Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

@Xann - czy za fałszywy PR w systemie nie grozi od razu ban na konto? czy po prostu taki ukłon w strone kont PRO?

@LCN - z fakePR w systemie i Ty się jeszcze kłocisz, że ktoś podał Twoją domenę tutaj? skoro nie wiesz co masz to się nie pokazuj i najpierw sprawdź

co do spamów - u mnie jeden z 4000 site w nowym algo dostanie mniej punktów, a wartościowy blog kilkanascie razy punktow więcej - więc chyba cos w tym jest...

i wiecie co, nie wiem czy powinienem o tym mówić, bo może palę za sobą mosty i jutro @Xann zmieni algorytm, ale.... spróbujcie wstawić w stopkę spamu taki napis "Powered by Wordpress" :) - może zadziała, nie wiem

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sylverand

Zobacz:

było kiedyś domeny: 17,234 strony: 153,303,654 a teraz jest domeny: 27,723 | strony: 59,182,380 jak wyciągniesz z tego wnioski to nie będziesz mówił bzdur i podnosił ciśnienia czaszce :)

sagittariuspl @Xann - czy za fałszywy PR w systemie nie grozi od razu ban na konto? czy po prostu taki ukłon w stronę kont PRO?

masz racje grozi ale nie raz patrze przez palce bo user może faktycznie nie wiedzieć ze grzeszy co innego jak łapie na czynie z premedytacją zrobionym. Nie da się do wszystkiego podchodzić szablonowo mimo wysztko nie raz ide na rękę.

Marketing internetowy dla firm

Faktycznie dziś nie 19.06 , sorry sylverand jak widzisz szybciutko reagujemy i przyznajemy się do błędu

Czyli miało być dnia 18.06.2008 o godzinie 00:01, coś poszło nie tak? Czy kolejna pomyłka z datą?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

czyli w piatek obudzimy się w nowej rzeczywistości :) ja tam jestem pozytywnie nastawiony i już nie mogę się doczekać

Ja srednio :/

Liczba punktow spada mi o 48% :/ - ale sie odkuje jeszcze ;p

Kapania Adwords -  https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl

i nowe bany :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wlasnie, nowe BANY

ale na to sie nic nie poradzi, moze po zmianach bedzie taki ze bany sie nie posypia, przynajmniej ja mam taka nadzieje

ja tez czekam na nowy algorytm bo wg starego codziennie trace od 5 k do 10 k jak widze na koncie, a wg nowego mam łacznie jakies ponad 50 k w plecy, co i tak uwazam za dobry wynik biorąc pod uwage ze na wielu stronach mam blokowane Yahoo ( bylo blokowane) i teraz musze czekac na indeksacje aby nadrobic punkty, nie da sie ukryc zmieny sa potrzebne, a czy byly sluszne przekonamy sie za kilka miesiecy

dla mnie zmienia sie tylko algorytm naliczania punktów do ktorego trzeba sie dostosowac, i tak sie stanie

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności