Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam generalnie to samo, ale system błędnie twierdzi, że mam zero BL i zero site w Y na kilku serwisach. Podczas gdy sam sprawdzam jest jednego i drugiego ponad 1k.

Wystarczy że sobie odświerzysz ręcznie lub poczekasz do kolejnego odświeżenie lub wyślesz PW lub podasz tu domenę , masz tyle możliwości by zniknęły CI to zero , jakieś inne problemy ?

ps. Ciekawe dlaczego pozostały 1000 userów nie ma takiego problemu jak TY :)

Dziś o 00:01 przełaczenie nowego algo

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no to kolejna zmiana bez zapowiedzi, a mówisz Xann że podchodzisz do tego bardzo poważnie jak profesjonalista a sam bez słowa zmieniasz własne zapowiedzi?

o ile pamiętam to było pare razy wspominane 20-tego czerwca jako termin nowego algo

dużej różnicy to nikomu nie zrobi, ale bardzo lubie skrupulatność i dotrzymywanie słowa

Myśl i bogać się

no to kolejna zmiana bez zapowiedzi, a mówisz Xann że podchodzisz do tego bardzo poważnie jak profesjonalista a sam bez słowa zmieniasz własne zapowiedzi?

o ile pamiętam to było pare razy wspominane 20-tego czerwca jako termin nowego algo

dużej różnicy to nikomu nie zrobi, ale bardzo lubie skrupulatność i dotrzymywanie słowa

Myślę porostu ze przez IT party sie daty pomylili i tyle. Widać długo musi dochodzić do siebie :)

Myślę porostu ze przez IT party sie daty pomylili i tyle. Widać długo musi dochodzić do siebie :)

OJ tak ;) nie wiem jakim cudem ale IT party jak widac było mocno udane :)

Faktycznie dziś nie 19.06 , sorry sylverand jak widzisz szybciutko reagujemy i przyznajemy się do błędu

Marketing internetowy dla firm

Faktycznie dziś nie 19.06 , sorry sylverand jak widzisz szybciutko reagujemy i przyznajemy się do błędu

no i to lubie :)

jak mówie to mała różnica, ale skoro ludziom mówiłeś że wejdzie 20.czerwca a dziś nagle im piszesz że 18.go :) a będą bardziej skrupulatnym to napisałeś "dzisiaj o 00:01" czyli że już powinien działać od 12 godzin 17.go czerwca hehe ale nie będę drążył tego

kob: poznaj definicie czym jest priv i dopiero oczekuj odpowiedzi, pare osob juz napisalo mi w tej sprawie priva to dostalo odpowiedzi, ale ty nie rozumiesz ze priv to nie co chwile zaśmiecanie tematu prywatą w twoich postach (już wałkujesz 2-3 razy a priva nie napisales, a ja jestem skrupulatny jak mówiłem ;) )

Myśl i bogać się

ja sprzedaje po 300 :(

chciałbym wiedziec czy bonusy sa zainkludowane , i czy można je rozbić jak w obecnym algo ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mam pytanie :

Otrzymuję od E-weblink info że brak skryptu instalacyjnego.

Sprawdziłem i system zainstalowany poprawnie.

Co w takiej sytuacji trzeba zrobić?

Mam udowodnić że na 100 stronach jest system ?

Trochę bezsensu, a gdzie zasada domniemania niewinności :(

zobacz czy nie masz "901" bo czasem takwpada - wystarczy wyczyscic pliki z katalogu i jest cacy

edit;

w ramach testów:

29 / 32 / 152,893 / 27 = ilosc pkt 55 :(

===

793 / 760 / 33,905 / 12

434 / 522 / 5,590 / 8

Prawie identyczne wyniki jesli chodzi pkt dla 2 stron z powyższym rankingiem (ok 4500)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności