Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co widzę chyba wprowadzę pewne ograniczenie ze system tylko i wyłącznie dla osób od 18 roku życia

Jestem za. Wchodzę na ten topic żeby się dowiedzieć jakiś nowości i zanim znajdę rzeczowy post to przelatuję przez kilka/naście/dziesiąt nic nie wartych wypowiedzi.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z tego co widzę chyba wprowadzę pewne ograniczenie ze system tylko i wyłącznie dla osób od 18 roku życia

Jak zwykle nie wiadomo kiedy Xann mowi powaznie

Używaj Cuilla i Hakii

Moze zrobic aktywacje kont dopiero po osobistym wstawieniu sie w biurze firmy Xann wraz z dowodem podaniem i aktualnym zdjeciem.

Wówczas moze skonczyła by sie sprzedaz punktow po niskich cenach przez nieletnich.

Co wy na to ? pomysł dziwny ale wbrew pozorom na pewno cel został by osiagniety...

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

Wtedy myślę że Pensja z kont premium wynosiła by max 15% tego co jest teraz, nie oszukujmy się i nie poniżajmy osób o wieku nie przekraczającym 18 lat.

Są osoby które nie są pełnoletnie a bardzo dobrze mi się z nimi współpracuję.

Tyle ode Mnie.

Pozdrawiam

Trudno sobie wyobrazić weryfikację wieku, ale mam nadzieję, że znajdzie się jakiś sposób na to.
Skoro na podstawie yahoo można, to wiek ... może na podstawie naszej klasy ? :]

mozna by pobierac wiek z nasza-klasa.pl i dołaczyc go jako mnoznik punktow do nowgo algo.

tym osoba młodsza tym mniejszy mnoznik i by dostawała mniej punktow

Nieletni bede mieli wówczas mniej punktow do sprzedania i nie beda ceny punktow zanizac.

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

nie róbcie paniki - skoro ktoś chce sprzedawać po 300 zł to to jest jego sprawa i nie mówcie, ze nie wie co robi :D

Ci niepełnoletni mają więcej czasu na robienie spamu, więc mogą sobie pozwolic na dużo mniejsze zarobki. i wiem po sobie - jak człowiek jest młodszy i nie ma tyle rzeczy na głowie to 300 zł na miesiąc to jest wielka kupa kasiory

mimo to uważam, ze w systemie powinno być jakieś zabezpieczenie przy kupowaniu punktów. nie może być sytuacji kiedy ktoś wpłaca kasę i nie dostaje punktów, albo w połowie miesiąca sprzedający wyczerpie limit transferu na serwerze i ktoś traci punkty - co za tym idzie linki - i co za tym idzie - pieniądze

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

sagittariuspl,

nie zgodze się z Tobą :D jeżeli zajmujesz się seo i z tego żyjesz to Ty masz więcej czasu na stawianie stron itd, a chodząc do szkoły i co za tym idzie mając obowiązki związane ze szkołą jest tego czasu mniej. Jak mniemam pewnie chodzisz do pracy 8-18 a wieczorem przy piwku pozycjonujesz ? wtedy owszem czasu mało :D

taki offtop.

;-)

piwko ograniczam ze względu na brzuszek :D

*zaczynam po mistrzostwach

nie, nie chodzę do pracy.

chciałem po prostu zwrócic uwagę, że jak nie masz rodziny na głowie to możesz pozwolić sobie sprzedawać za grosze

przez dwa miesiące wakacji można postawić duuużo spamu...

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności