Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

pavka, kob itp. - chcecie to podam wam namiary na priv tak jak już dziś 2 osobom co pytały odnośnie tematu, po 3zł za 1pkt z pewnością dotrzymania terminu do 1-2 osób, przecież nie bede tu publicznie im robił reklamy skoro nic z tego nie mam, ale takich ludzi na chwile obecną 1pkt = 3zł rzetelnych jest sporo, bo ceny jeśli wskoczą to dopiero z nowym algorytmem więc pavka nie przesadzaj z tym wciskaniem ludziom za 500zl bo to już przegięcie miesiąca i nigdy bym po tyle nie brał :)

dla mnie koniec tego wątku bo nie będe za darmo sprzedawcom klientów szukał :(

Sprzedawca, który w dalszym ciągu sprzedaje punkty po 300zł jest po prostu nieświadomy obecnej sytuacji. Ktoś musiałby chyba nie czytać forum weblinka i PiO. Codziennie ubywa 1-2mln site, czyli około 1-2mln punktów (z jednej strony site jest przycinane, więc 1mln site to nie 1mln punktów ale z drugiej strony są też bonusy za PR).

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Sprzedawca, który w dalszym ciągu sprzedaje punkty po 300zł jest po prostu nieświadomy obecnej sytuacji.

Albo znalazł się w "krainie nie masz wyjścia" jak się ma trudną sytuację to się sprzedaje taniej.

Chyba że wszyscy sprzedawcy to elita i zawsze mają tłusty okres ;)

P.S. A ile teraz wynosi minimalna krajowa...niedługo 100k będzie z nią równe ;)

Nie marudzie o tych cenach, wiadomo że sprzedawcy będą robić wszystko, żeby były jak najwyższe, ale co to ma wspólnego z jakością i działaniem systemu? Lepiej niech Xann powie co jest z tym Y, bo mi też pokazuje 0 na kilku serwisach. Chyba was nie lubią w Y i wam bana dali. No i czy z tym liczeniem linków do samego siebie i nofollow to tak ma być?

ma jedne bardzo zasadnicze znaczenie co do jakości i skuteczności. Jakby system nie był skuteczny i jakościowo sięgał dnia nikt by nie kupował punktów po tych cenach a tym samym ceny by spadały, a nie rosły. Prawo rynku. To tak jakbyś napisał co ma wspólnego z ceną jakość M$ Windows ;] Do puki będa chętni na te ceny do puty ceny będa wysokie a czym większe zainteresowanie kupujących od ilości sprzedających to te ceny będa rosły.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

ma jedne bardzo zasadnicze znaczenie co do jakości i skuteczności. Jakby system nie był skuteczny i jakościowo sięgał dnia nikt by nie kupował punktów po tych cenach a tym samym ceny by spadały, a nie rosły. Prawo rynku. To tak jakbyś napisał co ma wspólnego z ceną jakość M$ Windows ;] Do puki będa chętni na te ceny do puty ceny będa wysokie a czym większe zainteresowanie kupujących od ilości sprzedających to te ceny będa rosły.

Mówcie co chcecie, ale 50% ceny to PR Xanna, marketing to też prawo rynku. W przypadku Microsoftu marketing to 90% plus monopol (spróbuj normalnie kupić laptopa, dopraszać się trzeba, żeby windowsa nie miał).

Zasadniczą kwestią jest dla mnie niepoprawne działanie sprawdzania site i BL w Y. Jak za 4 dni ma wejść nowy algorytm i mam przez błędy systemu mieć na oko 1-2k mniej na kilku serwisach, to mi się to nie podoba.

Jak za 4 dni ma wejść nowy algorytm i mam przez błędy systemu mieć na oko 1-2k mniej na kilku serwisach, to mi się to nie podoba.

To i tak niewiele. Ja albo tracę 6k albo zyskuje 6-8k punktów. Jezeli by strony miały po 100k to nic wielkiego, ale z 15k schodzę na 8k, a z 1,5k na 11k. I tak ze wszystkimi. To co było kiepskie okazuje sie rewelacją i na odwrót. ;)

Eksperyment Discover.pl

To co było kiepskie okazuje sie rewelacją i na odwrót.

Właśnie o tym trabilismy przez wiekszosc czasu jak juz bylo wiadomo co nieco o algorytmie

Używaj Cuilla i Hakii

sylverand, czekam na pw, będe Cie doplacać 50-70 zł. za każde 100k. punktow które mnie znajdziesz po 300zł.

Tyle że po 30 dniach, poniewasz u 3 osób z 4 oprócz Kob22 - kupiłem i punkty częściowo lub całkowicie znikneły.

W poprzednim poscie piszesz że punktów pełno dziś, a potem piszesz o maju.

że znasz znajomych które kupowali od kogoś kto sie wywiązał z umowy sprzedaży.

Znam tego "ktos". To byłem ja.

12-14 maja tez sprzedawałem po 300zł. 1 osobie z sympatii sprzedałem nawet za 150zł.

dziś sprzedałem resztki po 450zł. więcej na razie nie mam, starym swoim klientom przedłużalem 3 dni temu po 400zł. poniewasz ich lubie.

(w seo net to samo - sprzedaje po 270, przedłużyłem po 200 zl. )

Cena na punkty przypomina wykresy gieldowe, idzie czasami w góre, czasami w dól.

I jak na gieldzie - kiedy sporo osób chce kupić a mało osób - sprzedać jak teraz - cena idzie w góre. a czasami bywa odwrotnie.

i jak na gieldzie na wykresach - mozna zaznaczyć kiedy cena była 300, 350, 400, 450zł. za 100k punktów.

I jak na gieldzie - nikt nic nie wie na 100%

Może zaraz wejdzie nowy swl i wszystkich powali na kolana.

Może google wytnie do końca spamy, moze przestanie banować.

Jedynie co jest dziś pewne, to algorytm Xanna i data jego wprowadzenia.

p.s. pavka to inny użytkownik, jestem pawka przez "w"

Sprzedawca, który w dalszym ciągu sprzedaje punkty po 300zł jest po prostu nieświadomy obecnej sytuacji. Ktoś musiałby chyba nie czytać forum weblinka i PiO.

I tu sie byś zdziwił. Czytam wiem co w trawie piszczy ale sprzedaje po tyle co 1 go stycznia. Na początku ludzie płakali ze można taniej kupić po 200 ( mówiłem im idź gdzie taniej )a teraz już na cenę nie narzekaj. Ci co poszli piszą co dwa dni czy nie mam czegoś wolnego.

To co było kiepskie okazuje sie rewelacją i na odwrót.

Właśnie o tym trabilismy przez wiekszosc czasu jak juz bylo wiadomo co nieco o algorytmie

Ja mam generalnie to samo, ale system błędnie twierdzi, że mam zero BL i zero site w Y na kilku serwisach. Podczas gdy sam sprawdzam jest jednego i drugiego ponad 1k.

Sprzedawca, który w dalszym ciągu sprzedaje punkty po 300zł jest po prostu nieświadomy obecnej sytuacji. Ktoś musiałby chyba nie czytać forum weblinka i PiO.

I tu sie byś zdziwił. Czytam wiem co w trawie piszczy ale sprzedaje po tyle co 1 go stycznia. Na początku ludzie płakali ze można taniej kupić po 200 ( mówiłem im idź gdzie taniej )a teraz już na cenę nie narzekaj. Ci co poszli piszą co dwa dni czy nie mam czegoś wolnego.

Dlaczego sprzedajesz taniej, skoro cena rynkowa jest wyższa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności