Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to jest z tymi punktami?

Za:

41,000 / 4,000 / 21,000 / 3 / 7 --> miałem 45k pkt.

A za:

40,500 / 4,500 / 23,800 / 3 / 0 --> naliczyło mi punktów 25k

EDIT: już jest git - przed chwilą delete/add i nabiło 40k pkt.

PS. Ile punktów przeznaczyć najlepiej dla 1-2 letnich domen, a ile dla "świeżaków"? Wyczytałem na obu forach, że max to 5k, a nowym po 500pkt. Jednak ostatnio po zalogowaniu, jedej ze stron site skoczył x2 i okazało się, że niektóre "Linki" mają po 7k pkt. Co by nie było tak, że wrócę kiedyś z urlopu i same bany będą :)

Swoją drogą, to przydałoby się samodzielne dysponowanie punktami (nie wiem jak to jest na płatnej wersji niestety).

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak to jest z tymi punktami?

Za:

41,000 / 4,000 / 21,000 / 3 / 7 --> miałem 45k pkt.

A za:

40,500 / 4,500 / 23,800 / 3 / 0 --> naliczyło mi punktów 25k

Bez nazwy domeny jedynie moge zgadywac, iż w drugim przypadku nie pobrana została do tej pory liczba linkow wychodzących co wiąże się z niekompletnym naliczeniem punktow.

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

PS. Ile punktów przeznaczyć najlepiej dla 1-2 letnich domen, a ile dla "świeżaków"? Wyczytałem na obu forach, że max to 5k, a nowym po 500pkt. Jednak ostatnio po zalogowaniu, jedej ze stron site skoczył x2 i okazało się, że niektóre "Linki" mają po 7k pkt. Co by nie było tak, że wrócę kiedyś z urlopu i same bany będą :jezyk1:

Oj... tak mało? Niedawno też sobie konto założyłem. Na kilkumiesięczną domenę dałem jednego linka na 8k punktów... hmmm czy aż tak przesadziłem? Wydawało mi się, że 10k spokojnie można dać. To jak to w końcu jest?

świerze domeny radze 1000 - 3000 tys max , starocie ile wam pasuje , ogólnie średnie frazy idą za 10k pkt ale prosze tego nie brac za jakiś świety wykładnik bo na pozycje ma wpływ szereg innych czyności , wiek domeny, budowa strony , tekst na stronie, linkowanie wewnetrzne , BL ....... bla bla bla

Marketing internetowy dla firm

@mkr: coś to słabo działa. mam domeny wczoraj zrzucone i dla każdej info nie pokazuje nic. sprawdzałem nawet domeny, które istnieją i też nie mają info w google - czy to znaczy, że ich nie ma?

sprawdzałem też tym https://www.checkpageranking.com/ ale to daje różne dziwne wyniki, dlatego chciałem to sprawdzić z czymś innym

P.S. jak nie używając proxy móc pobierać info: z google o domenie nie dsotając bana po 50 pobranych stronach? u Ciebie @mkr na jakiejś zasadzie to działa

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

domeny z site w g i PR - szukarka twierdzi, że 'valid' - są Wasze

littleangelschildcare.eu

drosopigi.eu

axeldot.eu

discomobile.eu

electropulse.eu

myspacehome.eu

// zapomnialem dodać, że domeny ze świetną historią - idealne na spam

to są domeny na porządne serwisy internetowe i taką wersje bedziemy zaświadczac

Przecież wszyscy tutaj mamy same porządne serwisy internetowe :) , a niektórzy z nas mają nawet kilka tysięcy porządnych serwisów :P

mam pytanko - czy można wgrać pliki systemu do innego katalogu tzn. nie głównego? np.domena.pl/skrypt.php tylko domena.pl/swl/skrypt.php - jest mi to bardzo potrzebne jednak system nie pozwala zmodyfikować skryptu :) taka kosmetyczna zmiana, ale bardzo ważna dla mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności