet dla zaznaczonych ;) przy większych ilościach zarządzania linkami w przypadku zmiany wybieranie każdego osobno jest pewnie mocno uciążliwe.

można zmieniać priorytety bez czekania na przeładowanie całej strony, to trochę ułatwia, ale rzeczywiście takie coś by sie przydało + usuwanie linków odrazu ;)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności