Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Szook, a czy nie uważasz, że serwer może paść jednej firmie hostingowej i deautoryzuje? Było z class "weblink" i google nic nie robiło. Piszesz bzdury, że wywalają za linki rotacyjne. Strzele sobie 5 linków rotacyjnych i co już ban ?

A pawka mógł mieć na 1ip i mu strzeliło troche (wiki już chwile leciały, może dopiero teraz go fala dopadła). Jak widać tylko on stracił 1/3 stron a na pewno nie jest to 1500 domen. Mi się tam spamy trzymają z weblinkiem zainstalowanym dobrze nic nie leci.

Zreszta co możesz o tym wiedzieć skoro nie masz żadnych domen w weblinku?

(L)

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

szook codziennie do systemu dochodzi tysiące domen , codziennie system sprawdza tysięcy domen częsc z nich banuje czesc wyautoryzwouje a kolejna cześc dostaje bany od google , to jest taka rotacja z ktorej to co piszesz to nic nie wynika bo nie wiesz ile domen dziennie dochodzi ile zostaje wyautoryzwane bo serwer leżał bo skrypt nie był dobrze podpięty a ile dostało bna

Ale wiesz ze tylko ewelbink to spawdza wiec nie wiesz ile naprawdę jest domen i sautu w tym drugim systemie ;) jak tak liczysz dobrze po powiedz ile miasta miasły site na początku ile mają teraz ??? ja wiem a ty wiesz ???? :)

Marketing internetowy dla firm

Kob czary mary serwer strzelił i tak od 3 dni spada z 31 tys ? - dla kogo ta bajka ;).

Rozumiem jednej nocy - padl gdzies serwer, wyautoryzowało i bla bla ludzie dodali ponownie, ale nie przez 3 dni stale spadki !

Zreszta Xann - akurat szookowirowka.pl jest na az.pl dlaczego jej nie wyautoryzowało :)? - dziwne prawda.

Xann skoro codziennie dochodzi tysiące nowych to rozumiem te co sa wyautoryzowane rownaja sie z tymi nowo dodanymi :).

Więc jezeli 1000 wautoryzowało, tysiać się nowych dodało jak piszesz to jak bylo 31 tak byc powinno.

Nigdzie nie napisałem że wiem ile domen dostało bana, ile wyautoryzowalo - zauwazylem że tak nagle od 3-4 dni z 31 zrobiło się 28 - jak rosło tak spadło.

I co jak co :) część tych domen monitoruje - to wiem czy je wyautoryzowało czy zbanowało - średnio bo nie wszystkie.

A 3 dni temu ile miales :) takich domen.

To coś bedzie obrazować a nie ile masz na dzień dzisiejszy.

Bo jak dla mnie nie mniej ich miałeś 3 dni temu :).

Ja wiem, Ty wiesz że ja wiem :), oni wiedzą ;).

Więc twierdzisz że spadek 3 tys domen wynika tylko i wyłącznie że nagle tyle zostało wyautoryzowanych

i 3 dni temu ilośc wyautoryzowanych wynosiła 1 K a dziś 5 K :), + te tysiące dziennie nowych które się dodają jak sam pisałeś.

Co powinno dac ponad 40 tys domen ;).

jeżeli system sprawdza dziennie 20 tys domen czy są poprawnie podłączone to czy istnieje możliwosc ze 3 tys z nich mialo problemy ? ;) myślę ze istnieje i to bardzo duże np: awaria światłowodu , np wybuch bomby atomowej w Czarnobylu itp itd fakt jest jeden my jako jedyni podajemy aktualne statystyki i musisz to przyznać ze nie wiesz ile stron czy też domen istnieje w innych systemach :)

Wiesz na czym polega nasz sila ? w tym ze jesteśmy najbardziej rzetelni i pracujemy sztabem ludzi nad poprawnością dzialania ze tak powiem na uznanie trzeba zasłużyć wypuszczenie systemu nic nie daje jak już sie co niektórzy przekonali :) i stracili twarz

Nie wiem ile istnieje w żadnym tak naprawde :) bo skąd mam to wiedzieć.

Mimo to sprawdza codziennie, wiec zawsze moze wyautoryzowac, jednak czy przez 4 dni ciagle do dolu to chyba coś nie tak, bo jak znam zycie masa osob by dokonała ponownej autoryzacji.

Tak czy tak ;) nie chodzi o to czy ja wiem, czy Ty wiesz - bo to jest oczywiste - każdy z nas Wie.

Raczej nawet jak nikt tego jasno nie przyzna, warto się zastanowić dlaczego w ciągu 3-4 dni doszło nagle do tylu "wyautoryzowań" bez ponownej autoryzacji.

a) nagle ludzie zle instaluja skrypt - 3-4 dni i przestali sobie z tym radzić na dużą skale - 10% domen systemu

B) bot ma wady i nagle dziala bez kontroli - wyuautoryzował 10% domen z systemu

c) bany - 10% kto znajdzie się w następnych

d) ludzie odchodzą z zapleczem - 10% gdzie poszło.

Na które rozwiazanie stawiasz i czym uzasadnisz tak nagle skoki :) - nie upieram się przy zadnym z tych pkt. Wole jak sam powiesz ktory i dlaczego tak nagle przez 3-4 dni.

tyle wautoryzowan to my mamy codziennie w systemie średnio wypada na ok 2 tys dziennie ile znich sie autorzyuje potem to nie wiem bo ludzie mogą byc na wakachach , w pracy w szokole :) zresztą ile jest wyautorzywanch w google możesz sprawdzic ono ci powie na bank jak wiesz jak poszukac :)

d) ludzie odchodzą z zapleczem - 10% gdzie poszło.

no to pojechałęś teraz po bandzie B) widac ze nie zaglaasz do statystyk systemu tam widac jak na dloni ilosc ludzi w systemie ;)

https://www.e-weblink.com/statistic.php LICZBA kont w systemie :)

PS. szook zobacz ile wypadło IP a ile wypadlo domen może to CI coś podpowie ??? :)

tam widac jak na dloni ilosc ludzi w systemie

nie widze zadnej tabeli z tytulem "ilosc ludzi" jest "ilosc kont" i "ilosc unikalnych IP" a takze "ilosc aktywnych uzytkownikow" ale co to oznacza to nie wiem czy jest to ilosc osob czy tez ilosc aktywnych kont

Kazdy moze miec wiele kont

Używaj Cuilla i Hakii

Posluze sie tylko cytatami Xanna

Wiesz na czym polega nasz sila ? w tym ze jesteśmy najbardziej rzetelni i pracujemy sztabem ludzi nad poprawnością dzialania ze tak powiem na uznanie trzeba zasłużyć wypuszczenie systemu nic nie daje jak już sie co niektórzy przekonali i stracili twarz

czyli ?

..... bla bla bla .....

:]

To czy system dobry czy tez zalezy od opinii uzytkownikow a nie od samej opinii wlasciciela bo gdyby tak bylo to bylibysmy juz w 7 niebie Weblink cudo, seo net cudeńko, linkme i elitelink istny orga.... , linkorn linkor cudeńka istne

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności