Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

'alumilut' jaka fraza jaka stronka napisz ocenimy , w sumie to ciekawe co mówisz 3 dzień po zmianie algo i już widać efekty zmiany no cóz mogę powiedziec ???

Pyzatym nie ma co podawać odnoś nie cudownych skryptów , nie grozi nam jakaś rozprzeszczeniająca się zaraza, w zeszłym tygodniu szook produkował strony pod Y blokują G a teraz sam już nie wiem co produkuje , jak na razie ma jedną stronę w systemie jak bedzie miał więcej będziemy się martwic , ceny tez nie spadły bo ja skupuje po 200 każdą ilosc Pawka po 300 z hakiem tak ze nie grozi spadek cen :D

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tomek, bo ja nawet naprodukowanych nie podepne ;) pod konto które znasz. Przeciez to byłby masochizm.

Znasz 3 moje konta ;) nie sądze byś znał więcej.

Nie mam co podpiąć pod Eweba legalnie ;) bo wiki nie stawiam, dmozów nie stawiam, a cloackingu Ci na tapecie nie dam.

Narazie robie test porównawczy obu systemów, za 30 dni powiem jak wyglądały wyniki.

Co do spadków faktycznie 3 dni to zbyt szybko by mówić o winie systemu, myślę że okres 1 miesiąca pokaże jak to wygląda.

Pozdrawiam

Mariusz

ceny tez nie spadły bo ja skupuje po 200 każdą ilosc Pawka po 300 z hakiem tak ze nie grozi spadek cen

byl tez jeden co chcial skupowac za 150 zl chyba, ale dostal bana za to ...... zgadza sie?

U mnie podczas zmian algorytmu jedna stronka wskoczyla do top4 z top10 na dosyc ciezka fraze (nie podam jaka) ale chodzi o to ze takie cudo sie pojawilo, ogolnych spadkow nie odnotowalem, wszystko narazie trzyma sie w miejscu.

Używaj Cuilla i Hakii

byl tez jeden co chcial skupowac za 150 zl chyba, ale dostal bana za to ...... zgadza sie?

Sprzedawać. Fikcyjnie oczywiście, bo w rzeczywistości nie sprzedawał, tylko dał ogłoszenie, żeby cenę punktów zbijać ;). I niech mi Xann poda który punkt regulaminu systemu według niego złamał, bo według mnie żadnego.

Wstęp:

Jedna z moich stron od paru dni ma site w google "zero" co skutkuje tak 0 / 8,209 / 1,112 / 0 / 11 [skrypt ver: 1.4_f1]. Sęk w tym, ze ten site wynosi 954. Jakoś to przeboleję, chociaż na paru stronach też uparcie pokazuje site w Y=o, co też mija się ze stanem faktycznym.

Pytania do Xanna:

Dałeś tej stronie zero punktów, a wyświetlasz na niej linki? Czy to jest fair w stosunku do innych userów? O sobie nie wspomnę. Przestań sie zajmować pierdołami na tym forum i głupim straszeniem banem, bo to zaczyna juz irytować. Zajmij się systemem.

Eksperyment Discover.pl

Yeden, nie Ty jeden, ja paręnaście stron temu próbowałem dociec co to jest,

bo w kilku serwisach też mam 0 dla Y, co też nie odpowiada rzeczywistości.

Czyli site Y?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Yeden po kim jak po kim ale po tobie się tenie nie spodziewałem. Ok tłumaczę. mamy ponad 1000 kont aktywnych dzienie jest ponad 500 osób na kontach on-line w różnych porach w wyniku zmiany algo powiedzmy ze sami sobie aktualizują ręcznie domeny, raczej zdarzyć się może ze bot liczący nie policzy z różnych przyczyn prze różnych bo nie che bo trafił na trefne DC bo tak w takim wypadku jest taki stan jak u Ciebie odświeżanie kolejny raz jest to na koncie standard 3-5 dni na koncie pro 1-2 dni jeżeli nie chcesz czekać może ręcznie to zrobić wystarczy usunąć stronę i ponownie ją dodać, jeże przy ponownym dodaniu znowu będziesz miał gdzieś zero dodaj jeszcze raz, posiadamy obecnie ponad 300 IP ale jak się okazuje i one nie wystarczają żeby nie było boboli

Mam nadzieje ze wytłumaczyłem Ci dlaczego może Ci sie pojawic zero, a odnosnie zajmowania się pierdołami to już jest kwestia co dla kogo jest pierdołą jak to mówia punkt widzienia jest zależny od punktu siedzienia. Staram sie odpoweidziec kazdemu choc jest to trudne

Marketing internetowy dla firm

Dawno nie miałes tak merytorycznego postu. ;) Zrobię jak napisałeś.

Edycja: Zrobiłem jak napisałeś. Na zerowy site G pomogło, na zerowy site Y niestety 3xnie. Dalej nię bede próbował, bo raz mi wyciął tez linki Y. Nie płynęło to jednak w zauważalny sposób na punkty za te stronę przy zerowym site Y.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności