Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

a czy stawianie spamu bez wartości tylko pod system nie jest działaniem na jego szkodę?

zakręcony - no wyobraź sobie, że akurat nie, ale ja ci tego tłumaczyć nie zamierzam

co innego spam, a co innego strona zrobiona zrobiona tak by nabić tylko site w Y, ale jeśli nie rozumiesz o czym się tutaj pisze na ostatnich 15 stronach,a bardzo chcesz sobie nabić posty to idź poudzielaj złotych rad w dziale dla początkujących albo przywitaj nowych na forum w dziale "przedstaw się"

Twierdzisz że nabijanie siteY łamie regulamin e-weba, tylko na jakiej zasadzie to stwierdzasz ?. Rozumiem że celowe nabijanie siteG również nie jest zgodne z regulaminem ...

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

chodzi o skrajny przypadek: GIP: 1, YIP: duuużo - taka strona jest w moim mniemaniu naciąganiem systemu jeśli ktoś celowo blokuje boty na podstronach żeby zmniejszyć ryzyko bana!

akurat nabijanie site w google jest dobre, a w yahoo nie bo nijak się to ma do google, a mimo to w eweblinku dostajesz za to punkty i ostentacyjne wykorzystywanie tego nie jest fair!

już się wszystko wyjaśniło? doszło każde słowo czy coś jeszcze powtórzyć? :)

ogórek dostosowujesz sie do algo, to jest fer.

Zmniejszanie ryzyka bana nie jest niczym złym. Kazdy normalny czlowiek unika bana.

To nie my wymyslilismy ten algo :) wiec widac wg. algo ze nabijanie site w Y jest wazne a nie w Gogole.

Tak czy tak nie ma co sie sprzecac 12 lipca polowa z Was/Nas wypieje piwko na seo party i sie posmiene z tego.

Nie traktujcie tego tak uczuciowo.

Powiem tak hard corowo "Zeby ktos byl dy***** ktos musi dy****" a delikatnie mowiac

nawet chleba nie jadamy na sucho :), zeby wyjac najpierw nalezy wlozyc itp itd :).

Wiec bez stresu Ogorek tez tak rob po co szukac kto co jak robi.

co innego spam, a co innego strona zrobiona zrobiona tak by nabić tylko site w Y

jedno i to samo

Używaj Cuilla i Hakii

EDDY ladnie to podsumował :).

Xann zdeklarował się jasno takie www mu nie przeszkadzaja. NIE MARUDZIĆ ROBIĆ NOWE :).

Więc co Xann ma teraz mówić sam na IRC i na PIO napisał żadna taka jak szookowirowka.pl i podobne bana nie dostana i chce zeby takim sladem isc :). Wiec nie rozumiem w czym problem.

Dodawał nawet - że jest za ty by robić strony typowe pod Weblinka - więc do pracy, za kilka dni zdaniator pod Y :).

W az.pl fajna promocja :) na EU ;)

fajna fajna. ja nawet dostałem jakieś kody na domeny eu gratis w az i właśnie lookam co chodzi z tymi kodami i czy faktycznie są gratis. Ostatnio modne gratisy w polsce sa rodzaju jak kupisz coś tam za 1000zł to dostaniesz gratis coś innego za 2zł ;p Ale mam nadzieję że az nie upadło tak nisko aby robić prpmocje tego typu

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ja dodałem bardzo wartościową stronę, 20k podstron, wszystko unikalne artykuły własnoręcznie pisane.

Mega bzdrua , jak już kręcisz to kręc z głową :)

Czy bonus : PR1=1000 pkt będzie do końca działalności systemu ?

Bonysy za PR będą do końca ich istnienia

chodzi o skrajny przypadek: GIP: 1, YIP: duuużo - taka strona jest w moim mniemaniu naciąganiem systemu jeśli ktoś celowo blokuje boty na podstronach żeby zmniejszyć ryzyko bana!

Tyle stron gadania o skrajnym przypadku :) a nikt doklanie nikt z was gieniuszy :) nie zauważył ze system ma byc na każdej stronie z ktorej otrzymał PKT wiec pytanie do szooka i reszty gieniuszy macie tam na tych stronach system ? czy kwalifikujecie się pod bana eeeech chłopaki :)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności