Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdź czy hasło w pliku swift_conf.php jest identyczne z wpisywanym. ($config[ 'password' ])

Opis instalacji Zaplecza Web-Tools.pl w nowym e-Webcites2 jest już dostępny. Pomoże on również odnaleźć plik gdzie wstawia się własne linki.

Działa mój na na Iq.pl bezboleśnie - logowanie i dodawanie wpisów. Za to za nic nie mogę wymienić bannera - ten z nogą jeszcze zostanie, bo pejcz będzie mi się śnił po nocy, ale ten konkursowy chciałem wymienić na jakiś od klienta - i nici. Próbowałem tymczasem standardowo - wpisując kod w adminie. Może jakas podpowiedź? Tylko bez ponownej instalacji proszę, bo właśnie wpisuję artykuły reklamowe do mojego nowego katalogu...

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Panowie, wypijmy za ostatnie minuty starego weblinka... to jest ta noc! jutro połowa obudzi sie z kacem, a druga połowa będzie wychwalać @Xann'a ;)

swoją drogą - co ile jest aktualizacja site w panelu? tydzień?

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

2-3 dni dla PRO

5~7 dla zwykłych

Tak jeszcz niedawno było z tego co pamiętam

Bannery e-web znajdują się w plikach:

application\views\includes\inc_banner_460x60.php
application\views\includes\inc_banner_200x600.php

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności