Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest dobzre, ale widze Panowie, że wiele z Was ma za malo tego bl. A przecież tyle razy już było pisano, że właśnie w w bl tkwi prawdziwa moc seo.

no i mam refleksje co to ilości wychodzacych. Takie tam gadki czy jakiś tam swl warto installować - strata czasu.

tu - jesteś pod ścianą -chesz punkty w weblink - kasuj wszystkie swl oprócz weblinka.

(Jeszcze mocno się zastanowisz, czy warto swoje linkii zostawiać :) Ostre zagranie, Tomek.

To może bardzej wplynie na rozwój (a raczej na upadek) innych swl niż setki podstron biadolenia na pio w całym dziale " Systemy wymiany linków"

Bardzo mi się podoba nowy algo. Dostalem nieco wiecej punktów niż miałem, jestem na plus jakieś 50-70%.

Czy nie warto by dac ankietę z pytaniem- jakie sa skutki nowego alo dla ciebie?

I 4 odpowiedzi - straciłem, mocno straciłem, mam więcej, mam dużo więcej.

Wszyscy by chyba chętnie zobaczyli wyniki takiego quiza, no nie?

p.s. Szooku, wybacz, ale to obciach, mocno ośmieszasz sie z tym ogłoszeniem za 150zl. za punkty.

Przecież jesteś już dorosły.

przecież nie raz już było pisano-mowiono, że właśniew w bl tkwi prawdziwa moc
To prawda, jednam moc całej strony nie tkwi wyłącznie w BL do strony głównej.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

oj @Xann, monopolisto :) rozumiem, że trudne pytanie Ci zadałem, ale zatrudnij sobie człowieka od PR (tylko nie pomyl tego z tPR)

@Szook - właśnie o to mi chodzi, że takie traktowanie klienta donikąd prowadzi. system istnieje bo wrzucamy tam całe tony naszego spamu. tymczasem na każde pytanie użytkowników widzę tylko dwie odpowiedzi:

jeśli chodzi o system - nie mecz sie, idź gdzie chcesz, Twoja sprawa, jesteś niepotrzebny

jeśli o webcities - wszystko gra, piękny skrypt, nie ma szans na bana, a Wy się nauczcie programować

taka polityka donikąd prowadzi. w tym momecie wstrzymuję się z zakupem konta pro i zobaczę jak się sytuacja rozwinie. czy w końcu potraktuje nas poważnie. narazie zostawiam linki bo spam musi mieć pożywkę, ale mocniej przyglądne się konkurencji, która raczkuje

i na koniec: @Xann rozumiem, że jest tu wiele głosów niezadowolonych i musisz to czytać. napewno do przyjemności to nie należy. ale mimo wszystko - przystopuj trochę i spójrz na swoje działania z drugiej strony i posłuchaj choć trochę innych, a nie wszystko odrzucasz 'bo tak i koniec'. dla Ciebie to taki sam biznes jak dla nas więc dbajmy o siebie nawzajem

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Nie rozumiem po co ten Yahoo site w algorytmie ... BL to jak najbardziej dobry pomysł. Odejmowanie za linki wychodzące też nie jest taki zły, ale czemu mam tracić punkty bo na domenie z sitem ponad 10k w google mam 12 stron w yahoo i dostaje mniej niż strona która ma siteG=1, nie rozumiem tego jaki jest sens jak za wyświetlanie linków na tej 1 stronie głównej płaci tyle samo pktów co u mnie na 10 tysiącach, przecież linki na niezaindeksowanych stronach w google nie są nam nic warte. Po co te zawyżanie statystyk pustymi niezaindeksowanymi stronami ?.

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

Niektórzy zapomnieli chyba, że misją było/jest zapewne stworzenie dobrego-mocnego (z dobrymi domenami) systemu, a nie systemu punktującego strony-śmieci, których właściciele za cel postawili sobie jedno: 400zł za 100k

Dzięki graf bo już traciłem pomału wiarę w userów :) i nie chodzi o to ze xann nie lubi krytyki tylko ciężko odpowiadać po raz 500 dlaczego z WWW :) wiem ze nie wszystkim się podoba zmiana algo ale to też normalne

Ten szokujący spadek cen raczej nie został odnotowany dzisiaj ani w ciągu miesiąca wiecie dlaczego bo ludzie chcą kupić ok 10 mil pkt (to są braki z ciecia Google) nowy algo wbrew oczekiwaniom niektórych nie wpompował pustych pkt do systemu :)

Nowy algo ocenia strony jak o już zauważył Prawka mocno linkowane a nie pozostawione samemu sobie wiki a druga sprawa to nowy algo jest po to ze jak Pan G zrobi nam psikusa i skasuje funkcję site to jakoś się utrzymamy przy życiu a nie znikniemy następnego dnia

Nie mam monopolu wszyscy o tym wiedzą ;) ale na głópie pytania zawsze udzielam głupiej odpowiedzi.

Marketing internetowy dla firm

Jest dobzre, ale widze Panowie, że wiele z Was ma za malo tego bl. A przecież tyle razy już było pisano, że właśnie w w bl tkwi prawdziwa moc seo.

nie BL teraz w weblinku sa wazne a site w Yahoo

no i mam refleksje co to ilości wychodzacych. Takie tam gadki czy jakiś tam swl warto installować - strata czasu.

tu - jesteś pod ścianą -chesz punkty w weblink - kasuj wszystkie swl oprócz weblinka.

(Jeszcze mocno się zastanowisz, czy warto swoje linkii zostawiać Ostre zagranie, Tomek.

dlaczego maja kasowac? nie warto kasowac inne go systemu bo zysk jaki bedziesz mial za 5 linkow wychodzacych mniej ze strony jest mniejszy niz posiadanie 2 systemu wymiany linkow.

Z tego co wiem nie ma oficjalnego zakazu stosowania innych swl-i (no chyba ze chodzi o webcities)

Bardzo mi się podoba nowy algo. Dostalem nieco wiecej punktów niż miałem, jestem na plus jakieś 50-70%

Jak w latach 90 tych dodrukowywano wiecej kasy to ludzie tez byli zadowoleni ze ich pensja z dnia na dzien rosla ale szybko sie przekonali ze rosnie nie tylko pensja ale takze i cena produktu i ciagle za ta sama pensje mogli nabyc tyle samo. Czy komus to sie oplacilo? Pozniej denominacja ucieto zera, do dzis znam ludzi ktorzy kwote 20-30 tys przeliczaja na stare miliony (o zgrozo :)!!)

Powtarzam nie jest wazne ile kosztuje pkt, tylko jaka moc ten pkt prezentuje, nie uda sie utrzymac cen 300-500 za 100 tys pkt w weblinku.

Byc moze Xann da info ile jest pkt po zmianach.

p.s. Szooku, wybacz, ale to obciach, mocno ośmieszasz sie z tym ogłoszeniem za 150zl. za punkty.

Przecież jesteś już dorosły.

Tego to juz nie rozumiem czym mialby sie osmieszac? Ze umie zrobic generator i daje go publicznie? Wiem ze Pawce nie odpowiada to ze nagle cena spadnie ale taka jest sytuacja wprowadzono algorytm ktory ludzie beda chcieli przechytrzyc aby nabic sobie pkt.

I tak jak juz wczesniej powtarzalem jezeli wszyscy zaczna nabijac sobie pkt to zleci cena, na ten sam efekt bedzie trzeba przeznaczyc wiecej pkt, przy takim masowym rozwiazaniu i tak to nic nie da userom, bo zawsze nalezy dażyć do tego aby miec jak najwiekszy udzial procentowy w systemie czyli moje pkt w stosunku do pkt systemu.

Używaj Cuilla i Hakii

Mnie ciekawi coś innego. Większość osób wypowiadająca się w tym temacie stwierdziła iż dostala więcej punktów w nowym algo. Ja tez mam ich pare % więcej niż wczesniej. Dziwne jest to że punktów jest więcej a jednoczesnie coraz wiecej ludzi sklada ogloszenia kupna. Tylko w dniu dzisiejszym jest 5 nowych ogloszen na forum z e-weblinka https://www.e-weblink.com/forum/handel.

Szook - Takim podejsciem, tj. dawaniem publicznie wskazowek jak nabic punkty poprzez Yahoo, sam usmiercasz e-weblinka.

Spadnie przez to moc, bo po co umieszczac linki na stronach gdzie jest wyl. duzy site w yahoo. My pozycjonujemy w google. Jak odjedzie moc to z moca i odejda ludzie, jak odejda ludzie to odejdzie system :)

Ogołnie wydaje mi się ze nowy algo jest dobry, z tym żeby takich nagłych ruchów było coraz to mniej. Już jeden wielki system (linkor) umarł, po co tracić kolejny :)

graft było.

Jak zauważysz większość jak i właściciel nie martwi się spadkiem mocy - tylko ew. spadkiem ceny pkt - nie ważne już dziś ile 100 k pkt ma mocy, ważne żeby cena nie spadła :).

Dużo by dyskutować na temat tego, nie warto. Ja tylko zastanawiałem się czy Tomek po tylu trafnych decyzjach podejmie kolejną która będzie w pewnej formie strzałem w kolano.

Zapewne zadbał o sprzedających - bo normalnemu userowi wisi czy nominalnie ma 50 czy 500 k pkt, dla normalnego usera ważna jest moc jaką dysponuje, zmieni przydział pkt i też będzie ok.

Wiadomo że główni handlujący nie powiedzą tak urosło mi o 100% :) bo przyznaliby tym samym, że mamy pkt dwa razy więcej więc teraz zarobimy 2 razy więcej za tą samą wkładaną moc.

W tym algo jest kilka rzeczy która cieszy - zliczanie out linków - super pozytyw.

Analiza BL i Site - także dobry kierunek jednak zły krok.

Na chwile obecną nic złego się nie dzieje, zacznie dopiero jak ludzie zaczną generować ten site.

To że urosły pkt też nie martwi, bo urosły i spadły. Wiec jakby randoms.

Konkurencja dla weblinka narazie też marna bo musi zrozumieć aspekty SEO, np. kiedy i czym jest link stały, czy to zależy od czasu, czy może od tego ile razy znajdował się na podstronie podczas następnych reindeksów.

Jak słysze że link stały to taki bo . ma 10,20,30 dni albo bla bla - to zastanawiam się czy ludzie myślą logicznie - szczeg. twórcy systemów.

Zakładając że przy takiej wiki - podstrony często reindeksy są wykonuwane co 30-50 dni to ;) eweblink też jest systemem stało rotacyjnym.

Dlatego pewno Tomek :) narazie tak czuje się pewnie bo widzi że konkurencja to mu się nie urodziła "jeszcze".

Zmieni podejście jak naprawde się urodzi.

Dodając:

Ceny mogą nie spadać, bo sprzedawcy mają zbyt - ale za to podniosą się ceny Seo neta lub wyrównają.

Bo zacznie opłacac się kupować seo neta za 200 zł ;) i za 300 jak ma się dać śmieszne pieniądze 500 zł za 100 k weblinka.

Mnozac pkt automatem pomnozyło się cene sprzedazy seo netu - więc Krupek może teraz Xann tylko po plecach poklepać za dobrą przysługę.

Jeszcze miesiąc temu Seo net można było kupić za 80 :) jak ceny urosły widać. Seo net będzie rósł skoro weblink nie będzie taniał.

[Pawka]

Dlaczego ośmieszam - uzasadnij ? bo na tyle wyceniam chęć zakupu ?

gdybym kupował za tyle ile jest w ogłoszeniach to 2 msc temu nie płaciłbym 200 zł za 100 k tylko 400 tak jak było w ogłoszeniach.

Jak sądzisz kupowałem po 200 jak były po 400 ?, jak sądzisz nie kupie za 150 za miesiąc gdy ludzie sobie natrzaskają site w Y!. Więc nic w tym ośmieszającego że wiem po ile kupować.

dla mni eistotne znaczenie ma test szooka pokazujasy stronkę z SITE=1 w G - czyli tak naprawde dostanę gó**o warte linki skoro ja pozycjonuje sie w google. Moze sie nei znam ale to moje odczucie - poprawcie mnie jesli sie myle.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

2 Szook: bo na tyle wyceniasz chęć zakupu. Już uzasadniam.

Piszesz zle ceny, nie jesteś moze na bieżąco?

osobiście sprzedaje punkty

13.05 cena byla okolo 300-350

27.05 cena byla okolo 400-450

13.05 cena byla okolo 450-500

dziś pełno jest ofert "kupie" i nadal brak ofert "sprzedam"

Czytałeś pewnie o gieldzie, o rynku, odpowiedz uczciwie, jeśli jest ogromny popyt, ale nie ma podaży, ceny ida w góre czy w dól?

sądzę nie kupisz za 150 za miesiąc, ani za 200, ani za 300, ani za 350.

jak się mocno powiedzie , kupisz za 400.

Jeden przykład z brzegu - Zgred, jeden z najlepszych i największych sprzedawcow, sam od niego kupowalem,

pisze ci że stracił punkty po update, ale do ciebie nic nie przemawia.

Mnie tam rybka, chcesz być zabawnym, bądz zabawnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności