Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie Panowie i Panie jak tam sprawa stoi z eWebcites 2.1 ;)? Nadal lecą bany ?

Ja dzisiaj postawiłem trochę kopi z uwagi na tanie domeny eu i kończące się euro :P

Moc naszego systemu polega na tym ze bardzo szybko wyłapujemy domeny zbanowane, nie akwywne , źle podłączone i odrazu niwelujemy przyznane za nie pkt znasz inny system tak samo szybko dzialający ?
I to mi się właśnie podoba w e-weblinku :P system w ciagu 24h wyzerował mi domeny zbanowane a w seo.net.pl domeny były aktywne jeszcze kilka dni ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do kupionych domen z pr. Z wszystkich jakie kupiłem pr poleciał tydzień temu do 0, pisałem już gdzieś o tym. Więc jestem skłonny stwierdzić że kupno takiej domeny tylko chwilowo podniesie ilość punktów. Lepiej kupić zwykła domenę i ją olinkować odpowiednio, przy kolejnym update pr załapie i ma się szansę dłużej utrzymać.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Nie, teraz mają przewagę Ci co korzystają z innych systemów :D

P.S. Gdzie można zobaczyć kiedy były te pobrania?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

O czym wy wogle gadacie ? :D nic nie kumam

ps. czy wiecie co to jest niedziela ? i do czego służy ? jak sama nazwa wskazuje do byczenia się na basenie

Co do kupionych domen z pr. Z wszystkich jakie kupiłem pr poleciał tydzień temu do 0, ......

Szukaj domen z historią a najlepsze są takie im starsza im wiecej BL i z kontynuacją tym lepsza

Marketing internetowy dla firm

Odnośnie niedzieli to jest ona do odrabiania zaległości z minionego tygodnia !!!

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Hehehe konto PRO uzależnia ;] Dzisiaj miałem przyjemność przejśc na konto bezpłatne i efekt był taki że z nerwów po 20 min wykupiłem na nowo konto PRO :P

Swoją drogą te podpowiadanie podczas dodawania linków coś się kaszani ;P Niektóre frazy pokazuje po 3 razy np wpisując "pozycjonowanie" otrzymuje 3 razy "pozycjonowanie storny 63k x1".

Odnośnie niedzieli to jest ona do odrabiania zaległości z minionego tygodnia jezyk1.GIF
No co ty :P Mi się w niedziele nic nie chce robić !!! W sumie w tyg też nie tyle że czasami trzeba się zmusić aby troche zaplecza postawić ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności