Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
system ma byc na każdej stronie z ktorej otrzymał PKT
Kiedyś za taką stronę dostawałem minimum 1 punkt za jedną podstronę, teraz nie wiem czy jest to 0,5 pkt. czy może 0,3 pkt. W takim razie po przeliczeniu na całe punkty (bo minimum 1 można dać na link) dostaję tylko za część zaindeksowanych stron :)

Proszę o informację jaki procent w przydzielonych punktach stanowi site :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Irek nie da się tego tak powiedzieć prosto , wspomnialem już ze nie mamy jednego algo tylko parę i w zależności od zebranych parametrów jest on wybieramy.

jak masz np stronę z 20k które ręcznie pisałeś całe życie przychodzisz dodajesz do systemu a system daje ci tylko 20 tys pkt za twoją życiową prace to faktycznie może otrzymałeś mało ale jak ktoś inny zwykłym dmozem wykręci 50 tys site i dostanie za nie 50 tys pkt w tydzień to czy to jest sprawiedliwe ? no kurcze nie i tez sobie zdaje z tego sprawę ale na to juz nie poradzę google nas nie rozpieszcza.

Reasumując nowy algo jak już wspomnialem daje dwa razy więcej PKT starym pozycjonowanym stronom a zabiera zaniedbanemu porzuconemu zapleczy z 200 linkami wychodzącymi , jak ktoś che robić wg szooka nowe strony do systemu to jak już wcześniej powiedziałem nie widzę problemów tylko na każdej stronie ma być ten system zainstalowany

Cieszę się ze zdecydowana większość jest zadowolona , ekspansji kolonialnych nie odnotowaliśmy spadku cen tez nie bo nadal nie ma pkt :) a jedynie spadek site , kurcze dlaczego tylko ewelink je onotowuje ? :)

Marketing internetowy dla firm

Chyba mnie nie zrozumiałeś, a może ja tak tłumaczę :)

W przypadku procentowego udziału site w punktach tak naprawdę nie dostaje się punktów za wszystkie strony a jedynie za ich część (w przeliczeniu na pełne punkty), więc dlaczego mam wyświetlać na wszystkich stronach z site skoro nie za wszystkie dostaję punkty?

Inaczej, jeżeli site stanowi 50% wszystkich punktów to powinienem linki wyświetlać na połowie zaindeksowanch stron :)

Wielki Elektronik

ta normalnie podszedłeś mnie :) od zawsze nawet pierwszy algo przycinał strony mają milon stron i tak nie dostawałeś pkt za ten milon bo było przycinane teraz też jest analogiczne przycinane.

Drugi raz zadam pytanie dla tych którzy negują obecny algo , proszę o podanie swojego algo wg którego system powinien przeliczać pkt

Marketing internetowy dla firm

od zawsze nawet pierwszy algo przycinał strony mają milon stron i tak nie dostawałeś pkt za ten milon bo było przycinane teraz też jest analogiczne przycinane
tych moich stonek po site:5 nie przycinało :)

Wielki Elektronik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności