Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dodałem bardzo wartościową stronę, 20k podstron, wszystko unikalne artykuły własnoręcznie pisane.

Obecnie przenoszę się do seo.net.pl i linkme, bo punktów dostałem tyle co zwykły spam.

Szkoda że nikt nie weryfikuje inaczej prawdziwej siły strony.

A jak tam sie ma podlinkowanie tej wartościowej strony??

Nie mniej jednak podziwiam 20k unikalnych artów pisanych własnoręcznie. :) jeżeli pisałeś to 2 lata to jakieś 24 arty na dzień wyjdzie nieźle :) nie szkoda pod system ??

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ostro było :).

Mmarek pewnie że miał - bo dyskutowalismy o Hybrydach na IRCU zanim EliteLink oglosil start :).

Nie sądze by Xann robił to w tym celu, on poprostu jak zobaczy screena nowego systemu to szaleje :).

tak czy tak - nie ma co juz dyskutować.

Zmiany w weblinku były konieczne, wszystko jest OK, jedyne co mnie niepokoji to fakt tak duzego nacisku na site Y i nic wiecej.

jeżeli z tego tytułu nic sie nie zmieni i ludzie nie beda robili pod Y to wszystko bedzie Ok i moc nie spadnie.

Jednak nie wierzyłbym ze nie beda i ograniczylbym ten czynnik.

TOMEK - obudz się bo super mocny system zdziadzisz swoją przekorą i uporem.

o co to :)? tak kolorowo .

Tez podziwiam 20 k unikalnych artow - jak mozna to pod system podpinac - w zyciu bym tego do systemu nie dodał.

A to niby dlaczego ?

Z ew miałem trochę punktów i całkiem dobrze w górę pomagał mi podskoczyć.

Ale teraz punktów dostałem dużo mniej i nie ma to sensu.

A 500zl za punkty nie mam zamiaru płacić.

Zgadzam się z tobą, że seo.net może stać się bardzo ciekawą alternatywą !

Swoją drogą, w linkme dostałem za nią 3k punktów.

System wyszukał tylko 340 podstron ? Czy to normalne ?

Apropos tych unikalnych artów, wykraczając w daleką przyszłość może doczekamy się sytemu którego algorytm choć w części się zbliży do algorytmu google. Faktycznie linkme barzdo docenia unikalny content bo za 1 zaindeksowaną stronę z PR 0 dostaje ponad 1k punków :)

Zmiana algo w weblinku bardzo mi się podoba, opieranie się tylko i wyłącznie o site ma się nijak do mocy linków. Nie sprzedaje punktów więc z poziomu użytkownika który używa systemów rotacyjnych do dopalania będę się cieszył wzrostem mocy sytemu. Ilość punktów mi nieznacznie spadła ale to jest kwestia przestawienia się na nowe algo :)

Elitelink jak narazie jest niewypałem w porównaniu do weblinka. Semirotacja ma przyszłośc ale na pewno jeszcze nie teraz. Wole bardziej optymalnie wykorzystać możliwości moich spamów. Jak dla mnie jedyną alternatywą dla weblinka jest obecnie seonet i tyle :)

nihil fit sine causa

Parę stron temu elpav zauważył ważną rzecz.

Czy Wy nie zapomnieliście o ostatnim i najważniejszym paragrafie w regulaminie eweblinka?

Za próby oszukania systemu, nie właściwe jego wykorzystywanie lub działanie na szkodę systemu konto użytkownika zostanie zablokowane Administratorzy systemu mogą usunąć konto bez podania przyczyny. Rejestrując się w programie użytkownik akceptuje regulamin..

edit: Tak szybko napi... piszecie nowe posty że temat się nieco zmienił. :) Mój post apropo pomysłu szooka na, jakby na to nie patrzeć, naciąganie systemu na punkty.

ogórek pomyslelismy ;) regulaminy działają w dwie strony - a są zapisy i zapisy. Napisac to sobie można ;) wszystko a jak się już robi wersje płatną systemu to się i regulamin ma odpowiedni.

Ogorek to nie jest oszukiwanie, to jest robienie stron zgodnie z zasadami algorytmu :).

Wyobraz sobie taki regulamin w przypadku hostingu lub domen :) a niczym się już to nie różni.

MMAREK :))) no i to kilka - kazdy bedzie mial swoj system - dzisiaj na ircu conajmniej kilka osob wzbogacila sie o ponad 500 domen pewnym mykiem :), wiec teraz kazdy ma zaplecze pod swoj system :).

naciąganie systemu na punkty

Nie naciaganie bo szook nic nie robi zlego, nie hackuje, nie crackuje itp itd

Wykorzystuje tylko obowiazujacy algorytm i tyle i kreuje zaplecze, jezeli wymysla jakis skrypt to jest jego autorem i moze z nim zrobic co mu sie jawnie podoba

A co do kont PRO to rzeczywiscie trzeba tutaj byc bardziej profesjonalnym niz z kontami zwyklymi, nieplatnymi.

Używaj Cuilla i Hakii

a czy stawianie spamu bez wartości tylko pod system nie jest działaniem na jego szkodę?

zastanów się zanim wyciągniesz szabelkę bo może się okazać że masz tylko klinge w dłoni :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

a czy stawianie spamu bez wartości tylko pod system nie jest działaniem na jego szkodę?

zakręcony - no wyobraź sobie, że akurat nie, ale ja ci tego tłumaczyć nie zamierzam

co innego spam, a co innego strona zrobiona zrobiona tak by nabić tylko site w Y, ale jeśli nie rozumiesz o czym się tutaj pisze na ostatnich 15 stronach,a bardzo chcesz sobie nabić posty to idź poudzielaj złotych rad w dziale dla początkujących albo przywitaj nowych na forum w dziale "przedstaw się"

a Ty stawiając spam nie nabiasz sobie site tylko po to by wyrwac jak najwięcej punktów? weź przestań pisac takie bzdury...

i nie musisz mi tłumaczyć po co stawia sie spam pod SWL...

jezeli chodzi o nabijanie postow, to nie wiem czy zauwazyłeś gdzie jesteś, ale tu za posty nie dostaje się rang jak na niektórych forach...

edit:

bym zapomniał, nie ma więc róznicy czy stawiasz spam pod site G czy Y, jeżeli system do rozdawania punktów uwzględnia i jedno i drugie...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności