Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Cieawy jestem dlaczego na moim koncie wyzerowano tez ilosc punktow...

Proszę nie pytać na dwóch forach jednocześnie bo to bez sensu, na każde pytanie odpowiemy ale też bez sensu jest odpowiadać tu i tu.

Użytkownik który przelewał ci PKT w sobotę o 2:00 stracił na swoim koncie tą ilość punktów , wiec automatycznie została ona ściągnięta z Twojego konta.

500x62.gif

a z sensem bylo by przelanie milona punktow i zdjęcie systemu z wszystkich stron ? co wtedy, punkty powinny zostać ?

Jak ktoś ma punkty sprzedaje. jak nie to nie.

Jeśli ktoś Ci usunie punkty badz nie bedzie mogł je utrzymac, to zrywasz UMOWE i niepłacisz :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Jesli zaplacisz i ktos ich nie bedzie mial po tygodniu? co wtedy? Nie chodzi o to, ze ktos za darmo ma to utrzymywac lecz konieczne sa jakies srodki powiadamiajace ku temu, ze cos takiego mialo miejsce chodzby w panelu czy tez informacja wysylana na maila. Wydaje mi sie, ze to wszystko mialo miejsce wraz z zerowniem liczby pobran.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Podpisujesz umowę! nikt z kosmosu punktów nie będzie dawał Ci bo ty je wziąłeś od niewiadomo kogo....

Co do teorii że straciłeś punkty przy zerowaniu liczby wyświetleń raczej nie przejdzie, bo ja przesłałem punkty i jakoś nie znikły :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Jak dodaję www.nazwa.pl/folder/ to zalicza mi www.nazwa.pl a nie www.nazwa.pl/folder/

Czemu?

Chyba na 31 stronach nie padło takie pytanie?

Padło! :)

Albo dajesz "całą" domenę albo idziesz sobie gdzieś indziej.

Te ograniczenia akurat jest w 100% zasadne i szkoda czasu na tłumaczenie oczywistości.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności