Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A ja bym chciał te 5 linków móc rozrzucić po szablonie

include_once('87d72a76645c74af76e5c032260.php');
$linki_weblink=explode('#',fetch_weblink('#',''));
echo $linki_weblink[0]
echo $linki_weblink[1]
echo $linki_weblink[2]
echo $linki_weblink[3]
echo $linki_weblink[4]

Irek - dzięki seredczne :D Gdbym wcześniej o tym wiedział :)

Sorry przymulony jestem

Tak to jest jak człowiek pracuje całą noc śpie godzine wstaje i coś czyta nie wiedząc jak się nazywa , ale jak znam zycie większośc z was też tak nie raz miała,

Tak oczywiście jak najbardziej , nasz bot da sobie z tym rade wiec śmiało można

ps. można usuwac zbiorowo serwisy

Marketing internetowy dla firm

witam,

Dodałem stronę do systemu, która ma (ręcznie sprawdzałem)

701 / 1,580 / 17,913 / 0 / 3 lecz w systemie wyświetla się jako

701 / 0 / 0 / 0 / 3 - 403pkt.

Dodawałem, usuwałem odswieżałem i nic.

o co chodzi ;) ?

ps. można usuwac zbiorowo serwisy

Xann każdy nawet po kursie marketingu wie, że o obecnych "klientów" trzeba dbać jeszcze bardziej niż o nowych, bo urażony user przyniesie więcej szkody (w tym przypadku np. przechodząc do seo.neta albo siejąc swoje negatywne opinie o e-webie na forach) niż nowy klient, który będzie lub go nie będzie - szkody to nie przynosi, a i tak ktoś nowy zawsze dochodzi.

Dbaj bardziej o obecnych i o PR bo jak widać ilość aktywnych userów drastycznie spada:

https://www.e-weblink.com/statistic.php

Zawsze był e-web i długo długo nic w sprawie rotacyjnych SWL, ale ostatnio mamy mocnego i popularnego seo.net.pl i też coraz częściej się mówi o elitelinku, a ja bym jednak wolał żeby to e-web pozostawał liderem i dominatorem w sprawie rotacyjnej wymiany, ale to pompowanie siteów w Yahoo! (o czym tyle osób juz tu pisze) i przyrost konkurencji na poziomie mnie martwi ;)

PS

fajne statystyki masz na stronie :D wiele informacji i wiele wniosków można z tego przemyśleć :D

Myśl i bogać się

liczby nie kłamią, wykres dla "aktywnych użytkowników" leci regularnie w dół od pewnego czasu, a rzeczywistości graft nie zakrzyczysz, bo biorąc pod uwagę stały wzrost nowych kont (pare pół wyżej masz) i równocześnie spadek aktywnych userów, to coś dziwnego dla mnie :D

co by nie mówić e-web jest nadal bardzo silny i miejmy nadzieję że spostrzeżenia szook'a, moje i wielu innych tutaj osób nt. zbyt dużej roli sitea Yahoo! w obecnym algorytmie okażą się nie na tyle straszne (napomowane punkty) by wywrócić do góry nogami moc i ceny punktów ;)

chcialbym zeby teraz w nowym algo 100k pkt oznaczało podobną wartość jak w ostatnich miesiącach, może tak będzie i zobaczymy już za miesiąc jakie będą spostrzeżenia userów :D

Myśl i bogać się

sylverand odpuść sobie te farmazony, nie pasuje to się wyprowadż a eweba zostaw w spokoju.

1 porządny system bo stoi za nim konkret osoba, e-weblink był jest i będzie,proste.

Właśnie nie długo wrzucam kilkaset domen to o czym Ty do nas rozmawiasz?

Z jednej strony krytykujesz a z dugiej chcesz aby eweb był dalej silny-to hipokryzja do kwadratu.

P.S. Wolę mieć 1 system konkret niż 10 pseudo.(pseudo admini, pseudo pkt, pseudo moc, pseudo alternatywa).

Tak to wygląda.

P.S.2 Naśladujesz gadką szooka i śmiesznie wychodzisz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności