Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

moc oceania się prosto wg mnie, daje sobie 10k pkt w e-weblinku i na starym algo już było ZAWSZE tak że po 10 dniach było widać pierwsze efekty i strone top5 na średnie frazy, jak teraz będzie gorzej to znaczy że ceny za te punkty nie są tego warte.....

Rozumem ze jak strona pojawi się po 10 dniach na fraze "sklep z bielizną w wrocławiu" to system ma moc ?

To moja propozycja jest taka zeby każdy kto stwerdzi spadek lub wzzrost mocy systemy określił na jakiej podstawie to stwierdził czyli

system jest słaby bo dałem 5 tys na bielizna i nadal nie widac mnie w top

system jest mega mocny bo dalem 2 tys na fraze wiki.autmoaty.com.pl i dostałem bana

system nadal pozycjonuje bo przy 10k po 14 dniach wyskoczyłem pod szycie krawatów

Panowie świeta racja jeżeli tak bedziemy mówic i uzasadniac swoje zdanie o mocy systemu to ja się pod tym podpisuje

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja osobiscie nie obawiam się skoków mocy, jednak jest wielu która przydziela np. 1000 pkt i chce mniej wiecej wiedzieć kiedy 1000 to moc 1000 a kiedy 1000 to moc 100.

Szooku czemu nie napiszesz ze teraz trzeba jakieś 7 x mnie punktów niż to było jakieś 5 miesięcy temu żeby link wyszedł w paczce?? Myślę ze wiesz to :)

Wiem napiszesz zaraz ze wyjście w paczce nic nie znaczy ale jednak wychodzi 7 x więcej linków niż to niedawno.

Czyż by to nie wpływa w jakiś sposób na moc sytemu?? Co za tym idzie na cenę punktów bo jakoś nie widzę żeby cena poszła 7 x do góry. :)

netelektyk ja teraz powaznie mówie bo to jest naprawde logiczne podajesz na jakiej podstawie stweirdziłeś moc czy spadek systemu wówczas inni też moga to ocenic

jeżeli ja ci powiem sitem ma kopa bo na "aparaty cyfrowe mielec" dałem 20 tys pkt i jestem w top3 to przy takiej odpowiedzi ty też bedzie mógł wysnóc wnioske swój bo stwierdzenie system ma moc bez opisania na jakiej podstawie to jest powiedziane to nic nie znaczy

to tak jak powiem ze linki56.pl mają mega power

Marketing internetowy dla firm

Czacha :) sam sobie odpowiedziales - ilosc wyjsc nic nie znaczy.

Ale mimo to przyznam Ci racje - moc systemu wzrosla 2 krotnie w ciagu 2 msc, teraz ma szanse spasc.

Moc wzrosla z innych powodow, ilosc pobran do paczek to nic innego jak fakt ktorym mozna latwo manipulowac. Wystarczy ze Xann czesciej niz na dobe pusci bota z wymiana paczek, wystarczy dodawac, kasowac wiekszy ruch w weblinku z domenami i juz ilosc pobran nic nam nie mowi.

Gdybym opierał się na fakcie że moj link został pobrany za 100 k pkt 200 razy, a na drugi dzien 500 razy i z tego tytulu uwazal ze to wzrost mocy to dobrze bym nie wyladowal.

Jednak jak wyzej pisałem - Czacha zgadzam sie moc systemu wzrosła znacząco stąd nie mogę zrozumieć tak dziwnego kroku w kierunku osłabienia systemu. Widze tylko dwie możliwosci - nabić pkt żeby sprzedać bo ludzie beda kupowac jadac na swiadomosci mocy ktora była - efekt na 2-3 msc.

Zobaczymy jak będzie czas pokaze, ja mysle że widac juz 1 zmiany - wzrost zainteresowania zakupem punktów Seo Net i rosnąca tam cena.

Wybaczcie ale nie mogę tego czytać już.

Nie przyszło nikomu do głowy, że jak już wszyscy stworzą strony z za*******m site pod Y! a 1 pod google, to Xann przestawi sobie cyferke w algo 0 na 1 i wam te spamy wyzeruje?

Po co marnować energię żeby coś komuś udowodnić i stawiac bezsensowne spamy, skoro równie dobrze można postawić nawet e-webcitesy z pożytkiem dla każdego?

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Elpav przyszlo nam to do głowy

Jednak jest pewien problem - system staje się mało poważny jeżeli uważasz że Xann przestawi sobie cyferke ;).

Pomysl sobie, kupujesz hosting 400 GB rok, e admin przestawi sobie cyferke jak juz zbyt duzo sprzeda i zrobi ze to 4 GB rok.

Xann wprowadził wersje PRO - wersja płatna, kazda zmiana powinna być ogłoszona w komunikacie dla userów platnych - dopiero 14 dni itp itd.

Więc z tym odejmowaniem cyferek co jakiś czas to nie taka prosta sprawa ;) system straci wiarygodność jak co 2 tyg bedzie zmieniał algorytm naliczania pkt. Sprzedawcy :) beda sie bali sprzedawac pkt w systemie który dzis daje tyle pkt a jutro 10 razy mniej lub wiecej.

Ba kupcy beda sie bali kupować.

Zobacz sytuacje ZIUTEK XXX kupile 100 tys pkt wczoraj za 400 zl, ten ktory mu to sprzedal nic nie dodal www a wzroslo mu pkt do 200 tys :) - dzis ma 400 zl i 100 k pkt.

Wiec taka polityka nie sluzy ani sprzedawcy ani kupującemu. Brak powaznego traktowania jednych i drugich.

Ale smialo niech zmieni z 0 na 1 za tydzien z 1 na 100 ;) to mu szybko odjadą ludzie bo beda bali sie sprzedawac pkt.

Ustalił algo niech sie go teraz trzyma.

Xann zabawe ? - przeciez sprzedajesz wersje PRO - trafilbys na takiego co Ci zaplacil za wersje PRO i zakladajmy ze jest po stronie SEO NETA i lezysz i kwiczysz za taka zabawe :). To są powazne sprawy, a Ty traktujesz jak zabawe. Wychodzisz bardzo nie poważnie :). To raczej nie Twoja zabawa a nasza ;).

Traktujesz to jak swoją zabawke OK - zrobiłeś wersje PRO pamietaj już musisz działać zgodnie z przepisami :) - tutaj już nie jest tak że powiesz nie podoba się to !. Za taka postawe jak Ty prezentujesz gdyby taką postawe prezentowały firmy hostingowe to by ich na forach za jaja powiesili ;).

Szook - Takim podejsciem, tj. dawaniem publicznie wskazowek jak nabic punkty poprzez Yahoo, sam usmiercasz e-weblinka.

Spadnie przez to moc, bo po co umieszczac linki na stronach gdzie jest wyl. duzy site w yahoo. My pozycjonujemy w google. Jak odjedzie moc to z moca i odejda ludzie, jak odejda ludzie to odejdzie system :)

Sory ale chyba nie wiesz za bardzo co piszesz.

Wiadomo że główni handlujący nie powiedzą tak urosło mi o 100% :) bo przyznaliby tym samym, że mamy pkt dwa razy więcej więc teraz zarobimy 2 razy więcej za tą samą wkładaną moc.

Tak zgadza sie urosło mi ogromnie dostałem 50k więcej jak wczoraj, ale mam jakieś 500k mniej jak 4 miesiące temu. To jak to jest dostałem więcej czy spadło mi bo nie wiem :)

to ze masz mniej nie wynika ze zmiany algo w systemie - tylko spadku SITE badz banów. Ja widze różnice

Jezeli dzis bys miał wiecej x 5 z tytułu nowo dodanych domen OK spoko jednak jak masz wiecej tylko dlatego ze algo tak dziala to juz nie jest ok.

Ja widze roznice mam nadzieje ze Ty takze :) dlaczego masz mniej niz 4 msc temu - bo spadlo Ci site lub dostałeś banana.

Dobra :) koniec dyskusji bo naprawde nie ma o co wojować. Mi się podoba, będzie konieczność zaczne kupować w seo net pkt. Uznam że wiecej osób jest wstanie tak robic pod Y to kupie punkty w Elitelink czy innym jakims systemie.

Więc jak dla mnie :) byle tak dalej, jednak nie z takim szybkim tempem upadku - chociaż do pazdziernika niech weblink będzie w formie.

Ja mam super pomysł. Prócz biadolenia, że jest źle może zróbcie coś bardziej pożytecznego.

Przedstawcie własne pomysł nt. wzoru wyliczanie pkt.

Xann chciał dobrze, ale to nie wystarcza.

buuuuuuuuuuuuuuuu Było, było już to :)

Przedstawcie własne pomysł nt. wzoru wyliczanie pkt.

No niestety mam algorytm ale jest tajny/poufne

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności