Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

specjlanie dla ciebie szook !!!

29 / 32 / 152,893 / 27 = ilosc pkt 55

359 / 488 / 4,620 / 8 = 4118 PR2

844 / 722 / 35,417 / 12 = 4879 PR2

edit: na PW w razie co moge ci podac nazwy domen.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Więc podajcie przykłady kto ile dostał i za co.

Bylo kiedys juz podawane w poprzednich postach

Używaj Cuilla i Hakii

Iquana już Ci odpowiadam,

Jeżeli skrypt pójdzie jako free, to część ludzi go użyje, część ludzi nie użyje.

Automatem ceny pkt spadną, bo świadomość będzie taka - ciekawe ile jest takich domen w systemie.

Ile jest dziś warte 100 tyś pkt, Ci co tak robić nie będą, zaczną się zastanawiać ile osób tak robi, czy tracą wnosząc swoje www czy zyskują.

Sumując, zakładając że zrobi tak 20 osób a świadomość się zmieni, ceny pkt zlecą do ceny 150 zł - prędzej czy później bo ludzie widząc za co dostaje się pkt przestaną chcieć płacić 300-500.

Więc jakby wypuszczam go po to by ceny spadły, ludzie sobie narobili pkt w łatwy sposób.

Będzie to typowy skrypt pod robienie pkt w weblinku, nie pod robienia zaplecza wartościowego dla Google.

Iquana jak widzisz już kilka przykładów - pewno wielu widząc ile dostaje się zastanawia dlaczego tak mało, przecież ta domena site:1 jest dużo gorsza, czują że więcej wkładają niż inni a dostają mniej. Taka socjotechnika :).

Yeden warto warto !!! poszukać - ja znalazłem kilka domen które nie zostały przedłużone a mają fajniusi site w Y!.

Co do pkt

wystarczą mi przykłady 0/0/0/0/ - ilość pkt, bez adresów wywnioskuje sobie wagi.

jak elite link wejdzie ze sprzedażą punktów to się zastanowie czy nie uciekać z tej łajby !!!

Panowie - pytanie - kto dostał mnie punktów niż miał?

ja mam fajny przykład - kilka dni temu @Xann miał ~670 tys. punktów co można było zobaczyć na forum e-weblinka. teraz tam jest ponad 1 mln

status_55d592fcb1dff138896ef29772921215.png

niby nic, ale z tego co widzę to wszyscy mają +50, +100% więc pytam skąd te punkty? kto dostał -90%?

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

na pierwszy rzut oka ktoś sobie strzelił w kolano :]

i albo faktycznie tak jest, albo jest coś, o czym nikt nie wie poza strzelającym !!!

jak to bywa w systemach, czas pokaże :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A co mi tam:

13,600 / 1,252 / 6,362 / 23 = 11,971

5,260 / 1,034 / 38 / 10 = 6,733

161 / 0 / 1 / 19 = 2,090

2 / 6 / 3,869 / 15 = 2,006 <- tu dobry przykład... w indeksie G: tylko 2 strony, a punktów 2k... :]

251 / 2,248 / 135 / 85 = 1,100

Ogólnie to zaczynam sie obawiać o skuteczność systemu... chyba trzeba bedzie przetestować elitelinka, lub na seoneta sie rzucić....

wybaczcie za prostą matematykę - ale licząć 330 tys. pkt x 4 zł to wychodzi mi, że kolega @Xann zmieniając algorytm dorobił sobie do miesięcznej pensji ok 1500 zł. oczywiscie nie mam nic przeciwko, bardzo się nawet cieszę, że ma łeb na karku i tak szybko rosną mu zarobki za pracę, bo w koncu robił z systemem (podobno) kawał dobrej roboty

ale Panie @Xann powiedz mi szczerze, czy zmiana algorytmu miała na celu porpawę systemu, czy Twojej sytuacji majątkowej?

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności