Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeśli te przypuszczenia paru osób że LCN sztucznie wbija takie oferty 150zl/100k, przyznam że dla mnie też mają jakiś sens, bo dziwne żeby tak szybko sprzedawca 2 dni po nowym algo nagle wybiegał przed szereg wolnego rynku, to już wtedy przegięcie co on wyprawia:

- najpierw złapany na lewych PR

- teraz ewentualnie może wystawia sztuczne nieistniejące oferty na punkty i "wszystkie wyprzedane"

Dlatego Xann wiesz co robić z LCN ;) login jego konta w e-webie znasz, jeśli i to sie potwierdzi że nikomu nic nie przelał punktów, to już chyba w końcu ban na niego i jego domeny to jedyne wyjście, dlatego sprawdź czy te oferty są sztuczne czy faktycznie sprzedał dziś taką mase punktów.

Myśl i bogać się

LCN idź po mleko bo się pogrążasz:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...&pid=422306

(po banie na forum powróciłeś i już lamentowałeś o swoich lewych PR i domenach które Xann ci zbanował więc nie pitol mi tu teraz o głupotach bo się ośmieszach jak 5 latek)

PS

swoją drogą przypadek ofert LCN jest wyjątkowo lewy, najpierw "Kupie paczki punktów e-weblink" a potem "Sprzedam paczki po 150zł e-weblinka".... masakra lewy gość, aż żal mi patrzeć.

Myśl i bogać się

e chlopaki ja lubie pozartowac - ale nie jestem za obrazaniem i przeklinaniem - nie robcie z PIO smietnika,

Ja mam czesto kontrowersyjne poglady malo wygodne dla wielu ludzi z seo jednak staram sie :D zachowac te k... dla siebie - ew. krzykne w domu k... ;)

Gamsiu masz racje ROI firma pozycjonerska - wiec taka firma pozycjonerska tez liczy koszty i pewno jak bedzie miala kupic BL to go kupi np. w seo necie niz przeplaci w weblinku :D.

Szczeg. ze nowy algo nie wyroznia juz weblinka od seo neta.

A zeby wlasnie zrobic taki test wystarczy kupic tu i tu 100 k pkt i pokazac jakie jest koszt pozyskania jednego BL.

LCN i Silver oboje macie w pewnych czesciach racje i mysle ze jakbyscie na seo party wypili piwko :) oboje byście bez tych K. powiedzieli ale K... nas wych.... w tym seo ze my sie wkurzamy zbednie.

Naprawde nie warto Wam sie sprzeczac za nie swoja sprawe.

Gamsiu masz racje ROI firma pozycjonerska - wiec taka firma pozycjonerska tez liczy koszty i pewno jak bedzie miala kupic BL to go kupi np. w seo necie niz przeplaci w weblinku :).

Szczeg. ze nowy algo nie wyroznia juz weblinka od seo neta.

A zeby wlasnie zrobic taki test wystarczy kupic tu i tu 100 k pkt i pokazac jakie jest koszt pozyskania jednego BL.

Cena punktów e-weblink nie wynika jedynie z ich większej mocy. Nikt nie bierze pod uwagę dodatkowych opcji jakie udostępnia e-weblink?

Na wyższą cenę punktów e-weblinka składają się również te małe a jakże niezbędne udogodnienia.

https://www.e-weblink.com/forum/informacje-...ard-opis-roznic

idolw dlatego tez chce przeprowadzic test miesieczny

ile dalej weblink za 100 k bl i ile seo net i ile to kosztowalo.

Gamsiu chyba cos nie tak - myslalem ze za te dodatki placi sie w kontach PRO :) a nie w cenie pkt.

Wiec w takim razie czym sie rozni konto pro od lite, skoro kupujac pkt mamy te same dodatki.

Gamsiu czy jak kupie od Ciebie pkt to dostane te dodatki ? bo zaplacilem za pkt wiecej ?.

Zreszta sprawdzarka pozycji w weblinku jest zwalona

Np. mam podstron www.szook.pl/pozycjonowanie.php na hasloa ###### maryny na pozycji 7

nie pozycjonuje jej weblinkiem, dodaje do pozycjonowania domene www.szook.pl na haslo ###### maryny a sprawdzarka pisze mi ze jestem na pozycji 7 :). Cos chyba nie hallo. Bo ja chce pozycji strony ktora pozycjonuje a nie podstrony ktora juz tam byla.

Gamsiu chyba cos nie tak - myslalem ze za te dodatki placi sie w kontach PRO :) a nie w cenie pkt.

Wiec w takim razie czym sie rozni konto pro od lite, skoro kupujac pkt mamy te same dodatki.

Gamsiu czy jak kupie od Ciebie pkt to dostane te dodatki ? bo zaplacilem za pkt wiecej ?.

Możliwość wykupienia dodatków podnosi cenę :)

Do tej pory nic nie pisałem w temacie ale dość..

szook: jeszcze ~ tydzień temu pisałeś oo jaki to seo net niedobry nie opłaca się kupować punktów itp itd - tka na tym forum tak pisałeś.

Teraz piszesz zupełnie co innego mimo iż co zmienił nowy algorytm ? Na dobrą sprawę nic. Jeszcze - bo co zmieni to się okaże dopiero za jakiś czas. A wartość punktów rosła już od dłuższego czasu. Kiedyś 1k punktów a teraz o wiele mniej można przeznaczyć na frazę aby osiągnąć taki sam efekt.

Xann: z tymi punktami chodzi o to, że pewna grupa osób chce zmienić cenę na wiele niższą mimo iż nie posiadają tak naprawdę konkretnych powodów do tego.

IMHO (jako sprzedający punkty) cena która powinna się utrzymać to ~ 400 - 450 zł netto za 100k.

ale wy sie dajecie w trąbe robic :) ludzie kochany no szooka jeszcze rozumiem i kazdy sie do niego przyzwyczaił ale dac wiare że ktoś sprzedaje pkt po 150 to już nawet nie pocemonada :)

LCD tak miedzy nami przecież ty nie sprzedajesz pkt bo nie masz tylu a z tego co widzie to wrecz kupujesz to co chcesz osiągnąc takim ogloszeniem i kogo chesz oszukac ? jenak dotaniesz bana w systemie.

Marketing internetowy dla firm

LCN tak miedzy nami przecież ty nie sprzedajesz pkt bo nie masz tylu a z tego co widzie to wrecz kupujesz to co chcesz osiągnąc takim ogloszeniem i kogo chesz oszukac ? chyba jenak dotaniesz bana w systemie.

no i tym miłym akcentem kończy się przygoda LCN :) :) mogę iść na mecz ;)

Myśl i bogać się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności