Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ja mam pomysła :) mam tylko nadzieję, że @Xann mnie nie zjesz od razu jak pprzednim razem, tylko sobie na chłodno to przemyślisz

zostawmy site w Y!. on nam trochę mówi ile strona może mieć jeszcze stron do zaindeksowania. google po nich też biega, ale niekoniecznie musi indeksować - ale linki widzi.

ale już Wam mówię jak można zlikwidować fale oszustw. nowe punkty są liczone mniej więcej jako (site g + site y / 2)*bonusy, np za liczbe linków. oczywiscie moga byc zrobione wagi i np. site g jest ważniejszy, ale to nie ma znaczenia.

zróbcie taką poprawkę, że jak ktoś ma np. 1000% więcej site y niż g to mu liczycie tylko za 1000%. procent ten można wyliczyć tak by był do czegoś dopasowany

jak to wygląda? strona @szoka ma site w g 1, wiec dawajcie punkty tylko za 10 stron w y. w ten sposob nie dsotaje punktow za 10000 podstron, a tylko za 11 i juz to nie wyglada tak ciekawie podlug wartosciowych stron

@Xann nawet nie musisz dla mnie się przyznawać czy to dobry czy zły pomysł tylko proszę byś go sobie przemyślał. możesz to wprowadzić partiami tak, że nawet nie zauważymy czy poprawiłeś algorytm, bo dobrze wiemy, że jak podasz, że go znowu zmieniasz za 7 dni to znowu Cię ukamienujemy :)

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Sory ale chyba nie wiesz za bardzo co piszesz.

Dla mnie sprawa jest prosta, pozycjonuje w google i tylko on mnie interesuje, w du**e mam Yahoo :)))

Więc ile znaczą dla mnie linki w zbanowanych domenach przez googla a posiadajacych duzy site w yahoo :)

No chyba, że nie mozna dodawać domen do e-weblinka, które wczesniej dostały bana u googla, wtedy to OK, choc i tak nie do końca heh

Ale OK, Yahoo może to też jakiś pomył, może jeszcze nie dopracowany w nowym algo. nie wiem, wiem jedno, że pomysł z linkami wych. bardzo dobry :)

Sory ale chyba nie wiesz za bardzo co piszesz.

Dla mnie sprawa jest prosta, pozycjonuje w google i tylko on mnie interesuje, w du**e mam Yahoo :)))

Więc ile znaczą dla mnie linki w zbanowanych domenach przez googla a posiadajacych duzy site w yahoo ;

Ja ci proponuje przeczytać poprzednie strony a nie odpowiadać bez sensu - eweblink nie przyjmuje zbanowanych domen tak do twojej wiadomości jakby nawet posiadały 1000000 site w yahu i 2 razy tyle bl.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Już to pisalem i elpav widze ma takie same zdanie. Tak naprawde nie wiemy nic o nowym algo.

ile Xann procentowo w nowym algo oblicza dziś site w Y? ile bl? ile site? jaki jest stosunek tych skladników?

Czy nie zmieni tego jutro? Możemy tylko ogólne trendy wyczuć.

Warto dawać więcej nowych domen, warto to porządnie linkowąć, warto nie robić smietnika z mnóstwem linków wychodzacych. Ale to wszystko na 100% stosowaliśmy na własnych zapleczach teraz jedyna zmiana, że w swl tez oplaca się mieć takie stronki.

male sprostowanie: Szooku, jesli uważasz że okreslenie "zabawny" jest ubliżeniem i obraża twoją godność, bardzo ci przepraszam. Nie musiałeś rejestrować nowego konta feders. Ale rozumiem, że się nudzisz. Mea kulpa.

drugie male sprostowanie: nie żyje z handlowania punktami, sprzedalem punkty 2 razy w zyciu, 13.05 i 13.06

Nie zmuszalem nikogo kupowac u mnie, wrecz odwrotnie każdemu radziłem poszukać, czy nie kupi taniej.

Nigdy nie sprzedawalem po 500. Niestety. Podalem ceny jedynie, żeby podzielić się wiedzą którą posiadam,

jak to zrobił Michal zakladając to forum 4-5 lat temu. Nie mam wyrzutów sumienia, że sprzedaje punkty.:)

Na sam koniec i już nie pisze: wypowiedzi o cenach na seo net znowu zdadzają wręcz skandaliczny brak wiedzy - informacji.

Nie ma dziś cen na seo net po 100-150-200zl. W cenie 270zl. dziś mam 15 osób chętnych kupić punkty.

Tyle że już tych punktów już dawno nie mam. Klient miał wypadek, porposił zwrócic kasę - zwróciłem, 300k sprzedalem w ciągu godziny. Przypominam: napisalem o cenach jedynie, żeby podzielić się wiedzą którą posiadam.

Warto dawać więcej nowych domen, warto to porządnie linkowąć, warto nie robić smietnika z mnóstwem linków wychodzacych. Ale to wszystko na 100% stosowaliśmy na własnych zapleczach teraz jedyna zmiana, że w swl tez oplaca się mieć takie stronki.

Klient miał wypadek, porposił zwrócic kasę - zwróciłem, punkty sprzedalem w ciągu godziny. Pisze jedynie, żeby podzielić się wiedzą którą posiadam.

Pawka chyba pierwszy raz się z tobą zgadzam w 100%, prócz xanna to chyba już jest nas dwóch myślących w ten sposób. Nio czekamy na innych :) którzy to zrozumieją

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Pawka chyba pierwszy raz się z tobą zgadzam w 100%
Takich zgadzających się jest zapewne więcej, tylko do tego żeby takie strony dodawali do systemu muszą wiedzieć że zyskają za nie dużo więcej niż za śmietniki. Czy aktualny algorytm to zapewnia?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

20k podstron, wszystko unikalne artykuły własnoręcznie pisane

moje gratulacje :)!

Używaj Cuilla i Hakii

Pawka ja nie Xann zeby robic sobie dodatkowe nicki na PIO :) - widzisz ja moge napisac co mysle ze swojego nicka. Nie widze z tym problemu.

Xann, jak piszesz Pawka może wszystko - do czasu! :) - dziś pisze czy komuś pomoc odejść z systemu.

Pewno przyjdzie czas jak zacznie prosić by zostali :) jak taki algo zostanie.

Pawka nie pytam ile razy sprzedawales, ja wiem ze kupowalem i za ile. Wiem ze teraz alternatywą dla mnie jest EliteLink jak sam Xann reklamowam Linkme najlepszy system stały, dzis do autorow Linkme nic zlego powiedziec nie moze :), tak wiec warto potestowac konkurentów których Xann sam reklamuje - Pawka tak z przekory polecam, jak Xannowi odejdzie troche userów to zacznie ich inaczej traktować.

Sam osobiście przy tym algo mogę uznać że Weblink w niczym już nie przewyższa Seo Neta - jest poprostu taki sam, wcześniej weblink dla mnie był systemem z powerem :)

Może to pobudzi Krupka do działania i ;) podziała by docenić dobry czas dla swojego systemu - a takich okresów nie jest wiele że Xann takie gafy wali.

Eeee tam. Nie zauważyliście, że to zamieszanie zbiegło się idealnie ze startem elitelink? Xann miał przeciek dotyczący daty startu konkurencji i postanowił go po prostu zagłuszyć. No i udało się! Brawo Xann!

Za miesiąc powie, że jednak wracamy na stare algo i będzie ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności