Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

podsyłam link do mojego pytania bo po edycji mógł się zawieruszyć :)https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=422690

ja po prsotu chcę być traktowany jak poważna osoba, partner, a nie na zasadzie - jak Ci się nie podoba to spadaj

chcę wiedzieć w jakim kierunku rozwija się system i czy zmiany są dla systemu czy dla nas

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

A w takim wypadku mnie to cieszy i z chęcią bym wypróbował takie cudo, ale ci co sprzedają punkty to już "psy wieszają na tobie" chyba :)

Czekam aż w dziale ogłoszeń będziesz dawał ogłoszenia sprzedam punkty i to w milionach.

ale Panie @Xann powiedz mi szczerze, czy zmiana algorytmu miała na celu porpawę systemu, czy Twojej sytuacji majątkowej?

Mam rozumieć z tej wypowiedzi ze tylko jemu wzrósł poziom punktów?? Nikomu inne już nie?? Moze to oznacza ze ma dobrze podlinkowane swoje spamy?? A może sie mylę??

Co do site 1 w google jak dobrze pamiętam były płacze ze sa stawiane molochy domzy wiki opisy i inne śmieci żeby tylko mieć jak największy sait i jak najwięcej punktów. Wtedy to było źle i teraz jest tez źle. To jak to ma być w końcu żeby było dobrze ??

Powiem tylko tyle ze duże spamy dobrze podlinkowane tez maj sie dobrze w ewebie:

285,000 / 12,954 / 101,022 / 11 - 162,812

Co do ceny to sie nie wypowiadam ale po zmianie algoo nie widzę nagle masy ogłoszeń sprzedam punkty.

A tak naprawdę nie znam drugiego takiego systemu wymiany co był by tak przejrzysty jak eweba

P.S

Szooku po 150 zl z vatem sam chętnie kupie i to nawet z 1 mil lub więcej jak ktoś tyle ma zapraszam na piv lub gg 6563704

A tak naprawdę nie znam drugiego takiego systemu wymiany co był by tak przejrzysty jak eweba

Netelektryk zgadzam się z Tobą, nie należy się zgadzać - bo nie piszę by się z tym zgadzać.

Jedynie wyciągam swoje wnioski, przemyślenia - jakaś tam grupa ludzi się z nimi zgodzi, druga nie.

Zawsze opinie na forach, Twoje moje i innych są poprostu naszym zdaniem, warto pisać swoje przemyślenia bo czasem potrafią coś zmienić, wnieść.

Nie został algo opublikowany, jednak stałe zmiany, skoki punktów też ludzi nie bedą cieszyć.

Tomek nie może sobie pozwolić żeby co tydzień o ilości pkt decydował inny algo, ludzie sprzedają pkt, przydzielają pkt.

Ja osobiscie nie obawiam się skoków mocy, jednak jest wielu która przydziela np. 1000 pkt i chce mniej wiecej wiedzieć kiedy 1000 to moc 1000 a kiedy 1000 to moc 100.

Tak więc algo musi być przemyślany, zmieniany tylko w sytuacjach gwałtownych.

Obecne zmiany to pozytyw, Tomkowi pozostaje tylko przemyślenie jak zrobić to jeszcze lepiej.

Wypromował sprzedaż pkt bardzo dobrze, kwestia czy nie zaciacha systemu kilkoma błednymi decyzjami.

Czacha masz racje nie tylko Tomkowi wzrosło, ogólnie wzrosło - więc jak na rynku pojawiło się więcej pkt, to dlaczego mają mieć tą samą wartość tylko z tytułu zmiany algo. Sam przyznasz że to bezcelowe.

To że nie znajdziesz pkt jest oczywiste - każdy chce teraz kupić bo były braki. Jednak jak kupi raz drugi i zobaczy że teraz zamiast 300 musi kupić 500 do tego zapłacić w takiej samej cenie to już nie będzie taki zadowolony.

Większosc klientów kupuje w swej świadomości nie moc tylko ilość pkt.

Więc muszą sobie uświadomić że jeżeli było w obracie np. 50 mln pkt a jest teraz 100 mln pkt, to aby uzyskać ten sam efekt muszą kupić nie 100 tylko 200 k pkt.

//@Xann - zadałem Ci po prostu męskie pytanie. napisalem jasno, że zastanawiam się czy nie uciekać od Ciebie

po prostu zastanawiam się czy nie wciskasz mi kitu, że zmiany były potrzebne po kryjomu szukając sposobu jak wyciągnąć więcej kasy?

Ty jako jedyny odkryłes prawde :) szokoda ze uciekasz od nas tudno życie nas nie rozpieszcza ? mam Ci pomóc czy sam dasz rade z wyprowadzką ?

Marketing internetowy dla firm

Xann zgubi Ciebie Twoja pewność siebie ! :).

Odpowiadając użytkownikowi w taki sposób zniechęcasz innych - którzy oczywiście nie będa zabierać zabawek o tak.

Jednak przy pierwszej lepszej okazji gdy na horyzoncie pojawi się alternatywa - to user Ci napisze podobną odpowiedź.

Uważam że powinieneś przyhamować z takim traktowaniem userów - odpowiadanie czy może Ci pomoć odejść nie jest dobre :).

No ale Twoja piaskownica ;) - ja tylko pisze co może czuć taki user a pamiętaj nie Ty budujesz system tylko userzy.

Tak samo jak wielu pracodawców musi sobie uświadomić że firmę nie buduje tylko szef, ale jej pracownicy.

Dobry manager to zrozumie, zły będzie myślał że on jest najwążniejszy.

Dodam że masz właśnie pojawiającą się konkurencje - ELITELINK którą sam zachwalałeś jako system stały LINKME.

Pamiętać musisz że sam ich reklamowałeś, teraz oferują produkt jak Twój - nie zdziw się jak kilka osób choćby z przekory się tam zacznie przenosić. Pamiętaj :) ludzie są przekorni, a jak się będa przenosić to każdy system będzie równie dobry - bo coś zawsze da userowi.

Na ewebcities jest osobny dział :)

jaki osobny dzial jak tutaj bylo o ewebcities

top10google, skończ już z tymi pytaniami o e-webcities tylko usiądź i zapoznaj się dokładnie z budową skryptu zamiast spamować forum ...

a co ja programista jestem ? zamiast mi odpowiedziec w jednym zdaniu to sam forum spamujesz jakimis uwagami :/ w pierwszej wersji bylo dodaj a tu nie ma wiec pytam

dzieki za info Xann

to ja dodam, ze jestem w plecy jakies 20% pkt ... teraz bede linkował w Y! - zobaczymy jak to poleci :) dodam że wyniki pod G miałem duzo lepsze...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności