Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zjadacz jak jest taki "cudny" i tyle to poco w nim trzymasz 48 adresów ? :)

Już to kiedyś mówiłem, brak alternatywy :) jak się dorobię 1000 domen (ech te marzenia :) ) to zrobię sobie swój wewnętrzny SWL i zobaczę co skuteczniejsze :)

Już to kiedyś mówiłem, brak alternatywy :)

No i tym sposobem dostałeś konto PRO na okres 3 mc gratis :) Możesz protestować żeby zobaczyć co Ci się przyda do Twojego SWL jak już zaczniesz go zbudować

PS. Hekko pewnie zauwazyłęś ze juz poprawione to co pisałeś

Marketing internetowy dla firm

No i tym sposobem dostałeś konto PRO na okres 3 mc gratis :) Możesz protestować żeby zobaczyć co Ci się przyda do Twojego SWL jak już zaczniesz go zbudować

Dzięki wielkie Xann :)

Zanim posta napisałeś zalogowałem się do panelu i myślałem, że coś się komuś pomyliło, ze PRO dostałem, już Ci nawet PW chciałem pisać o co chodzi :)

Szczerze to nie wiem co teraz powiedzieć, głupio krytykować i mówić cokolwiek złego o systemie i Xanie :)

PS. Hekko pewnie zauwazyłęś ze juz poprawione to co pisałeś

Fajnie, dzięki :)

Szczerze to nie wiem co teraz powiedzieć, głupio krytykować i mówić cokolwiek złego o systemie i Xanie :)

Może to taki sposób na użytkowników niektórych :)

a ja się nie zastanawiam czy sobie generatora autoblogów zrobić - takiego co odrazu zainstlauje swl, doda do scuttlera, doda wtyczki i zacznie generować treść - bo powiem szczerze - cholernie leniwa ze mnie bestia

// tylko zaraz mi tu wszyscy nie piszcie, że chcecie takie coś, bo wątpie by było Was stać :)

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

1000 wordpresów + adder i jazda.

Normalnie za******e zaplecze. A jaki serwer do takiej liczby autoblogów trzeba by mieć.

Niczego nie zrozumiałeś. W którym miejscu pisałem o autoblogach? Stawiasz wordpressy i używasz addera od wstawiania tekstów z własnymi linkami. Czy to nie to samo co własny SWL? Nawet lepsze.

Eksperyment Discover.pl

No i tym sposobem dostałeś konto PRO na okres 3 mc gratis

Hehe dobre, wypowiesz sie zle to juz Xann szpera po koncie i sie czepia, wypowiesz sie inaczej to jak za pstryknieciem palców pojawia ci sie konto PRO i buźka ładnie zamknieta.

:]

P.S

Obdarujmy wszystkie biedne dzieci kontami PRO :)!

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności