Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak narazie na testowanych frazach nie widze wielkich ruchów pozycji, dodatkowo widac ze site z Yahoo jak i z Google od kilku dni jest dosyc stabilny i nie ulega wiekszym zmianom, mysle ze juz Google przycielo to co mialo przyciac i byc moze zacznie sie teraz malutki ruch w gore, co do Yahoo to dla poszczegolnych domen wystepuja co dziennie duze roznice w site jak i w BL, site skacze w dol i gore bez jakis istotnych zmian zas BL rosna ogolnie w gore.

Używaj Cuilla i Hakii

Xann to chyba dlatego że mają stałe i wartościowe linki :D To normalne zjawisko z tego co zauważyłem od czasu kiedy było zamieszanie z SI aczkolwiek teraz tych linków trzeba trochę więcej i w tym przypadku się bardzo dobrze sprawdzi nowe algo :o

nihil fit sine causa

też podaje ok 14 dni , w tym czasie juz widac dużo

PS. jak by się kto pytał o eweba czego nie działa to mam taki komunikat.

.... Z przykrością informujemy, że znowu uległo awarii łącze TKT . Firma, która kiedyś była uznawana przez nas za bardzo solidną, w ostatnim czasie strasznie straciła na jakości. Dzisiejsza usterka jest już trzecią usterką w tym roku. Jedną można wytłumaczyć ? ponieważ była spowodowana silnym huraganem, który odciął całe miasto od zasilania oraz uszkodził linie, jednakże druga oraz dzisiejsza usterka są to typowe przerwy w sieci TKT, które trwają około 2-3 godzin. Bardzo żałujemy, że nie możemy wpłynąć na jakość tego łącza, bo gdybyśmy mogli - zrobilibyśmy wszystko co w naszej mocy, żeby to poprawić, sami na tym również tracimy, ponieważ mamy sporą sieć internetową, a nasi klienci też są bez Internetu. ........

Marketing internetowy dla firm

ehh powie mi ktoś co się z weblinkiem ostatnio dzieje?

Pierwszy przypadek, jest sobie domena z site'm ~11-12k, patrze do panelu a tam spadek do site = 0, myślę sobie, że po prostu dostała bana i nie ma się czym przejmować. Jedak w google było zaindexowanych tyle samo podstron co cały czas, pomogło ręczne wywalenie domeny i dodanie od nowa.

Jak komuś w ten sposób wywali dziesiątki domen to ma ręcznie usuwać i dodawać..?

Drugi przypadek, przedwczoraj anulowało na jednej domenie potwierdzenie autoryzacji skryptu instalacyjnego, oczywiście 0 punktów, linki się wyświetlają normalnie, a podczas ponownej autoryzacji wywala błąd x104.

Dodam, że na pewno nie jest to spowodowane awarią z dzisiaj czy wczoraj.

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

ehh powie mi ktoś co się z weblinkiem ostatnio dzieje?

Pierwszy przypadek, jest sobie domena z site'm ~11-12k, patrze do panelu a tam spadek do site = 0, myślę sobie, że po prostu dostała bana i nie ma się czym przejmować. Jedak w google było zaindexowanych tyle samo podstron co cały czas, pomogło ręczne wywalenie domeny i dodanie od nowa.

Jak komuś w ten sposób wywali dziesiątki domen to ma ręcznie usuwać i dodawać..?

Trafiło po prostu na wynik z jakiegoś dziwnego DC

Drugi przypadek, przedwczoraj anulowało na jednej domenie potwierdzenie autoryzacji skryptu instalacyjnego, oczywiście 0 punktów, linki się wyświetlają normalnie, a podczas ponownej autoryzacji wywala błąd x104.

Dodam, że na pewno nie jest to spowodowane awarią z dzisiaj czy wczoraj.

Błąd serwera, podobno. Ja mam tak, że na niektórych domenach ciągle występują błędy. Inne domeny z tego samego serwera działają bez zarzutu.

Usuń pliki *.wbl z katalogu weblinka i ponów autoryzacje. Zadziała na 100%

to może zanim system wywali stronę to da ostrzeżenie, np. na 24 godziny i info na maila?

ja się boję, że kiedyś i u mnie się tak staniena kilku dużych serwisach i skasuje przelewy punktów do klientów

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności