Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podsumowanie :D

Ponad trzy tygodnie burzy w eweblinku tysiące spekulacji o uśmiercaniu systemu , krachu na giełdzie punktami , nabijania site w Y , mega oszustw i ????

No właśnie i nic :)

Umocniliśmy pozycje , wymieniliśmy algo na bardziej sprawiedliwe (prawda netelektryk ? ) Najwięksi pani każe nadal zostali , ilosc domen przybywa , ilosc kont PRO przybywa :( że tak powiem sielanka :P

My obecnie czuwamy nad poprawnością działania systemu i jego dalszą rozbudową , w niedalekiej przyszłości kolejną niespodzianką .

Obecne ewebcitesy mają się świetnie (ponad 300 pobrań) z tego co widze to cześć starych też przeżyła żeź , dodawarke wypuścimy niebawem , przyznam ze czekamy i obserwujemy czy przeżyją ewebcitesy jeżeli przeżyją to dodawarka bedzie jeżeli nie przeżyją to wiadomo szkoda czasu i pracy i lepiej go poświecić na inny skrypt

Tym czasem zapraszam do wzięcia udzialu w konkursie https://www.konkurs.e-weblink.com/ z statystyk widać ze bardzo dużo kibicuje lub nieśmiało próbuje , Panowie do odważnych świat należy i tą nieśmiałości proszę przerodzić w śmiałość a na bank się opłaci :) nie dość ze podręczny plażowy laptopik to jeszcze fraza przynosi dziennie parę zapytań a jak zaglądniecie do podpowiadacza fraz w eweblinku to zobaczycie ze to nie wygląda tak groźnie i każdy ma duże szanse nawet zapisując się dziś

Marketing internetowy dla firm

Umocniliśmy pozycje , wymieniliśmy algo na bardziej sprawiedliwe (prawda netelektryk ? ) Najwięksi pani każe nadal zostali , ilosc domen przybywa , ilosc kont PRO przybywa że tak powiem sielanka

Czy pozycja zostala umocniona to sie okaze za jakis czas mysle ze miesiac i bedzie mozna cos na ten temat wiecej powiedziec, "wymieniliśmy algo na bardziej sprawiedliwe (prawda netelektryk ?" - nie osadzam tego algorytmu jako "bardziej sprawiedliwego" mimo ze dostalem 200% wiecej punktow.

Ja nie mialem zamiaru odchodzic bo dlaczego mam rezygnowac z czegos co daje mi pieniadze? Z czegos co jest przeliczane na kase?

Nam od poczatku chodzilo o taki algorytm ktory najlepiej oddawalby wartosc naszych stron (wszystkich userow w systemie) w razie naglych zmian w wyszukiwarce, byly propozycje (ja akurat ich nie podawalem po prostu nie mam takiej wiedzy i mozliwosci analizowania 20 tys domen zapleczowych, linkowanych fraz, rezulatow tego linkowania, zachowania sie userow, technik tworzenia mega spamow - Xann taka mozliwosc ma i mozna ja jak najlepiej wykrozystac), byla krytyka co oczywiscie mialo wplyw na zmiane poczatkowego 1 algorytmu (tego prostego), teraz juz obowiazuje nowy algo nie ma sensu juz na temat jego zmiany rozmawiac bo on po prostu obowiazuje, dyskutowac mozna bylo i to robilismy gdy byly propozycje (heh slynne ze wejdzie napewno na 99%), teraz temat algo jest raczej zamkniety no chyba ze beda jakies zmiany kosmentyczne (nie jawnosc algorytmu daje taka mozliwosc).

Dodatkowo dyskusja na temat wartosci pkt i sztucznego ustalania ich ceny, mowienie ze "punkty sa wart 500 bo sa tyle warte" jest tak samo wartosciowe jak stwierdzenie "Kto jest najwiekszym czlowiekiem na swiecie? I dlaczego Lenin".

Cene punktow wyznaczy rynek czyli zapotrzebowanie i ich produkcja. Jeszcze jest za wczesnie na okreslenie takiej ceny, poczekajmy z miesiac na wiecej informacji an ten temat.

Aha wazny tez jest sposob komunikowania sie a wypowiedzi typu "czy mam tobie pomoc odejsc z systemu" nie najlepiej swiadcza o rozmowcy.

Nie wiem Xann moze taki po prostu jestes, nerwowo reagujesz czy tez czesto ironicznie sie wypowiadasz tego to ja nie wiem ale czesc osob czytajac to forum moze roznie to odbeirac.

Używaj Cuilla i Hakii

OT: ludzie - używjacie F7 jak piszecie ;) tylko mi nie mowice ze komputer to też dygrafie i dyslekcje ma ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Xann jedno pytanko :D we wczesniejszej wersji przy kazdym serwisie bylo podane ile wzrosl/spadl site po ostanim sprawdzeniu.

Moze warto by bylo i teraz podawac przy kazdym serwisie zmiane punktow bo ranking wzrostu/spadku site nie daje zbyt duzego obrazu.

Od taka uwaga przy wakacyjnym piwku :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności