Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

niestety krętaczy i naciągaczy jak LCN jest więcej i na chwile obecną nie wiadomo ile FAKTYCZNIE wszystko kosztuje, ciekawe kiedy rynek się unormuje i już sam ukształtuje naturalne ceny, bo wiadomo że zarówno ceny po 150zł (2 dni po wejsciu algo) jak i te po 500zł są niedorzeczne :D

Odnosie LCN to zastanawiam się co Xann by zrobił jak by z 20 osób dało takie fikcyjne oferty 100k za 150 zł? Ban dla wszystkich? A gdzie w regulaminie systemu jest zakaz dawania fikcyjnych ogłoszeń? Moja sprawa jaką daję ofertę, może po prostu chcę zobaczyć jakie będzie zainteresowanie, albo mam takie widzimisię, ale ban za coś takiego? Chyba, że Xann to będzie tłumaczyć jako odwleczony w czasie ban za fake PR, ale takie tłumaczenie tego to by był szczyt pokemoniady. Owszem w regulaminie jest zapis Za (...) działanie na szkodę systemu konto użytkownika zostanie zablokowane jeśli już to chyba na szkodę Xanna a nie systemu. Bo ja nie widzę żadnej szkody dla systemu w takich fikcyjnych ofertach. Użytkownik tylko sobie wtedy szkodzi podważając swoją wiarygodność i nic więcej.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ostrzegam naiwnych. Robienie cloackingu prędzej, czy później grozi banem na konto!

System sprawdza cache strony, więc wykrycie jest bardzo łatwe.

Nie wiem po co podajecie takie rzeczy publicznie... To jest jak dać dziecku broń palną.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

zresztą jak zauważyłeś ban jest na konto a nie na domne

To jedno z 3 kont :D. I coś ten ban na konto nie działa, jak się ustawi odpowiednie cookies.

System sprawdza cache strony, więc wykrycie jest bardzo łatwe.

Sprawdza czy jest 5 linków, a nie czy są linki e-weblinka.

Colin nie warto robic na bota Weblinka - bo przy ręcznej moderacji widać - jak zrobisz na REV DNS to nawet Xann tego nie zobaczy :D, jak zrobisz na IP Googlebotów tym bardziej.

Co do cachu banalna sprawa B) jak oszukać nawet ręczne moderowanie cachu.

Testuje jeszcze jedno rozwiazanie :),dam znać co z tego wyjdzie.

jak chcecie oszukiwac system to po co dodajecie strony do systemu - oszukujac innych oszukujecie siebie, a dajac innym na talerzu metody do oszukiwania tym samym osłabiacie system - chyba, że o to chodzi, a wtedy to inna kwestia

kazdy moze znalezc metode, aby ukryc linki, wg mnie jest jeden sposob i system akceptuje takie strony przy akceptacji, jednak z drugiej strony może to grozić banem w guglach, zreszta kazda metoda ukrywania może doprowadzić do BANA w guglach lub ukarania w inny sposob, tak wiec kazdy musi to robic na wlasne ryzyko

naszczescie wiekszosc z nas stosuje metode, jak jestem w systemie to wyswietlam jego linki, gdyz inaczej kazdy system by umarł

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

jednak z drugiej strony może to grozić banem w guglach, zreszta kazda metoda ukrywania może doprowadzić do BANA w guglach lub ukarania w inny sposob, tak wiec kazdy musi to robic na wlasne ryzyko

Na pewno w Google bana się nie dostanie, jeżeli wyświetla się linki tylko botom SWL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności