Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bez urazy ale nie róbcie z wątku o E-weblink pogaduszek, bo robi się mały syfik i Xann przez ten syfik nie zauważa konkretnych pytań od userów.

Np. Xann miałem wczoraj dużo pkt dziś nie mam nic, niby że bot nie zauważył skryptu instalacyjnego co jest pomyłką.I co w takiej sytuacji należy zrobić?

Dodam : Trochę jest to irytyjące, dodaje kilkadziesiąt stron (PR1-PR4), poświęcam czas na instalacje skryptu na stronach i teraz mam jeszcze udowadniać/prosić o zliczenie poprawnie pkt?

No przyznasz że to jest antyfriendly.

Konto w e-webie : kaliber

Proszę to sprawdzić, mam sporo fraz na utrzymaniu i nie mogę sobie pozwolić na taki cyrk.

Z góry dziękuje.

P.S. Mam nadzieję że o tego typu sprawach można pisać w tym wątku...jeśli jednak należy je załatwiać na mail/priv to proszę o takie info.Nie chcę nikomu wchodzić w paradę.

No przyznasz że to jest antyfriendly.

Konto w e-webie : kaliber

Proszę to sprawdzić, mam sporo fraz na utrzymaniu i nie mogę sobie pozwolić na taki cyrk.

LCN grubo bym sie zastanowił na Twoim miejscu wchodząc z takim pytaniem już nie mówię na PIO czy forum eweblinka ale do administracji, przecież ty masz same fałszywe PR,y np www.beggindog.com, pyzatym już nic nie wspomnę o jakości tych stron.

Problemy z wyautowaniem stron szukaj na serwerze , lub złym zainstalowaniem systemu a ja tym czasem zajmę się Twoimi fałszywymi PR,ami widze ze znowu trzeba bedzie sprawdzić prawidlowosc PR'ow w systemie ale wy mi dajecie roboty

Marketing internetowy dla firm

a ja tym czasem zajmę się Twoimi fałszywymi PR,ami

Że jak?

Chyba coś Ci się zdaje i nie podawaj publicznie domen userów,pierw netelektryk teraz ja.

Jak niby jest fałszywy PR wa mać?

Dodałem do systemu i taki PR mi naliczył.

Czekam na wyjaśnienia jak został zrobiony fałszywy PR.

Wybraleś akurat domenę za którą mam 0 pkt,pudło Panie Xann.

A co z pozostałymi (kilkadziesiąt domen)-wszystkie fałszywe prki,no nie uwierzę.

No trudno, utwierdziłeś mnie w przekonaniu że są równi i równiejsi,i olewasz to że ktoś ma konto PRO.

Monopolista wa mać.

1. Xann, mógłbyś nam zdradzić jak wygląda ogólna statystyka ilości punktów w systemie wg. starego algo, a jak wg. nowego ? Albo chociaż czy spadnie czy wzrośnie :]

2. Czy zostanie wprowadzony kalkulator do zliczenia pkt które uzyskamy za domene bez potrzeby dodawania jej do systemu ?

3. Czy przed startem nowego algo załatacie dziury związane z błędnym liczeniem linków wych. ?

pozdrawiam :(

logo-stat4seo-blue-small.png

ad.2 to ja już pytalem - nei zostanie wprowadzony klalkulator.

ad.3 u mnei na wszystkich serwisahc Lwy jest zwiększona o 1 - liczyłem nawet tręcznie i jest zwyżka

//edit:drobne poprawki

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

BL wychodzace liczy dobrze, (nie wlicza systemowchy)
Czy aby napewno ? Zlicza nawet linki do strony głównej ;)

bah :) Miałem nadzieję, że cena punktów podskoczy, a nie spadnie :(

ps, chyba, że jedynka oznacza coś innego (tak jak -1 oznacza że strona nie aktywna). Bo dla strony bez linków wychodzących z linkami do podstron oraz jednym linkiem do samej siebie pokazje 1.

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności